Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe pewnie, że żal nie skorzystać:Oczko: z propozycji taty.
A kiedy masz pierwsze zaliczenie?

Magda nie moge z monitora:hahaha: Kochany P., widzisz jak dba o Ciebie:)
Ceny dziecięcyh ciuchów sa kosmiczne, nigdy w życiu nie dałabym 60 zł za śpiochy, bo wiem, że mozna dostac tańsze i równie dobre jakościowo.
Ja mam kochana uszykowaną tą pakę dla Ciebie, napisz mi tylko czy chcesz już teraz czy za jakiś czas dopiero:)

Mei jak inhalator? Jaki kupiłaś w ogóle?
Wyciąg na Kope jest jednokrzesełkowy, ale strasznie sie napaliłam na Wielkanoć w Karpaczu, więc jak zdrowie i finanse pozwolą, to pojedziemy:)

Vercia fajnie ze strojem Kowboja::):
Szkoda, że mama nie może zostać z Marcelem.
Jakie paczki i na co szykujecie, bo coś mi umknęło.
A te kobiety jakies niepoważne, niech kurna zrezygnują z RR bo szkoda ich czasu i nerwów wszystkich dookoła.

ANielinka naprawdę mega dzielna ta Twoja Amelka.
A Ł. z jakiej okazji przyjechał? Wyrzuty sumienia po nieudanych świętach? NIc dziwnego, ze Amelka tak na niego reaguje, sam sobie na to zasłużył

No i nocka przede mną! Oł je!
Połaziłam trochę z młodym po dworze. Nawet wzięliśmy rowerek bo pogoda taka w miarę. Teraz na wieczór znowu zaczęło wiać i zrobiło się zimno.

Magda :sofunny: P. dba o Ciebie!
Ceny artykułów dla dzieci są kosmiczne... Nawet na allegro ciężko wyhaczyć coś porządnego w rozsądnej cenie... Szkoda, że u mnie w mieście nie ma fajnych szperów:/

Cafe pewnie, niech biorą chłopaków. Ważne, że sobie odsapniesz. A tato swoje musiał powiedzieć. Olać i korzystać:Oczko:

Anielinka no brawa WIELGACHNE dla Amelci! Co do Ł. to aż dziwne, że dotrzymał słowa i przyjechał. No ale najważniejsze, że Amelka była zadowolona mimo tego incydentu na początku... Co za bezsens, żeby jej własny ojciec musiał ją do siebie przekupywać:Szok:

Vercia Jak Ty to z Marcelem wykombinujesz u gina? Wiem, że już kiedyś z nim byłaś... Szkoda, że mama nie może zostać...

Andzia to coś sobie w takim razie ubzdurałam z tym wyciągiem...
Inhalator taki. Nie jest zły. Używałam jeszcze dwóch innych pożyczonych i szczerze mówiąc ja nie widzę między nimi wielkiej różnicy.
A do Karpacza jedźcie, to Was odwiedzę:D

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Andzia Ł. zadzwonił w poniedziałek, bo chciał przyjechać we wtorek pod p-kole i zabrać Amelke, ale powiedziałam mu że Amelka chora i chciał ją odwiedzić :Szok: byłam troche w szoku...myślałam że znając jego zachowanie to wpadnie na chwile i wypadnie, ale patrze a on z reklamówą zakupów dla Amelki i jakimis tam pierdółkami wszedł rozebrał się i czuł się jak u siebie:Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam z kawka:)
Maly w domu... nie jest chory, ale P. w poznaniu, tata nie moze malego odebrac, a ja nie dalabym rady bo do 16 pracuje... no a nawet jezeli moglabym wyjsc troche wczesniej to pozniej jedziemy do Poznania, a przedszkole jest w zupelnie innym kierunku... No i zdecydowalam ze go nie dam dzisiaj...
Wczoraj mielismy kolędę. Powiem wam, ze jestem cigle pod wrazeniem ksiezy z naszej parafii... no szok... kompletnie inaczej czlowiek patrzy na kosciol... Wczoraj jak zawsze mielismy ofiare w kopercie przygotowana... no i ja mowie, ze tu jest ofiara, on tak spojrzal, cos tam mruknal i nie bierze, pogadalismy juz sie zegnamy i przypominamy o ofierze, a on sie nam pyta, czy na pewno damy rade jak on wezmie ta ofiare, a my mowimy, ze tak, ale on znow zignorowal ta koperte... wychodzi ja za nim lece, a on do mnie "ale meczysz kobieto;)" i to nie pierwszy raz kiedy nasi ksieza, kompletnie nie zwracaja uwage na ofiare, pieniadze itd. Przy chrzcie tez prawie nie dalismy ofiary, przy drzwiach nam sie w biurze przypomnialo i zawsze jest "co laska", a w sasiedniej parafii jest "co laska, ale minimum tyle i tyle:/"

Cafe u nas tez kiepska pogoda:/ Pada i mega wieje:/ Mam nadzieje, ze do popoludnia to wietrzysko minie, bo nie usmiecha mi sie jechac do Poznania w takim wietrze...
Anielinka dobrze, ze L. przyjechal... szkoda tylko, ze nie potrafi sie ciagle normalnie zachowywac... Reakcja Amelki powinna mu dac do myslenia...
Mei mam nadzieje, ze nocka szybko zleciala...

hej
ja juz w łożku po tej pieprzonej glukozie. bleeee! Troszke mi sie zaslabalo, ale wszystko pod kontrolas (moja). Wyniki odbiore w sobote, a odczyn coombsa dopiero w poniedzialek.

Vercia daj znac co i jak u gina. Szkoda, ze mama nie mogla zostac.

Cafe zawsze taj jest, ze powatrzasz i wydaje sie, ze nic nie umiesz. A potem na zaliczeniu wszystko sobie przypomnisz.

Andzia ciekawa jestem jak tam te twoje wyniki, oby dobre, ale to zmeczenie tez podejrzane. Albo organizm odreagowuje stres 3-letni!

Anielinka fajnie, ze Ł. przyjechal jak zapowiedzial. Reakcja Amelki chyba nie powinna dziwic, jeszcze troche i bedzie to dla niej obcy facet :(

Witajcie!

U nas leje deszcz, śnieg i wieje :Kiepsko: okropieństwo!!!
A ja czuje się dziś jakoś nieteges, od wczoraj kaszle:Kiepsko: a dziś wziełam gripexa, bo jakaś słaba jestem i wogóle do d...:(
Dziś byłyśmy na ostatnim zastrzyku, później na kontroli, pełna przychodnia kaszlących dzieci :Histeria: w każdym bądz razie u Amelki jeszcze nie jest czysto:( dostała jeszcze antybiotyk (Klabax) do końca tygodnia:Kiepsko:wiecie co ten lekarz powiedział? że to nie zapalenie płuc tylko oskrzeli:lup: kur...z tymi lekarzami, każdy stawia inna diagnoze, ciekawe co by trzeci lekarz powiedział :Wściekły:

hej
a co tu takie puchy??? No no, nie ladnie!
Ja odebralam dziecia z p-kola, na poczte i do domu. Młody musi miec jednak drugi obiad w domu. Zrezygnowalam z obiadow u P, wiec czeka mnie gotowanie codzienne. Ja wcinam warzywka na paltelnie, mlody pozarl kotleta i moge chwile odpoczac.
Jak P. jest to Michał ciagle w akcji, biegaja, wyglupiaja sie, a ze mna to wszystko na spokojnie.

Cafe cos sie pouczylas?

Mei buciorki poszly :)

Andzia jeżeli czujesz się zmęczona i senna to może być rzeczywiście coś nie tak z tarczycą....
kiedy odbierasz wyniki??
U nas od grudnia zlikwidowali poradnie tarczycową :Kiepsko: bo lekarz ta która leczyła nie miała jakiś tam specjalizacji...jest jeszcze druga doktor która przyjmuje tylko prywatnie, a ja mam teraz wizyte umówioną na 17 stycznia i jestem ciekawa co mi powiedza...pewnie będe musiał iśc prywatnie....ja pier....:Wściekły: co się dzieje z tą służba zdrowia...wrr

Gosia naprawdę super księdza macie w parafii, teraz już takim bardzo mało:(