Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

a my zaliczyliśmy spacer na sankach, ulepiliśmy bałwana, słonko pięknie świeciło, gdyby nie snieg to by była wiosna na podworku:)
Amelka padła zaraz po spacerku i śpi już 1,5 godz.:)

Gosia współczuje usypiania, ja (odpukać) usypaim teraz w dzień Amelke przez jakieś 5-10 min. a bywało tak jak u ciebie:(
Magda dobrze że udało się wcześniej wyrwać z pracy, jedz do domu i się kuruj!!! Zdrówka!!! napisz jak Michał się czuje.
Andzia co u Ciebie? udało się wyjść na spacer? STaś zadowolony z imprezy??

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

hej babolki

przeczytalam wszysciutko szybcikiem
ale na dluzsze pogaduchy juz sie dzisiaj nie skusze
totalny czasobrak u mnie,zreszta co wam bede opowiadac,wiecie jak jest

widzialam anet :Kiss of love:
magda dla ciebie zdroweczka:Całus: widze,ze i ty masz przeboje w tesciowa:Szok: sil
andzia kochana....i dla ciebie sil:Całus:
goska,owszem,mozliwe ze poltoraroczne dziecko nie potrzebuje snu:Oczko: mam takie dziecko w domu,hehe
anielinka i u nas dzis piekna pogoda ale niestety nie dalam czasowo rady pojsc z olkiem na spacer
justynka a ciebie co tak dzisiaj nosi:Oczko: dawaj troche tej weny

Cafe a już się zastanawiąłyśmy gdzie ty się podziewasz kochana:) z Olka niezły klocek, a wcale po nim nie widać że pulpecik z niego jest:)

widać że tu ostatnio jakaś niedyspozycja do nas wtargnęła bo takie pustki tu, szczególnie wieczorami :Kiepsko: mnie głowa zaczeła boleć, wziełam tabsa ale chyba tylko teraz to sen już pomoże...

a gdzie reszta???

Witam!
Wybyczylismy sie u moich rodzicow i ciezko bylo wracac do domu.
Niestety, ja dalej czuje sie fatalnie. Gardlo szczypie, leb ciezki i kicham jak szalona. Ale ja to pikus. Michał kaszle coraz bardziej :((( Dalam mu Pulneo (Eurespal). Nie wiem czy dobrze zrobilam. Ale mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej.

Cafe fajnie, ze sie odezwalas! Wspolczuje tego biegania! MAm nadzieje, ze to sie troszke unormuje.
Niezly klocuszek z Olka!

Gosia i u nas teraz problem z zasypianiem w dzien. O ile wieczorem nie ma problemu to w dzien masakra. Takim sposobem mlody dzisiaj spal 20 min w samochodzie i to wszystko :lup:

Czesc dziewczyny,
rzeczywiscie pustki tu ostatnio, musimy przegonic te doły, choć mnie dopadł chyba jakis mega:Płacz:

Justynka
Twój speed utknął chyba w zaspie, do mnie bynajmniej nie dotarł:Oczko:
Magda zdróweczka dla Was, moje zołzy tez nadal kaszlą i jutro musze podjechac je osłuchac. A Ty sobie wypij jakiegos ferwexa i do łózka:Całus:
Cafe duuużo ził dla Ciebie. Słuszna waga Olka:yes:
ANielinka fajnie z sankami i bałwanem::):
Gosia mój Stasiu tez bardzo wczesnie odmówił dziennych drzemek i tez zawsze był problem z zasnieciem, czasem usypianie trwało dłuzej niz spanie. Zołzy zasypiaja w sekund 5, tylko te nocki...az sie boje dzisiejszej:Kiepsko:
Fajnie, ze popołudnie sie udało:)

STasiu bardzo zadowolony z balu, tylko nie mam zadnych zdjec, rano nie zdazyłam zrobic, a jak po niego poszłam to był juz porozbierany. Na szczescie panie pstrykały fotki.
Pani mówiła, ze Stasiu był dzis wyjątkowo grzeczny jak nigdy i z niecierpliwością czekał na mnie, wystraszyłam sie, ze chory albo cos, w drodze do domu tez szedł spokojnie, nie biegem jak zawsze, no i ledwo przekroczylismy próg, nawet butów nie zdjął i poleciał na kibelek, normalnie kilka godzin musiałam wietrzyc-kupa jak stodoła:Niespodzianka:Bidulek, nie moze sie przemóc, zeby sie załatwic w p-kolu i pozniej sa takie akcje. Zal mi go strasznie.

no koniecznie dziewczyny musimy tego DOŁA przegonić, bo kiepsko tu z ruchem:(
ja już można by powiedzieć że lepiej się czułam, ale jutro rano jade do lekarza, bo w tej klatce coś mnie zaczęsto pobolewa i martwi mnie to, obym jutro znowu nie była w dołku...aż się boje :Histeria:

Andzia bidny Stasinek z tym załatwianiem, dobrze że wogóle tyle wytrzymuje, a czemu on się nie chce załatwaić? jakąś blokade ma?
Magda kuruj się i czekam jutro na lepsze wieści, a z Michałem to może faktycznie lepiej do lekarza podjechać na osłuchanie...