Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Matko jedyna nie mogłam was nadrobić;)
Cafe dobrze Cię tutaj widzieć:) Oby jak najwięcej wolnego bo i cztać jest co!!! Ja też czekam na zdjęcia Olka!
Tynia z Mateusza niezły przystojniak! Super wygląda!!
Magda trzymam kciuki za pozałatwianie wszystkich spraw!
Anielinka a z tym allegro... zaloguj się na swoje konto... wejdź w moja sprzedaż... po lewej stronie kliknij w płacę z allegro a później kliknij w lista wpłat od kupującego i zobacz czy tam jest wpłata odnotowana od kupującego... Jeżeli dobrze pamiętam to tam powinny być pieniądze, a ty sama wpłacasz je sobie na swoje konto... Sprawdź... Mam nadzieję, że dobrze kojarzę:)

Cafe a ja się właśnie miałam pytać jak tam wasze nocnikowanie::): Filip jak coś zrobi (czy kupę, czy siku) to woła psi-psi i łapie za pampka, czasem woła tuż przed robotą:Oczko: ale na nocniku nie lubi siedzieć. Próbujemy pomaleńku i ostatnio latał goły bo co chwilę wołał psi-psi a ja za nim z nocnikiem aż w końcu wlazł na taboret i obsikał mi drzwiczki od szafki, ścianę i podłogę:Histeria: Że nie wspomnę o kupaku na podłodze:Kiepsko: Ale cóż... Początki są trudne:Szok:

Tynia
ale przystojniaczek ci rośnie! Ja też miałam ostatnio przeboje z młodym u fryzjera i w domu musiałam sama poprawiać:lup: Też nie za dobrze wyszło, na szczęście włosy nie ręka...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Tynia Mati bosko wygląda- naprawde jak mały mafiozo, przystojniaczek Ci rośnie jak nic :yes:
Mei zdjęcia super, widoki piękne, Ty to taka młoda mamuska że tylko pozazdrościć :Podziw:
Gosia coś ty dzisiaj taka zalatana???:) mi się dzisiaj tyłka nie chce ruszyć, dostałam @ i jestem nie w sosie :Zły: odmroziłam rybe i chyba tylko ją usmaże bo pomysłu i chęci brak:(

Mei, Gosia właśnie przed chwilą sprawdzałam konto i sa już (a raczej dopiero) pieniądze- masakra:(( konto mam już dawno skonfigurowane, tylko że wpłata miała być w ciągu 24 godz. a tu du.../ ale dziękuje za pomoc i zainteresowanie :Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Magda super, że masz dzień dla siebie:)
Tynia extra w fotki, Mati w skórze wygląda bombowo. A Ty zaglądaj częściej, a nie tylko jak Cafe jest, bo strzele focha:Spoko:
Mei fotki rewelacja, a Ty rzeczywiście bardzo młodziutko wyglądasz, moge zapytac ile masz lat?
Cafe ja jak pierwszy raz obcinałam Stasia, to wyglądał tragicznie i trzeba było maszynką poprawic. I loczki juz nie odrosły:/
CO do kupy, to my jeszcze nie używaliśmy nocnika, ale jak zołzy zrobiąkuosko, to przychodzą i pokazują na pieluche, zatykajac nos:) Jest to jakis sygnał, ze moze juz czas zacząć nocnikowanie, ale jakos nie moge sie za to zabrac
Gosia rumiana powiadasz:DFajnie widziec Cie w lepszym humorze:)
Anielinka brawo dla Amelki, zuch dziewczyna!!!
Mi tez ostatnio dwie osoby zapłaciły przez płace z allegro, w mailu z powiadomieniem o ty weszłam w konfiguracje konta, tam wpisałam swój numer konta i kase miałam jeszcze tego samego dnia.

witam:)

kurde jaki tu dziś ruch...Cafe w domu i od razu godzina cztania...od godziny siedzę i Was czytam, ale aż mi lepiej przypomniało mi się jak byłyśmy w ciąży wtedy było do czytania...hehehe
ja w pracy byłam dziś 4 godzinki, szefowa kazała mi isć do domu, bo jeszcze klientów pozarażam...:lup:
mały o 6 rano pojechał z dziadkiem do niedzieli:)a wczoraj zasnął o 18 i spał caluską noc bez ani jednej pobudki...i jak go obudziłąm zeby go ubrac to wcale mu się nie chciało wstać;)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Tynia ale masz gangstera w domu:) super fotki:)
mei jakie piękne widoki:) Filip na koniu super;)
Magda mam nadzieję ze sprawy pozałatwiasz bezproblemowo:)
cafe fajnie ze masz wolne i dawaj foty Olka:)
gosia kobito skąd ty masz tyle sił na te spacery???;)

i juz nie wiem co mialam jeszcze napisać...:lup:

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Witam!!
Ja w takim dużym skrócie zawitam bo okazalo się, że mam szkołę jutro i musze napisac pracę. Piesek super, nie piszczał w nocy. Nie jest Maksiem bo sąsiadka ma Maksa. Wybraliśmy stefan:Śmiech: Właśnie zabieramy go na zakupy. Wczoraj babka sprzedała mi złą szczotke i nie mogę go rozczesać. Musze też kupić jakieś kosteczki i koniecznie chcę ubranko!!! Zjemy obiadek i uciekamy.

Ojej,al esuper! Siedze i czytam i czytam i czytam ...

JA juz w domku z Misiem, P. pojechal do pracy - bedzie dopiero po 22 :(
Wlasciwie to wszystko najwazniejsze zalatwione. Niby sama, ale w takim tempie, ze jestem padnieta. Na szczescie zanim pojechalam po Miska wpadlam do lumpka, ktorego polecila mi kumpela. REWELACJA! Same dobre ciuchy, zero chocby troszke zniszczonych, nie za duzo, ale 2 razy wt yg. dostawa. Ceny dosyc wysokie, ale wiekszosc ciuchow jeszcze z metkami. Kupilam nowa marynarke z H&M i bluzke :)
U nas niby slonecznie, ale bardzo wietrznie i nie bardzo chce mi sie isc na spacer. Moze podjade do lasu. Na razie pije kawke :)

I ja z kawką przychodze.

STasiu ogląda bajke, jak zołzy wstana idziemy do miasta kupic segregator, bo mój syn zaczyna kolekcjonować kolorowe karteczki i wymieniać się nimi z kolegami:Usteczka:

Magda ale super z tym lumpkiem, u mnie takich nie ma::(: Dzisiaj w nocy jest mega wyprzedaz w Pestce w Poznaniu i miałam jechac z kolezanka, ale cos jej wypadło. Trudno, tam w sumie i tak nie ma zadnych fajnych sklepów.

Vercia super, ze pies sie tak dobrze spisuje, pkaz nam go koniecznie. I podziwiam wszystkie, które posiadają psy, ja bym chyba nie dała rady...

Kasioleqq czyli weekend bez syna, jakies plany?