Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

heloł Babki :)) i ja ledwo na gały widze , własnie wciagnełam sniadanie i zaraz se kawe w wiadrze zaparzę...
Madzia współczuję tych zębowych akcji ... masakra jakaś i to jak długo już !! co do zgrubienia na jąderkach to wjadomo , ze trzeba do lekarza żeby sie uspokoić , ale to pewno jakas drobnostka , moze węzły chłonne tylko powiekszone ... bedzie dopsze :))
Andzia Ty naprawde jesteś niemozliwa ... ja narazie dizś za bigos sie biore i to tyle co do swiat na chwilę obecną ... oby Wam z tym sylwestrem wypaliło bo nalezy sie Wam bezsprzecznie :)
Anielinka butki fajowe , swoją drogą to powariowali z tymi cenami za buty dziecięce O.o i dbac o siebie prosze i oby pomogło te zalecenie ...
Gosia , Madzia Wy sie cieszcie , ze tak Wasze dzieci są za Wami , bo moja to cyganicha to kazdego polezie , nikogi i niczego sie nie boi .. cały czas tylko gada tata tata tata , chyba ze się krzywda dzieje to mnie woła ..
Cafe biedaku sił , sił i jeszcze raz sił , i wolnego czasu :))
Justynka my jestesmy jeszcze przed testami bo dopiero termin w styczniu mamy ( całe szczęscie na fundusz) ale ja juz na 90% wiem ze to AZS i napewno pomidory .. wiem , ze na poczatek jest szok i nerwów masa ale spokojnie , nie jest to takie straszne jak wyglada aczkolwiek mecące i upierdliwe. Ja od 8 roku zycia choruję na AZS , czekolady nie moge jesc do tej pory i cytrusów i iii szkoda gadac ... ale powiem z doswiadczenie ,z e najwazniejszy jest umiar to mozna sobie pozwolić na małe grzeszki od czasu do czasu :))

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Namachałam się jak świnia, ale przestawiłam kanape tyłem do przodu, tzn., nie maja szans na nia wejsc, bo odkryte boki sa od strony ściany. Pół godziny lamentu, a teraz chodza koło niej i pkazuja"nie ma".
Bede ja przestawiac codziennie, przynajmniej mam chwile oddechu i nie musze lukac czy któras juz nie siedzi na parapecie.

Justynka rzeczywiście pechowo u Was ostatnio, pamiętaj, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:Całus:

Anouk u nas dokładnie tak samo, cygańskie dzieci, jak przychodza goscie lub gdzies idziemy, to aniołki i tylko wysłuchuje:CO Ty od nich chcesz, przeciez sa takie grzeczne:Spoko::Spoko::Spoko:. I tez wciąż tatatata, mama jak juz bida na maxa.

andzia
Namachałam się jak świnia, ale przestawiłam kanape tyłem do przodu, tzn., nie maja szans na nia wejsc, bo odkryte boki sa od strony ściany. Pół godziny lamentu, a teraz chodza koło niej i pkazuja"nie ma".
Bede ja przestawiac codziennie, przynajmniej mam chwile oddechu i nie musze lukac czy któras juz nie siedzi na parapecie.

:hahaha::hahaha: to sie dziewczyko zdziwiły jaka mama pomysłowa

Andzia no pomyslowa z Ciebie mamuska! Ale dziewczynom narobilas :hahaha:
Powtarzam sie, ale tp moje dziecie to jakies chyba niemrawe i mega grzeczne :) Nie wiem czy to dobrze czy nie :lup:
Ale on nawet w szufladach i szafkach nie grzebie. A nawet pomaga, bo i podloge zmyje, drzwi przetrze i wszystkie smieci i paproszki wynosi do smieci :lup: Ciekawe po kim to ma??? :sofunny:

Anouk gratuluje wygranej w konkursie!!!! suuuuper!!!

Justynka ale kicha z tym ogrzewaniem. Nie dosc, ze pewnie roboty od cholery to i kasa :(((

magda_79
Powtarzam sie, ale tp moje dziecie to jakies chyba niemrawe i mega grzeczne :) Nie wiem czy to dobrze czy nie :lup:
Ale on nawet w szufladach i szafkach nie grzebie. A nawet pomaga, bo i podloge zmyje, drzwi przetrze i wszystkie smieci i paproszki wynosi do smieci :lup: Ciekawe po kim to ma??? :sofunny:

A o ciekawe:sofunny::sofunny::sofunny:

Ja wiem, ze sa grzeczne dzieci, niestety na takie nie trafiłam. A mówią, ze do trzech razy sztuka:Wściekły:

andzia
magda_79

Ja wiem, ze sa grzeczne dzieci, niestety na takie nie trafiłam. A mówią, ze do trzech razy sztuka:Wściekły:

Ale wiesz, ze dziewczyny musisz liczyc jako jedno, wiec jeszcze masz szanse :sofunny:

magda_79
andzia
magda_79

Ale wiesz, ze dziewczyny musisz liczyc jako jedno, wiec jeszcze masz szanse :sofunny:

:ass:

magda_79

Anouk gratuluje wygranej w konkursie!!!! suuuuper!!!

Justynka ale kicha z tym ogrzewaniem. Nie dosc, ze pewnie roboty od cholery to i kasa :(((

oj Madzia to naprawde anioła masz nie synka , coprawda Julka tez wynosi wszysko do smieci a najbardziej kwiczy , zeby jej własne obsrane papmersy dawac do wyniesienia , ale jak juz jest przy smietniku to owszem wywali co ma wywalić ale 2 ręką juz coś wyciąga "ciekawego " z kubła ... wiec ... a "smykałka " do sprzatania hmmmm no cóż .. krew nie woda :DD
Andzia nie kłopocz sie kofana i nie szukaj tego przepisu , juz mam i powiem , ze kusząco wyglada ... moze i ja machnem ^^

magda_79

Magda ja to skąs znam, dla mnie takie wybryki tak jak pisze Andzia czy Anouk to poprostu szok, moje dziecko też takie grzeczne, komoda jest na jej wysokości, stoją ramki, kwiatki i inne uperele a ona ich wogóle nie rusza...ja nie wiem co ja mam za dziecko :36_11_5: :Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam,
u nas dziś temp wzosła jest -5, ale wiatr wieje i jest cholernie zimno, a ja musze iść po kapuche do sklepu..brrr
Andzia no to załatwiłaś dziś dziewczyny nieźle :)))
Magda moje dziecko też należy do tych grzeczniejszych, nic mi nie ściąga z szafek, nie otwiera szuflad, a ni tym podobnych, to co pisze Andzia, czy Anouk to dla mnie wilkie szok:))(ale jakby co to ja nic nie pisałam takiego:Oczko:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif