Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

No i ja witam!
Moj mlody też nic nie chce jeśc. Z owoców tylko banany. Obiadu nie chce nawet ruszyć. Zaraz musze ruszac na wieś, zawioze młodego do teściowej a ja myk do szkoły. Nie chce mi się jechać na te zajęcia:lup:
Wczoraj zmarł 3 miesięczny synek G. pracownika. Tak mi przykro, nie moge się ogarnąc. Cos strasznego. ::(:
Gosia jaki macie ekspres?
Uciekam szykowac mlodego

Andzia nie wiem czy bede miala takie sloneczko. Od jutra zimniej i deszcze, wiec pogoda wcale nie zapowiada sie fajnie.

Anielinka a my kupilismy basen dmuchany w tamtym roku i tak nadmuchany zostal na dzialce. Ostatnio tata go wyciagnal i nawet odrobina powietrza nie uciekla :)

Gosia ja pije taka kawe jak Ty :) I takie z ekspresu to lubie raz na jakis czas, a nic mi nie zastapi kawy rozpuszczalnej pol na pol z mlekiem :)
Ale u Was upaly w domu!!!

Veronica okropna tragedia:(( strasznie mi przykro, że takie maleństwo :Płacz: chorował???

Magda jak my braliśmy slu to było 30 st. w cieniu, normalnie masakra, ja gotowałam się w sukni, a Ł. w gajerze...goście nie mieli siły się bawić w restauracji...poprostu pot wszystkim kapał po tyłkach ... mam nadziej że u Was nie będzie takiego skwaru, a ni tez ulewy:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Veronica my mamy taki ekspres: Sklep MANIA24: DeLonghi EC 330 S - ekspres wysokociśnieniowy- NATYCHMIAST!!!
Bardzo przykro mi z powodu tego malucha

• nawet nie mogę sobie wyobrazic takiej tragedii:(
  • Magda dobrze, że chociaż ty mnie rozumiesz w sprawie kawy :Oczko: Bo P. nie może zrozumieć jak moge gardzić taką dobrą kawą;)
    Anielinka jak my braliśmy ślub też było gorąco, ale ogólnie nie żałuję, że była taka pogoda, nie miałam czasu pomysleć o tym, że mi gorąco;) A w restauracji była klima, a więc było całkiem przyjemnie:) Za to noc była bardzo cieplutka:)

U nas jest coraz mocniejszy wiatr... mam nadzieję, że burza się wstrzyma do wieczora bo ja musze iść na zakupy....

heloł;)

jaki skwar, byla burza, urwanie chmury trwalo jakies 5min, a teraz dalej skwar!!!
    bylam dzis z babcia u lekarza, jest juz duzo lepiej tydzien czasu mamy nie dawac jej lekow, tzn.tylko te na glowe ma dostawac...potem zrobimy wyniki i bedziemy zastanawiac sie czy dalej jej podawac te leki ktore dostala ze szpiatala:) no ale jest jedno ale musimy codziennie chodzic na zastrzyki wit.b12 poniewaz babcia nie wchlania jej w ogole z pokarmu to musza jej ja podawac sztucznie...ale codziennie tylko przez tydz.a potem raz w tyg.i potem do konca zycia raz w miesiacu...
    wiec nie jest zle;)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

bylam dzis na zakupach kupilam sobie torebke, gumke do wlosow, i torebke;) ciesze sie jak dziecko:)

co do kawy to ja tez pije rozpuszczalna, chociaz ostatnio pilam normalna sypana ale tez pol na pol z mlekiem...i od wczoraj znow przestawilam sie na rozpuszczalna z mlekiem:) kawy z ekspresu nie lubie zbytnio ale takim ekspresem dolce gusto nie pogardzilabym:)

veronica cudnie urządzilas mieszkanko, Marcelka pokoik jest bajeczny:) i te szfki dzielone w kwadraciki tez bardzo mi sie spodobal:)
    no i wy cudnie wygladacie:)
    jak przeczytalam o synku pracownika G., to az mi ciarki przeszly i prawie sie poryczalam, ze takie malenstwa odchodza

• Andzia moje dziecko to jak juz wam pisalam wiejskie dziecko i tych kupnych truskawek wcale nie je tylko nimi pluje wiec na truskawkach to gotuje mu kompocik:) chociaz tyle... ale jak R. starzy przywioza truskawki ze swojego pola to wcian az mu sie uszy trzesa..;)w tym roku nawet i ja na dzialeczce posadzilam 30krzaczkow truskawek:)

Gosia ale macie upal w domu masakra, chociaz ja nie wiem ile stopni jest u nas ale skwar jest okropny:leeee: chociaz ja wole ten skwar niz deszcz...ale chociaz godzinke jakby popadalo to bylaby moze troszke chlodniej, Kacper biega w samych gatkach a i tak jest spocony jak nie wiem..

magda slub bierzesz w urodziny mojego brata:) a gdzie wesele robice??? idziecie na dni mozra??? my mamy w planach jutro sie wybrac ale nie wiem jak to bedzie...;/

magda co tam tesciowie narozrabiali?szkoda,ze auto znow nawalilo:( a przygotowan nie zazdroszcze...ale to juz ostatnie pewnie sprawy,sil:Kiss of love:
    andzia a olek truskawek nie chce a szkoda
    anielinka ty uwazxaj na siebie,masz wysokie cisnienie?bo to nie jest nirmalne,zeby po kawie tak sie czuc,zdrowka
    vercia co sie stalo temu dzieciatku???boze...szokkk
    goska U nas w mieszkaniu 30 st:Histeria:

Witajcie wieczorkiem:)
    O matko polko! Jutro zaczynam maraton 3 dniowy w pracy... od rana do wieczora. Najbardziej boję się niedzieli, że będzie mały ruch i padnę z nudów, ale ogólnie cieszę się, że idę do pracy:) Zawsze jakiś kontakt z ludźmi:)
    Dzisiaj cały dzień w biegu, a jak nie w biegu to musiałam zasiąść do drugiej pracy... Chyba będziemy musieli do mnie kupić jakiegoś małego laptopa, bo na jednym powoli nie dajemy rady:/ Cafe ty coś pisałaś, że masz malego laptopa. Jakiego masz? i jak się spisuje?
    Veronica z tymi saszetkami to jest tak, że niektóre firmy produkują kawę w saszetkach, w których są już dokładnie odmierzone proporcję na kawę itd. my na razie używamy zwykłej kawy mielonej... Mój P. napisałby ci pewnie o tym więcej bo to on ostatnio u nas kawę parzy :Oczko:
    Magda co tam teściowa wymyśliła hmmmm???

Do nas o 19 przyjechał tata:) podwiózł mnie do sklepu bo musiałam zrobić większe zakupy... Wszystkie środki czystości itd. nam sie pokończyły... Potem jeszcze pojechaliśmy na działkę, podlaliśmy wszystko, a komary tak gryzły... masakra...

Tata nam mówił, że Kuba ich zaskoczyl bardzo pozytywnie zachowaniem:) Mowi, że jest bardzo u nich grzeczny:) Ślicznie się bawi i w ogóle nie płacze:) Miło słyszeć o swoim dziecku tyle pozytywnych rzeczy:)

A ja jestem między młotem, a kowadłem:/ Chciałam iść na magisterkę, ale teraz to nie wiem czy w wolny weekend akurat będzie mi się chciało jechać do szkoły, a po drugie kompletnie nie wiem czy chce dalej studiować pedagogikę.... jak zobaczyłam realia na rynku pracy to najchętniej bym się na coś przekwalifikowała... tylko na co??

Cześć kochane!

Wróciliśmy wczoraj:) Było suuuper, tylko strasznie gorąco! Zaliczyliśmy zoo i pergolę. Ostatecznie fontanna była najlepsza a zoo ledwo przeżyliśmy, bo komary nas tam żywcem zżerały... Ledwo żyję i przepraszam, że nie odpisuję;( Młody ma jakiegoś wirusa, bo wczoraj w nocy okropnie bolał go brzuszek i wymiotował... Apetytu też nie ma i schudł mi znowu. Z resztą widać na fotach jakie to chucherko. Postaram się jutro odezwać i napisać coś więcej! Trzymajcie się kobity, mam nadzieję, że dajecie radę w te upały:)

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

mei ciesze sie bardzo,ze wyjazd udany....zjdecia sliczne....zdrowka
    goska no trudne decyzje przed toba...powiem ci jedno , na twoim miejscu poszlabym na magisterke...ja musialam przerwac studia i jakos nie zapowiada sie,ze bede dalej studiowac....zaluje,fajnie ,ze kubula grzeczny,nie musisz sie martwic
    vercia straszna historia.wspolczuje rodzicom tego maluszka,szooook:(

K niestety w pracy(ale teraz to juz tak niestety bedzie- czytaj -ojciec wielodzietnej rodziny :sofunny: musi zapieprzac)
    nie mielismy opieki dla olka wiec zostalam w domu
    i nawet dostalam weny i upieklam mufinki:Śmiech: boze ,mam nadzieje,ze wreszcie minal mi len bo mam mase,maaaaaaseee zaleglosci