Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia no fajowe te spodnie w H&M. Przynajmniej mi sie podobaja. Takie na luzie, mi wlasnie sie te z mankietami podobaly. Podotykalam, pomarudzilam P. i tyle. Najaralam sie jak szczerbaty na suchary, a i tak wiem, ze poki co dupa nie wlezie. Dryndaj jutro dryndaj.

Co do Dziwnowa to P. w ten weekend dogada sie z kumplem co do terminu wolnego i bedziemy tam uderzac i sie umawiac. W tygodniu bez szans, bo P. tez jak wychodzi o 7 to wraca o 21.

Cafe suuuuper, ze smigasz autkiem :)

Ide na boczek grubasa poogladac :)

Dziękuję za komplementa, ale waga nie kłamie, cały czas prawie dyszka na plusie:Wściekły::Histeria::Kiepsko:

Zaintrygowałyście mnie tymi spodniami, może w niedziele uda mi się wejść do h&m, bo będziemy w Poznaniu. Jedziemy z dziećmi do kina na Muminki:) Maryśka od jakiegoś czasu jest zakochana w jednym odcinku Muminków i nawet nawet go ogląda-trwa jakieś 15 minut. Zoska mniej, żeby nie powiedzieć wcale, ale zobaczymy, a noż widelec usiedza. A Stasiu od jakiegoś czasu kolekcjonuje książki o Muminkach, więc na pewno mu się spodoba.
Jak do niedzieli będzie grzeczny to w nagrode ma obiecane kino

Witam!

My nadal w domu, Amelce kaszel zmienił się na mokry, odrywający, smaramy i prychamy dalej :Padnięty:

Magda i ja widziałam te spodnie, zresztątrudno było ich nie zauważyć, bo u nas leżały na samym wejściu:D kolorki rzeczywiście w sam raz na wiosne/lato..
.
Andzia fajne plany kinowe, oby dzieciakom się spodobały Muminki:)
współczuje bólu zęba :Całus:

A ja mam głupie pytanie :D czy kiedyś zwróciłyście uwage na to ile w trakcie @ waga wam wzrosła??:)
bo ja jestem zła :Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif