Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,
i u nas leje::(: A ja wcale nie mam ochoty na domowy dzień:Histeria:

Anielinka współczuje Cio tej rwy, pamiętam jak mój tata miał, to zwijał sie z bólu i przez kilka dni nie wychodził z łózka, ale po serii zastrzyków mu przeszło i od kilku lat nie wróciło. MOże idź do innego lekarza, bo to nie jest normalne, żeby tak wciąż bolało.

Gosia ale ma Kuba sen!!! Trzymam kciuki za wizyte i daj koniecznie znać po.

Magda postaram się wieczorem do Ciebie zaggadać, to się dokładnie umówimy::):
A ten mecz to kiedy? Ja mam nadzieje, ze nam sie uda zakupic jakis bilet na Euro 2012:)

i ja witam

i u mnie leje
a mialam zostac w domu,ehhhh

pewnie zwine sie wczesniej bo beda puchy

goska daj koniecznie znac co powie lekarz

andzia mam nadzieje,skonczy sie u ciebie na pierwszym etapie :Całus:
ale ja wam zazdroszcze i spotkania,i morza...nawet przeszlo mi przez mysl ,zeby dojechac na 3-4dni ale kuzwa K nie wygospodaruje wolnego,taki mam zapieprz:(

Hej Cafe,
ale by było super, jakby Wam sie udało dojechac, pogadaj jeszcze z K:)

Magda nie doczytałam o Twoim kregosłupie, współczuje.:Całus:

U nas szykuje sie ciezki dzien, dzieciaki właśnie szaleja na jeździkach, Stasiu coraz wiecej bawi sie z dziewczynami, ale wymysla zabawy, które mnie niemal do zawału doprowadzaja. Właśnie najechali jezdzikiem na Zosi gołą nogę i złamali jej paznokiec u duzego palca. Była krew i płacz okropny:Histeria::Histeria::Histeria:

Hej!

U nas leje od wczorajszego popołudnia :leeee:
a mi się tak okropnie chce spać, że zaraz zasne na stojąco, ostatnio nie moge coś w nocy spać, a do tego tak mi ta rwa dokucza, że nie moge znależć odpowiedniej pozycji do spania i tak się tłuke z boku na bok....koszmar!

Magda wspołczuje ci bólu kręgosłupa! A miałas już przez jakieś czas spokój chyba co?
Andzia ale te Twoje dzieci mają pomysły na zabawy, biedna Zosia, ona zawsze poszkodowana :Całus:
Gosia trzymam kciuki za lekarza, oby miał tylko dobre wieści!
Ale dziś Kuba zaszalał ze spaniem, wstał tak samo jak Amelka::):

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Magda ja też współczuje bólu kręgosłupa:/
Cześć Cafe nasza ciężarówko:) Kiedy nam pokażesz ten brzuchol hmmmm???????
Andzia ja nie wiem kobietko jak ty to wszystko ogarniasz... Ja przy jednym wysiadam...
Ja trochę ogarnęłam, głównie łazienkę i kuchnię... jeszcze sypialnia jest w tragicznym stanie:/ Mówię wam chłop sam w domu to nic dobrego;)

Andzia jej, biedna Zosia!Zlamany paznokiec to okropny bol. Bidulka!

Mecz jest 11 sierpnia. Na euro2012 to dla nas za daleko :(
Chociaz z nami to roznie bywa, raz wybralam sie z kolezanka na final Ligi Swiatowej (siatkowka) do Katowic. 10 godzin w pociagu - mecz - i zaraz po powrot :lup:

Cafe ale super by bylo, gdyby udalo Wam sie przyjechac na kilka dni! Dzialajcie - moze sie uda!
Czekamy na brzuszkowe fotki!

Andzia trzymam kciuki żeby zołzy pospały i dały matce odetchnąć:)
Co do meczów to ja w tv nie lubię oglądać, ale uwielbiam atmosferę na meczach w realu i kiedyś bardzo lubiłam chodzić na mecze Lecha, ale teraz niestety daaaawno nie byłam:/

My zjedliśmy obiad - ostatnio Kuba uwielbia cukinię faszerowaną, a więc ona była na obiad i powoli się szykujemy... Sama jestem ciekawa co usłyszymy...

Andzia gdybyscie mieli mozliwosc zalatwienia biletow to my na pewno chetnie :)
A na mecze chodze juz ponad 31 lat :). Moja mama jak byla w ciazy to mnie zabierala :hahaha:
Potem z tata, z kocykiem. No i nie tylko pilka nozna, ale i siatkowka i moja ukochana koszykowka.

MAm nadzieje, ze laseczki jeszcze spia :)

Gosia powodzenia!!!
Jak robisz ta cukinie?

Ale fajnie tu dzisiaj. Po tylu dniach ciszy tyyyle czytania za kazdym razem!

Zaraz napisze do KAsioleqq, bo cos sie obija!

Magda ja jakąś godzine temu pisałam do Kasioleq i nic nie odpisuje:(
nawet zajrzałam do wrzesniówek 2010, ale tam też dawno jej nie było...
a propos wrzesniówek 2010, to tak troche sobie je poczytałam i troche im zazdroszcze :Nieśmiały:
fajnie jest tak wyczekiwać maleństwa, wyszukiwać wózków, łóżeczek, pościeli i innych duperelek dla bobasków:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif