Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

Scandi
gooosia271
No cóż... Czyli standard

Gosia A przyszła małpa? Jeśli nie to znasz stare przysłowie staraczek.

A teraz cyce prawie nie bolą:|

Hi hi hi to miał być żarcik :D ale mój rysunek widocznie bardzo autentyczny hi hi.
@ nie ma jeszcze i póki co nie czuję,aby miała przyjść. Niby trochę pobolewa mnie brzuch ,ale bez szału.

Córeczka 17.05.2016 :*
Aniołek 4.01.2019 ;(

Patka jeszcze cisza.
Całkiem możliwe ,że dupek przestawił cykl o te przesunięte dwie tabletki stąd brak @. Chociaż nadal zastanawia mnie brak bolących piersi. Nie pozostało nic innego jak czekać na bieg wydarzeń. Teraz lecę z psem na spacer i po młodą bo z przedszkola muszę ją o 14 odebrać.

Aniołek 4.01.2019 ;(

gooosia271
Scandi
gooosia271
No cóż... Czyli standard

Gosia A przyszła małpa? Jeśli nie to znasz stare przysłowie staraczek.

A teraz cyce prawie nie bolą:|

Hi hi hi to miał być żarcik :D ale mój rysunek widocznie bardzo autentyczny hi hi.
@ nie ma jeszcze i póki co nie czuję,aby miała przyjść. Niby trochę pobolewa mnie brzuch ,ale bez szału.

Aaaaa na Prima aprilis. Wiesz co ja blondynka jestem i to w dodatku naturalna więc wiesz☺ nie zajarzylam. A w ogóle to myślenie ciągle to mnie oglupia jeszcze więcej.

22.07.2019 Aniołek (9tc)

Dziewczynki nie wiem jak u Was pogoda,ale...? Wyjdzmy na powietrze i nie szukajmy objawów. Idzie zwariować od natłoku myśli i emocji. Może chociaż na chwilę uda się o tym zapomnieć. Szkoda,że nie mieszkamy blisko siebie wtedy można byłoby iść na spacer czy kawę. Ok zmykam bo moje dziecię. Miłego dnia!

Aniołek 4.01.2019 ;(

gooosia271
Dziewczynki nie wiem jak u Was pogoda,ale...? Wyjdzmy na powietrze i nie szukajmy objawów. Idzie zwariować od natłoku myśli i emocji. Może chociaż na chwilę uda się o tym zapomnieć. Szkoda,że nie mieszkamy blisko siebie wtedy można byłoby iść na spacer czy kawę. Ok zmykam bo moje dziecię. Miłego dnia!
pogoda piękna ale ja w robocie. Więc robię co musze A w międzyczasie myślę hihi

22.07.2019 Aniołek (9tc)

Gosia oby nie przyszła, u mnie pogoda super chociaż trochę wieje wiatr chłodny miałam wkopac do ogrodu powojniki ale na chwilę obecną mam takie mdłości że szkoda gadać.
Scandi i mika nie doszukujcie się objawów bo organizm zacznie wam takie stwarzać wiem że jest ciężko nie myśleć ale postarajcie sie bo oszalejecie ;) trzymam kciuki kochane :)

Jeśli wiara czyni cuda trzeba wierzyć że się uda
☆16.6.2017...6tc ☆

Annulla01
I chyba już mnie nie bolą... A do tego chyba zaczynam się złuszczać :-( Znowu na papierze jakieś brązowe coś było :( :( :(

My chyba już sobie wkręcamy.
Ja tez już patrzę czy mnie jajniki bolą i cyce macam:D

Dobrze ze mamy siebie bo jak byśmy miały to naszym M gadać to by na głowę dostali :D

Aniołek 27.11.2018