Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

i ja was witam. w zeszlym roku o tej porze bylam jeszcze w dwupaku. mojemu bartusiowi sie nie spieszylo i urodzil sie 28 wrzesnia (a mial 23)

dla tych co jeszcze nie urodzily - nie bojcie sie. bedzie ok. i pamietajcie: zawsze mozna wziasc ZZO (ja bralam i nic nie bolalo :-))
a szczesliwym mamusiom zycze duzo przespanych nocek i cierpliwosci.

moje zycie niewatpliwie zmienilo sie bardzo w ostatnim roku. na poczatku bylo bardzo ciezko ale ostatnio pomalu zaczynam przesypiac nocki he he he:Śmiech:

buziaki. trzymam kciuki :Całus:

wrzesniowka 2007

Witajcie brzucholki, u mnie nocka ok, po fatalnym wczorajszym dniu, poszlam spac juz o 21, bo mialam taki śpiący dzionek, oczywiście ciśnienie wczoraj na wieczór wysokie, dziś ide na ktg, zobaczymy co tam wyjdzie ciekawego. powiem jej o tym ciśnieniu, bo dziś od rana 150/102 więc duzo za wysokie, juz tabletki nie pomagają, niewiem czy mi nie bedzie kazala do szpitala jechac...:36_2_21:

Miłego dnia- odezwę się pozniej po ktg.

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

veronica_20
mały się nie obrócił i waży 3700 g ale rozwarcia nie ma i szyjka miekka ...

trochę mi ulżyło po wizycie i czekam nieceierpliwie do poniedziałku... a co do rwy kulszowej to lekarz tez powiedział, że po porodzie ulży ale nie przejdzie prawdopodobnie czeka mnie rehabilitacja i zabiegi no i może zastrzyki.... ehh,, żeby mały już był ze mną a resztę wytrzymam...:) na pocieszenie mama wzięła urlop 20 dni więc będę spokojniejsza wiedząc, że mi pomoże...

veronica_20
veronica_20
mały się nie obrócił i waży 3700 g ale rozwarcia nie ma i szyjka miekka ...

trochę mi ulżyło po wizycie i czekam nieceierpliwie do poniedziałku... a co do rwy kulszowej to lekarz tez powiedział, że po porodzie ulży ale nie przejdzie prawdopodobnie czeka mnie rehabilitacja i zabiegi no i może zastrzyki.... ehh,, żeby mały już był ze mną a resztę wytrzymam...:) na pocieszenie mama wzięła urlop 20 dni więc będę spokojniejsza wiedząc, że mi pomoże...

a Prosiaczek pewnie już po... i napewno z Zosią... ciekawe co u Gosiammm i KasioleQ... długo sie nie oddzywają... pewnie też juz są szcęśliwymi mamusiami...
Anielinka, Magda zostałysmy ostatnimi dobitksami z całej kampanii... mam nadzieję,że i my nie będziemy dłuuugo czekały... zmykam zjeść coś i spróbuję odespać nockę bopadam ze zmęczenia...

Witam Panie:)
Veronica super, ze juz w poniedziałek:)

A u mnie dziewczn masakra, brak sił normalnie!!!
Stasiu chory, wczoraj nie był w przedszkolu, bo go bolał brzuszek, po południu jechałam z nim na pogotowie, bo mi sie z bolu zwijał:( Na szczescie po lekach rozkurczowch przestało, ale dzis znowu został w domu. Dziewczn trzecia noc z rzedu zasneły dopiero po 2, a o 4 znowu sie obudziły, zanim je nakarmiłam była 6, a o 6.45 wstał Stachu!!! W dodatku mam coraz mniej pokarmu i musze dokarmiac butla:( Mówie Wam, jak nie urok, to sraczka...

faktycznie cisza....ja dzisiaj byłam przeszczęsliwa bo rwa przeszła i trochę mi lżej...i z tej racji pobiegałam po mieście ostatni raz przed szpitalemzdążylam kupić nawet jeszcze jednapiżamkę do karmienia i na poprawe humoru sweterek i dresik na wyjście ze szpitala bo moje normalne ubrania są rozmiartu 34 a letnie ciążowki to głownie sukienki no i rybaczki więcnie mam co na siebie wrzucić a juz zimno jest....

A no ciiiiiiiiiiiisza!!! Reszta Pań odjechała? Ciekawe co Z kasioleqq, Gosia, ANouk...

Veronica bidulko, Ty chyba z nas wszystkich miałas najwiecej przebojów w tej ciazy.
Oby po porodzie wszstko mineło!!!

Cafe wiem, ze mam coraz mniej pokarmu, bo dziewczn czasem płacza po jedzeniu, a ccki puste:(
Połozna twierdzi, ze jestem przemeczona i dlatego mi tak szbko nie nachodzi
Jak mam tylko wolna chwilke, to odciagam i daje im moj, ale z butli. A to sa takie glodomor, ze hej!!!Obie maja juz ponad 3 kg:)
A powiedz mi Cafe jak Twoja rana? Nie boli CIe? Bo mi sie porobiły z jednej strony takie zgrubienia i bola:(

my po kapieli i jedzonku.....ale olus ani mysli spac.....oczka duuuuuzeeeee i lezy sobie....
andzia moja rana dobrze,nic nie czuje.....i jak na moje oko wyglada dobrze.....ani czerwona,ani nic sie nie dzieje....a polozna co mowi na twoja?moze cos trzeba z tym zrobic?
a co do pokarmu czytalam wlasnie,ze od przemeczenia moze brakowac.....ja wiem,ze latwo mowic ale postaraj sie troszke odetchnac.....