Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dzisiaj z doskoku, bo mi net nie działa na laptopie, nie wiem dlaczego, a do biura gdzie stoi drugi komp nie wchodzę z zołzami, bo robią gimele.
Pogoda taka se, jak wyjdzie słonko to ok, jak zajdzie to piździca.

Anielinka ale poszalałyście wczoraj, u nas też z reguły pod wieczór robi się ładniej i wiatr ustaje, ale zołzy o 19.15 już w łóżkach:)
Vercia ale kusicie tymi chlebami, chyba się też rozejrzę za tą maszyną.
A do tej zapiekanki pomidory i cebulę podsmażyć?
Niech ból szybko mija:Całus:

Andzia ja daję surowiznę, na koniec wrzucam do piekarnika na pól godziny, i tego sosu beszamelowego daję dużo, żeby makaron nie wysychał.
Z miesznki wychodzi bardziej piekarniowy chleb, z włąsnego przepisy domowy. Ten z mieszanki wyszedł mi bardziej puszysty. Dopiero teraz zauważylam program 1 h - szybki chleb :lup::lup: Na kolację testujemy program pizza:yipi:
Andzia wzięłam juz 2 nurofeny ale łupie jak cholera. Mówil dentsyta, że jak do czwartku nie przejdzie ból to mam przyjść po antybiotyk:Histeria:

Vercia oby przestało boleć jak najszybciej i obyło się bez antybiotyku:Całus:
Współczuje bardzo.

Ja kiedyś robiła taki chlebek z zakwasu przekazywanego z ręki do ręki, każdy kto robił chleb musiał trzy zakwasy oddzielić i rozdać. Tam się dawało dużo słonecznika, dyni, otrębów itp. Pycha był:) Może sobię zażyczę taką maszynę na imieniny::):

Witam!
Nie moge sie cos ogarnac. Wieczorem zasypiam z Michałem i po omacku w nocy przechodze do sypialni, a dzis w pracy na nic nie mialam czasu. Zaraz lece z Michałem na plac zabaw, dopiero co ogarnelam chate. Marze, zeby na chwile usiasc.

Andzia milo slyszec, ze sie nudzisz :hahaha: Obys czesciej tak nam pisala!

Vercia wspolczuje bolu! JEstes baaaaardzo dzielna!
A Twoja wena jest po prostu niesamowita :) Zeby i do mnie przyszla choc na chwile!

Jak tam nasze "ciezaroweczki"?

KAsioleqq ja juz o zwrocie podatku dawno zapomnialam :( Ale fajnie, ze moglas poszalec!

Gosia zaraz lece na NK ogladac Kubusia :)

Magda to byle do soboty! Jakies plany macie?
Kurczę, coś nawala mi zmywarka. Pewnie cos nawrzucałam byle jak:lup: Ptwieram a tam syf, kiła i pełno wody:Histeria: Wypompowałam wodę i nie wiem co dalej??
Marcel u mojej mamy a mi brak weny:Zakręcony: Tylko przepisałam z brudnopisu i dalej nic a musze w końcu ruszyc badania. Przynajmniej część teoretyczna za mną:Szok: Nie cierpię tego pisać!!

Magda ale super z urlopem, wyjeżdżacie gdzieś? A co z naszym spotkaniem???

Mam nadzieję, ze nie zapesze, ale u mnie od kilku dni naprawde duzo lepiej:yes:
Dziewczyny przede wszystkim nie marudzą o byle co(no może Zośka troche, ale ją olewam i przechodzi samo), moge wiecej rzeczy przy nich zrobić i wieczorami mam luzy. Dzisiaj nawet udało mi się wszystko posprztac łącznie z umyciem podłóg. Jak Stasiu wraca, to już zaczynają się przepychanki, ale dajemy rade:)

Plany na urlop takie, ze pierwsze dni poswiecam na wymiane dokumentow. Potem na pewno jedziemy nad morze, bez wzgledu na pogode. Chcialabym jeszcze w ktorys weekend jechac do P-nia, ale nie wiem jak wyrobimy sie z czasem.
JEsli nasze spotkanie byloby aktualne to na pewno bedziemy :)

Andzia trzymam kciuki, zeby juz tak u Was zostalo!!!

Vercia jak zmywara?

Gosia WOW! Potwierdzam to co napisaly dziewczyny! Kuba sie bardzo zmienil, zmeznial. Wyrosl Ci maly mezczyzna. A jakie ma spojrzenie...

Musialam wlasnie kupic Michalowi nowe kapcie. w takim tempie to tylko bedziemy na buty wydawac :lup:

Mlody ostatnio zaczal podrywac dziewczyny. Podchodzi albo siada obok, mowi czesc i :daj jękę (rękę).
Wczoraj juz sie z jedna obsciskiwal, a dzisiaj z jedna siedzial i trzymali sie za rece :lup:

hej babki

zagladam powiedziec dzien dobry i dobranoc
padam po 12 h na pelnych obrotach...ale jeszcze jutro a w pt wolne-musze zostac z olkiem ,bo siostra jedziee na warsaw fashion week

goska napisze za dziewczynami - kubula wydoroslal baaaaaardzo

przesylam wszsytkim buziaczki
mam nadz,ze uda mi sie w pt isc do gina...coprawda wizyte mialam miec za 2 tyg ale nie moge sie juz doczekac:Śmiech:

dziewczyny nie mam sily ani czasu dzisiaj na nic...
rano R.pojechal do pracy okazalo sie ze sie wlamali do ich biura wyniesli komputery i caly sprzet...wiec R.musial spedzic pol dnia na komendzie, tzn.wszystcy musiali tam siedziec i skladac zeznania, jakby w nocy tam mieli byc...
potem na 13 pojechalam z malym do lekarza, wazy 15600g, i ma 97cm i jutro musimy jechac zrobic krew i mocz w zwiazku z tym ze tak duzo pije wczoraj wypil 3,2l, a dzis 3,5l picia...lekarza nas skierowal na badania czy nie ma cukrzycy lub jakichs problemow z arczyca...
wiec rano musze sie zerwac i jechac na badanie, potem kolo 17 tesciowie go zabieraja az do niedzieli mam nadzieje ze uda nam sie pojechac do nich w piatek najpozniej w sobote...
oprocz tego mam jakis glupi dzien, nie moge sie poogarniac, rano wysprzatalam chate a teraz znow burdel jak nie wiem...
ide zaraz kapac mlodego i klade sie bo rano pobudka nie wiem jak damy rade bo Kacper jak sie budzi to krzyczy am, a musi byc na czczo...

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Magda no no z Michasia wyrosnie casanova:) super macie plany na urlop:) oby pogoda wam dopisala:)

cafe kobitko zwolnij kochana:)

justynka a Ty jak sie czujesz???

Andzia oby wiecej nudnych dni, i trzymam kciuki zeby takie zachowanie dziewczynek juz zostalo na zawsze;)

gosia ide zobaczyc Twojego mezczyzne:)

gosia faktycznie Kubus zawsze byl jak na niego patrzylam slodkim dzidziusiem a dzis jest slodkim przystojniakiem:)

vercia wspolczuje bolu zeba, i oby przeszlo do jutra;) fajnie ze bynajmniej opuchlizna z oczu zeszla:)

Anielinka u nas tez ostatnio ladniej i cieplej jest wieczorami:) ale zaszalalyscie wczoraj do 21 na dworze;) fajnie

justynka1984
dziękuję czuje sie jak narazie dobrze....dzisiaj jakos mi sie duzo sliny produkowalo w buzi jak myslalam o jedzeniu rano ale narzie jest bez mdlosci

justynka ja pamietam ze na poczatku ciazy mialam okropny niesmak w ustach i co zjadlam to mialam tak kwasno w buzi ze musialam zaraz myc zeby albo gume zuc...
fajnie ze na razie nie masz mdlosci i oby tak zostalo:)

Witajcie kobietki:)
Ja na minutkę bo ten mój mały mężczyzna nie chce spać;) Kubuś dziękuje wszystkim ciotkom za komplementy:Całus: Ja nawet nie wiedziałam, że P. zdjęcia na naszą klase powstawiał:)
Veronica u mnie chleb piecze się przeszło 3 godziny (tzn. cały proces trwa przeszło trzy godziny) na razie cały czas pieczemy z mieszanek, ale jak tylko będe miała troche czasu to zgłębię przepisy na chleb i cos spróbuje wykąbinować:)
Kasioleqq a to pech z tym włamaniem:36_19_2:
Justynka może i limit na bliźniaki na forum się wyczerpał, ale są jeszcze inne rodzaje ciąż mnogich :Oczko::smile_move: a więc warto sprawdzić ile serduch bije;)
Magda hihihi nieźle Michałek podrywa:36_2_25:
Cafe zwolnij! Sił dla Ciebie kochana i dużo odpoczynku:36_3_15:

KAsioleqq ale chlop z Twojego syna! Wow! Misiek tez jest taki wysoki, ale wazy troche ponad 14 kg.
Wspolczuje R. przebojow z wlamaniem :(
Ja dzisiaj tez nie moge sie ogarnac - moze to taki dzien.
Powodzenia jutro na badaniach Trzymam kciuki, zeby wyniki byly super!

Justynki oby mdlosci nie przylazly!!! A Gosia ma racje co do roznorodnosci ciaz mnogich :hahaha:

Cafe nie szalej tak! Czas troszke zwolnic!

JAjuz uciekam. Spokojnej nocy!

Ja po meczyku:) Wynik bardzo zadowalający, szkoda tylko, że Ballack nie gra::(:

Magda super plany na urlop, ja tez chcę nad morze!!!
Kurcze laski myśleć co z tym spotkaniem, ja teraz się nudzę:sofunny:, to może jutro coś poszukam:)
Fajny Casanova z miśka, zołzy tez wszystkim mówią "sześ" i kiwają papa

Kasiolqq ale pech z włamaniem:lup:
Trzymam kciuki za dobre wyniki kacpra. A waga słuszna, zołziki ważą równiuteńko po 13,6

Cafe zwolnij troszkę kochana, teraz najważniejsze, żeby jak najdłużej udało się donosić ciąże. Się wymądrzam, a sama pracowałam do 26 tyg. I jak pamiętacie cały czas byłam pewna, że donosze do końca:Oczko:

Gosia to niech P. następnym razem coś na parentinga powrzuca:D

Justynka
moja koleżanka przez całą ciąże miała taki ślinotok, masakra. Oby przeszło, a mdłości omijały Cię szerokim łukiem.

Witam wieczorkiem...
u nas ostatnio jakos w biegu, a to dlatego że moja koleżanka przyjechała do swojej mamy na wakacje z córeczka ( 2 m-ce młodszą od Amelki) więc w każdą wolną chwile się spotykamy, bo dziewczyny sie uwielbiają :Podziw: pogoda dosyć, dosyć... oczywiście na wieczór ładnie się zrobiło...a w dzień pizga wiatr i chłodnawo :lup:

Magda niezły podrywacz z Miśka rośnie:)
Andzia obys tak czesciej się nudziła:) no i żeby juz taki humor został dziewczynom....
Kasioleq kicha z tym włamaniem u R. w pracy:(
trzymam kciuki za wyniki, żeby było wszystko ok! niezły klocek z Kacperka:)
Cafe dobrze że masz wolny piatek, to troche odsapniesz ty pracusiu...
Justynka obys trak dalej się czuła!
Veronica jak zmywarka? i jak ząb?

A ja dziś dostałam zwrot podatku :yipi::yipi::yipi: jutro chyba się wybiore do miasta, a co tam...jak szaleć to szaleć :Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif