Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

Twarde jak żelki z biedronki :D patka znowu masz trafne stwierdzenie. :D

Ja właśnie przeanalizowałam dobrze wyniki są super. Są jakieś pojedyncze zniżone ale wsio się ok biorąc inne badania pod uwagę. Troche te dimery mnie męczą bo norma jest <198 a ja mam 189 ale nie zamartwiam się na zapas.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Patka a to wredota!! Pokażemy jej w następnym miesiącu, gdzie jej miejsce! Trzymaj się:)
Czarna ogromnie zaciskam kciuki!! Bardzo bym chciała, żebyś zobaczyła dwie kreseczki! Głowa do góry!
DoMaRy na pewno ciężko jest się wyzbyć obawy przed niepowodzeniem, ale ja myślę, że tyle przeszliście, że teraz musi się udać. Będzie dobrze, kciuki zaciśnięte!!:)

Madziak83 wiem że trzeba myslec pozytywnie
A z drugiej strony fakt że juz tyle czasu czekam że teraz To już naprawdę będzie cud
Zresztą nawet lekarz z kliniki czasem tak mówi że po pierwszym nie udanym iui zrobić mam drożność więc jeśli planuje co potem to chyba sam nie do końca wierzy w sukces

Domary ja też uważam że lekarz bierze każda możliwość pod rozwagę. Myślę że popedza z uwagi na Twój wiek. A nie ze myśli że się nie uda.
A co do wieku to ja 36 w tym roku kończę wiec tez dołączam do dinozaurów :D
Magdalena super że e wyniki dobre. To teraz czekamy jeszcze na biopsje i wizytę u pani dr :)

Kamilek 23.10.2019
https://www.suwaczek.pl/cache/a12e3d84ff.png
Filipek 1.03.2017
https://www.suwaczek.pl/cache/247dc397cf.png

DoMaRy
Jesteście kochane że wierzycie
Ja z reguły jestem optymistycznie nastawiona to życia Ale tym razem wkradaja się czarne myśli
No cóż pożyjemy zobaczmy A na razie trzeba przeżyć te @

Oj też tak czasem mam że widzę wszystko w czarnych barwach zwłaszcza podczas @. Moja się rozkrecila i trzeba było sięgnąć po nospe:/

Jeśli wiara czyni cuda trzeba wierzyć że się uda
☆16.6.2017...6tc ☆

Chciałam się z Wami pożegnać ale tylko na miesiąc! W Maju wracam tu !! Od poniedziałku zaczynam miesiąc metamorfozy i dietę. Głowa też musi odpocząć. Liczę że naladuje się pozytywnie i w czerwcu będą piękne dwie kreski ! :D
Za Was trzymam kciuki za pozytywne testy i wspaniale wieści na wizytach kontrolnych ciąży!

Marzenia są po to by je spełniać 🙂

Karolcia nie nie żaden program tv heh wygrałam pakiet zabiegów w maszynach odchudzających i one emitują jakieś ciepło co mogłoby zagrozić ciąży więc nie moge w tym miesiącu się starać. Do tego mam jeszcze dietę więc jest szansa że w maju będzie mnie kilka kg mniej :D A to sprzyja ciąży :-)

Marzenia są po to by je spełniać 🙂

Domary ja jestem tak samo nastawiona że się uda. A więc jutro będzie lepszy dzień a następne to już wogole najlepsze. :D więc głowa do góry a my tu cię pozwolimy smutac. Teraz mocno ściskam i śpij dobrze.

A co do wyników biopsji to raczej się nie martwię. Na tych badaniach z krwi miałam badanie CA125 a to jest do wykrycia zmian nowotworowych przede wszystkim szyjki macicy. Chyba że wyjdzie mi endometrioza to badanie może być zaklamane.

Lece spać bo padam. Dobrych snów.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Uuu Pena super. Pochwal się metamorfoza. Warto coś zrobić dla siebie. Zwłaszcza jak taka okazja. Gratuluję i życzę abyś przez ten miesiąc nabrała sił i nowej chęci do walki. A także udanej i satysfakcjonujacej metamorfozy kochana.

A u mnie dziwna sprawa....cyce przestaly boleć.....

22.07.2019 Aniołek (9tc)

Pena wow ale super! A co to za zabiegi? Może jak się fajne okażą to bym sobie po ciąży zrobiła, bo jak nic znów 20 kg przytyje w tej ciazy hehe już mam 4 kg na plusie. Jestem w 9 tygodniu heh.
Patka a to zlosliwina :/
Scandi ciekawe coto się u Ciebie podział. A okresu nadal brak?
Magdalena możesz sobie zrobic test na HPV, sa jakies trzy szczepy które wywołują raka szyjki, i występują zawsze przy raku, wiec jeśli się trgo wirusa nie ma to przynajmniej o to jedno można być spokojnym :)
A mój młody w końcu spał normalnie od 17 do przed 6, także ilość godzin odpowiednia i w kawałku przespał, choć wieczorem dwa razy się zbudzil i już myślałam że refluks wrócił, ale skoro zasnął to jednak nie, bo niestety ale jakby zgaga paliła to by nie zasnął po takiej pobudce przez jakieś 5-6 godzin.

Kamilek 23.10.2019
https://www.suwaczek.pl/cache/a12e3d84ff.png
Filipek 1.03.2017
https://www.suwaczek.pl/cache/247dc397cf.png

Scandi proponuję jutro ci zatestiwac. Jeden dzień mniej stresów a skoro temp się podniosła to szanse duże że się nie rozczarujesz. Ale nie wiem jak to jest czy nie za wcześnie te 12dpo.

MadziaK zapisze sobie to HPV. Napewno miałam robione to w poprzedniej ciąży bo mi się kojarzy. A teraz ten CA wyszedł ładnie to te 2-3 tyg poczekam na wynik biopsji. :)

Moja cora za to zasnęła po22 jak goście pojechali. Zdarzyła się pożegnać i zasnęła. Zmieniłam jej tylko geterki do spania. Nawet nie dygnela.

A mam prośbę. Może któraś z was będzie wiedzieć od czego to. Już kiedyś pisałam o plamka h mojej cory na stopkach. I wczoraj jak zasnęła zdejmuje jej skarpetki a tam takie coś. Tylko były jaśniejsze tak jakoś aparat kontrast złapał. I zawsze jak wypije jakiś soczek to tak ma. Tzn soczek nie soczek tylko napoik. Bo po wodzie i po kubusiu water nie ma tego. I po kubusiu ten co pisze sok te mniejsze buteleczki. A po reszcie wychodzą plamki. Tylko na stopkach. I ja to ani nie swędzi ani nic. Dzisiaj rano już tego nie ma. Niestety Pani doktor nie wiedziała co to. Podejrzewam że jakaś chemia tam jest i to tak działa na jej brzuszek i taka jest reakcja.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Długo nie pisałam bo nie miałam kiedy masakra... Nie dosyć że synek mi sie przeziębił i do tego miałam chirurgicznie ósemkę wyrywana to jeszcze mnie zaraził i czułam się kompletnie bez sił, a do tego męża ciągle nie ma i zostaliśmy z tym wszystkim sami eh :(

Przykro mi ze @ do was przyszły. A tym którym nie przyszły nadal kibicuje i trzymam kciuki :)

Michaś 25.02.2018r. ❤️
Aniołek 29.11.2018 6/10tc

https://www.suwaczek.pl/cache/b267dc89b2.png<</li>a>