Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim. Chciałabym dołączyć. W niedzielę straciłam swoje dziecko:( Byłam w 8tyg ciąży.
Chcielibyśmy z mężem starać się od nowa za 2-3mce. To moja pierwsza strata, nie wiem co teraz mam robić, co powinnam a czego nie... Może coś podpowiecie?

21.01.2008 - córka
10.10.2012 - synuś
19.05.2019 - Aniołek:( (8 tc)

f2w3s65gtu09goaw.png

Paula przykro mi :( nigdy nie byłam w takiej sytuacji wiec nie poradzę, ale na pewno inne dziewczyny pomogą.
Dorosla tak czuję się bol taki jak przy okresie tylko nie czuć skurczowy a raczej taki jednostajny, może z ie boleć jajnik z którego była owu, możesz mieć bardzo głosne jelita i często biegać siusiu, no i jest jeszcze mnóstwo innych rzeczy które mogą być ;)

Kamilek 23.10.2019
https://www.suwaczek.pl/cache/a12e3d84ff.png
Filipek 1.03.2017
https://www.suwaczek.pl/cache/247dc397cf.png

dorosla Madziak ma rację. Może to też być objaw ciąży. Tak jak bolące piersi. Ale to też dwuznaczne bo ja też jestem przykładem że piersi bolały czy brzuch czy jeździło po jelitach a @ przychodziła. Więc to jest ten najgorszy czas oczekiwania.

paula napewno gin po stracie ci dał jakieś wskazówki kiedy można itp. Po prostu trzeba żyć dalej. Napewni nie Zapomnisz i swoim dzieciatku. Przyzwyczaisz się do bólu. A co dalej. Najważniejsze abyście się wspierali i nie poddawali. No i pisz do nas, z nami. O pierdolach. Znajdź sobie zajęcie, hobby jak nie pracujesz.

Wyników dalej brak.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Gosia dołączam do Ciebie na wieczór, co prawda z 0%, ale zawsze coś:) trzymam kciuki za testowanie!!:)
Maszkaron wlałaś trochę otuchy i nadziei na poprawę pogody:) i daj znać, co ustaliliście z mężem:)
Magalena jak człowiekowi zależy na wynikach to takie cuda się dzieją.
Pena a Ty też powinnaś mieć dziś wyniki?
Dorosła trzymam kciuki, żeby to była ciąża. Na zdjęciu wydaje mi się, że coś widzę. A z tymi objawami na początku ciąży, to różnie bywa. Ale oby to było to:)
Paula witaj. Bardzo współczuję straty. Mam nadzieję, że szybko sie uda ponownie i tym razem będzie już wszystko dobrze. A masz jakieś zalecenia od lekarza?

Paula.c też jestem po stracie(zabieg 4 stycznia 2019) ja z wypisem ze szpitala dostałam całą rozpiskę co i jak robić i w jakim czasie zgłosić się na kontrol itd. A tak od siebie? Hmm...żyć. Żyć dla siebie,dzieci - rodziny. Staram się o tym nie myślę bo serce boli,ale co zrobić? Działamy dalej a jak będzie to czas pokaże. Ciebie mocno tyle, życzę dużo siły. Co tu pisać ...musisz swoje "odchorować" niestety. Z czasem będzie hm...lzej?

Córeczka 17.05.2016 :*
Aniołek 4.01.2019 ;(

Teska ze mnie taki pijak,że ho ho. Wypiłam pół szklanki duszkiem i w głowie się zakreciło :D jak byłam w ciąży to zdarzyło mi się wypić Karmi ;) a co do testu? Dziwaczne myśli nachodzą i lepiej,żeby się nie nakręcać . Za trzymanie kciuków nie dziękuję ;)
anulla i bardzo dobrze! Ja broń Boże nie namawiam do picia w stanie błogosławionym jestem przeciwniczką.

Córeczka 17.05.2016 :*
Aniołek 4.01.2019 ;(

Dziś 24dc robiłam progesteron by sprawdzić wogole czy była Owulacja bo na monitoringu w 15dc był jakiś pęcherzyk a cialka żółtego nie bylo widać czyli dopiero miała być Owulacja. Bete zrobiłam przy okazji ale ze względu na pozna owulacje to raczej i tak by nie wyszła. Wyników nadal nie ma.

Marzenia są po to by je spełniać 🙂

Wyczytałam coś takiego "Leczenie niewydolności ciałka żółtego polega przede wszystkim na podawaniu zastępczym progesteronu w fazie lutealnej cyklu, czyli w fazie poowulacyjnej."

I zastanawiam się zatem dlaczego mój gin każe mi brać luteine od 14dc jak ja mam pozna owulacje?

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥