Skocz do zawartości
Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Małgosia
Asik

A czy Wasze koty podsiadaja Was jak tylko zejdziecie z kanapy? Moje nawet jesli leza obok to jak tylko sie rusze to myk i na moim mejscu - bo wygrzane :D Trzeba tylko uwazac zeby im na glowie nie usiasc... :Zakręcony:

Asik- moje koty uwielbiają wskakiwać do wanny po kąpieli np mojej - wana wygrzana od wody a one błogie lenistwo sobie urządają :Szok::Szok:

Oj pewnie, nawet do łóżka potrafią się wtarabanić :Histeria: a gdy wychodzę spod prysznica to wskakują do wanny i urządzają sobie polowanie na krople :Śmiech:

Małgosia
Izabelin Ty to masz wielkie doświadczenie z kotami :Śmiech:

chylę czoła :Śmiech:

Ba :Śmiech: od dzieciństwa interesowały mnie koty. Psy toleruję ale nie kocham tak jak te sprytne kudłacze :Śmiech: poza tym jestem zodiakalną lwicą i solidaryzuję się z mniejszymi braćmi :Śmiech:

dzieki dziewczyny :Śmiech:

ale teraz się zaczeło- kociaki sie panoszą po całym mieszkanku a ze dosyc duzo mają miejsca to ciezko ich znalezc szybko- trzeba uwazac zeby ich nie rozdeptac :Padnięty:

kotka z tego wszystkiego 3 razy przenosila je na stare miejsce- jakby to teraz jej robiło róznice ;)
biedna nie moze sie odnaleźć a one i tak pójdą gdzie będą chciały :Szok::Szok:

kto pije kawunie????

http://www.webgrammar.com/graphics/CaffeZingaro.jpg

Gość Izabelin

W piątek mieliśmy sądny dzień. Miśka kotka teścia dostała paraliżu tylnych łap. Po zbadaniu przez weta okazało się, że ma białaczkę kotów i w efekcie choroby prawdopodobnie guza mózgu lub rdzenia kręgowego. Dostała już dwie serie zastrzyków, jest lepiej. Lewa strona popuściła z prawą nieco gorzej (łapka ma lekki niedowład) :Smutny:
Ale jest jeszcze jedna zła wiadomość, w piątek na noc nie wróciło do domu Ptaszysko :Histeria: nie wróciła do dziś :Płacz: przeszukaliśmy całą okolicę ani śladu. Prawdopodobnie ktoś musiał ją złapać i przetrzymuje ją, niestety u Nas w Bochni wariatów różnej maści nie brakuje. Mam cichą nadzieję, że jeszcze do Nas wróci, dom bez niej stał się taki smutny, bracia strasznie za nią tęsknią :Płacz::Płacz: