Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

gooosia271
mika1 a skąd. Ostatni raz robiłam w Diagnostyce. Pani z lab powiedziała,że mają na to dwa dni ha ha ha. U mnie może na gwałt nie potrzebne,ale jak kobieta koniecznie musi mieć szybko badania to jest totalną porażką.

No to mega słabo faktycznie
Ja miałam wynik po 20 minutach w szpitalu i płaciłam 25 zł

Czekam na ten wynik jak na swój :D

Aniołek 27.11.2018

mika1
gooosia271
mika1 a skąd. Ostatni raz robiłam w Diagnostyce. Pani z lab powiedziała,że mają na to dwa dni ha ha ha. U mnie może na gwałt nie potrzebne,ale jak kobieta koniecznie musi mieć szybko badania to jest totalną porażką.

No to mega słabo faktycznie
Ja miałam wynik po 20 minutach w szpitalu i płaciłam 25 zł

Czekam na ten wynik jak na swój :D

Mika w szpitalu mam tak samo tylko tam teraz strajk w labo i nie przyjmują prywatnych zleceń. Dlatego poszłam do Diagnistyki,ale już ostatni raz bo mam dość takiej ich "pracy"

Córeczka 17.05.2016 :*
Aniołek 4.01.2019 ;(

Karolcia to ja taka w gorącej wodzie kapana i dzwoniłam i się wynik pokazał, ale u mnie robią w Krakowie badania więc nigdzie nie wysyłają.
Gosia porażka, zalamka z tą diagnostyka :/
Mika jak się przesunela owulacja to mogło nie wyjść, też miałam Ci to pisać. U mnie się prześlę a 4 czy 5 dni, i beta wyszła w 27 dc, jak Ci się przesunął np 10 dni to mogła jeszcze nie wyjść, może powtórz betę albo test zrób jutro rano to może już coś pokaże?
Patka pozazdroscilam Ci i poszłam dziś 2,5 km w jedną stronę do ogrodniczego :D kupiłam niecierpki do tej wolnej skrzynki co mi została forsycje i nasiona pomidorów powiedziałam też mezowi że przesadzmu rośliny po naszemu bo mi się nie podobają tak w rządu jak tu panie ogrodniczki osadzily, i jeden kawałek przesnaczymycna grzedke na pomidory i truskawki :D mąż na to se jutro przesadzajmy :D

Kamilek 23.10.2019
https://www.suwaczek.pl/cache/a12e3d84ff.png
Filipek 1.03.2017
https://www.suwaczek.pl/cache/247dc397cf.png

Gosia buuu w laboratorium pomylili próbki:D
Madziak super hehe mój też mówił że jutro mi pomoże w ogrodzie tylko koła mi zmieni w brumie :) Ja też mam pomidorki koktajlowe do posadzenia :D A dziś widziałam sadzonke z cytrusami i żałuję że nie kupiłam... widziałam gazetkę z Lidla u teściowej i jutro mają być lampy solarne kule 25cm (duza) za 39.99 zl :)
Magdalena jednak nam przyjęli młodego ale do grupy popołudniowej od 13 do 18

Jeśli wiara czyni cuda trzeba wierzyć że się uda
☆16.6.2017...6tc ☆

Gosia ja jie pomogę bo też się w tym gubie.

Patka u nas to chyba nawet nie ma takiej grupy popołudniowe.

A ja sobie powiedziałam że jak teraz @ przyjdzie to odpuszczam. Znajdę pracę na spokojnie. Zaklimatyzuja się A w tym czasie może się już wyjaśni co mi jest.
Ja pomidorki już mam posadzone. Dzisiaj owies posialam na stół wielkanocny i zanioslam do szklarni. Cora dała się namówić na dwór że już nie wieje to może ale czape chciała. Podała wszystkie sadzonki
Teraz przyszłymsmy do domu ja na kawę bo zasypiam. A cora baje musi obejrzeć. Dzisiaj mam wolne od gotowania bo zostało mi z wczoraj mięsko i ziemniaczki to odgezeje na patelni.

Zaraz idę jeszcze rachunki poplacic i wydumac oszczędności na farby bo już mnie energia rozpiera na malowanie. A wczoraj u przyjaciółki jak zobaczyłam połączenie tych kolorów co ja chce to wogole mam jeszcze większą chęć. :D no i dywan muszę zmienić bo ten już wydeptany i mnie denerwuje.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Gosia to rzeczywiście wychodzi ze taka kulawą miesiączkę miałaś hmm dziwne :/ ale za miesiąc się musi udać :D
Patka ja przesadziłam cztery jakieś krzaczki bo robię miejce na moja hustawke i posadziłam forsycje do gruntu i niecierpki do skrzynki i padłam. Miałam iść na 15 na pazury to mąż nie zdąży wrocic i będzie po 15, a od 16 już kolejne klientki są więc lipa raczej bez szans. No ale grunt że prace w ogrodzie idą hihi :)
Ja sieje tylko pomidory ale malinowe. I truskawki chce posadzić, mój ogródek ma 10x15m więc szalu nie ma a jeszcze trzeba postawić malycdomek na narzędzia i domek dla młodego do zabawy :D
Patka mąż samcwymienia koła? Mój zawsze się dziwi i mówi że przecież to trzeba wywazyc, ale mój to ma ciężka nogę hih i auto musi jeździć idealnie :p

Kamilek 23.10.2019
Filipek 1.03.2017

Madzia moja też sam wymienia. Najpierw wiezie do wulkanizatora na przekładka letnich na zimowe i na odwrót. Tam odrazu wywaza. A jak założy to jedzie na zbieżność sprawdzić.

Ja folie mam 3 na 2m a więc za wiele też nie posadzkę ale już jest pomysł żeby pomidory zwykle obok posadzić bo razem z ogórka i nie będą rosły w szklarni. A bynajmniej nie tak jak powinny.

Ja lecę poćwiczyć a potem sprzedam mała do babci niech się pocieszy a ja jeszcze trochę ogarnąć na dworze. Bo mnie energia rozpiera.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Madziak tak sam wymienia w moim samochodzie przynajmniej jedzie do wulkanizatora robi wyważenie i w domu zmienia :) ja nie mam wielosezonowek więc trzeba się bawić :D pazurów nie zdążysz zrobić ale za to ruszyłas z sadzonkami i ogrodem :) mój chce wykopać forsycje z ogrodu
Gosia ten cykl będzie Twój:)

Jeśli wiara czyni cuda trzeba wierzyć że się uda
☆16.6.2017...6tc ☆

Dokładnie takie chce zrobić skrzynki na warzywa jak już będę mieć wlasny dom :D
Musze popatrzeć na gazetkę Lidla ale nie mam na razie zastosowania dla żadnego oświetlenia bo nie wiem jeszcze co gdzie będzie.
A mój mąż dzwonił ze nie zdąży na pazury ale czy jak przyjedzie to jedziemy kupować coś do ogródka, jak na go kocham :D
No a to cały mój ogródek na lewo i prawo od drzwi hihi także szału nie ma, urządzili to tam że całość to trawa z rolki a dookoła jest kora i w niej jakieś badziewia posadzone w rządki, bardzo tak nie lubię, a te roślinki są strasznie liche i brzydkie, ledwo z tej kory wystają.

monthly_2019_04/czekajace-na-2-kreseczki-reaktywacja_73909.jpg

monthly_2019_04/czekajace-na-2-kreseczki-reaktywacja_73910.jpg

Kamilek 23.10.2019
Filipek 1.03.2017

E no MadziaK całkiem spory kawałek podwórka.
A jeśli chodzi o skrzynki to moja mama miała w zeszłym roku. Zwykle takie jak na jabłka od ogrodnika wyciągnęła które np były lekko nadpeknoete albo nie miały jednego drewienka. Więc poprzybijala ubytki. Pomalowala na biało i tam sądziła. Nawet ogórki jej rosły. Folia przykrywala na zimniejsze noce. Jak wyciągnę od. Iej zdjęcia to wam podrzucę.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥