Skocz do zawartości
Forum

Mamy Aniołków i nie tylko z nadzieją na szczęście - poczekalnia :)

Rekomendowane odpowiedzi

Natali
AMIRIANKU !!!!
Kochanie.
Przykro mi, ze musisz przechodzić przez ten cały stres, ale wierzę w Boga i mam nadzieję, że dziewczynom takim jak My ( mamusiom Aniołów ) Bóg da w końcu wymarzone szczęście !!!!

A jak pozostałe Panie, Oleńka. Monia, Asiorek i inne ?

A jak nasze szczęśliwe ciężaróweczki ???????

:flower2::flower2:

dzięki Natali, ale uspokoję sie jak będzie w poniedziałek serduszko, tak mi się dłuży ten tydzień...

co do @ twojej, trzymam kciuki by nie przyszła :36_1_67:

http://s1.suwaczek.com/201102251564.png http://tmp3.glitery.pl/text/325/71/3-Nadia-nasza-creczka-1008.gif
Dwa Aniołki w Niebie - IX.2008 w 9tc i X.2009 w 10tc :( :(

Natali
Cześć dziewczyny!!!

Ale mam stresa od 2 dni, żyję w wielkim oczekiwaniu.

Dziś 29 dc i sama nie wiem, co to jutro będzie czy przyjdzie wredna @, czy ...???

Oj - już nie mogę się doczekać jutrzejszego dnia!!!

:uff::uff:

Dziewczyny - trzymajcie kciukasy !!!!!!!

Natali my się nie znamy, ale kciukaski zaciskam abyś dołączyła do nas ciężaróweczek :D

nio i mam pytanko co się dzieje, że Moni nie pisze, Oleńka???
nie wiem co u Was mordeczki a tak zawsze mogłam podczytać :36_19_2:

Kochane!!!
Siedzę, jak na szpilkach !!!!

Dziś kończy mi się 31 dc i nic....

Ale nie szaleję ze szczęścia, bo bacznie obserwuję sój organizm i jakby objawy ciażówe ustęowały:
tzn. temperatura soadła do 36, 8 z 37, 1
a i cycki mniej bolą i się zmniejszyły.

Jakby na okres... Cholera

:uff2::uff2::uff2:

Naprawdę nie wiem, co już myśleć !

Jezeli jutro nie przyjdzie @ to lecę do apteki po testa !

:dzidzia_mis::dzidzia_mis:

Zazwyczaj miałam cykle 30 dniowe, mam wrażenie że mój organizm robi sobie ze mnie jaja... nie mogę się wyczuć, a boję się zrobić test, by się nie rozczarować.

Wolę żyć w nadziei...

Mam nadzieję, że nie będzie to ślepa nadzieja ???

:36_19_2::36_19_2::36_19_2:

witam dziewczynki :)))

dotarłam do Londynu z małymi przygodami czyli przesiadkami na wizytę spóźniłam się tylko 45 min ehheheeh ale jeszcze mnie przyjeli :) nie liczy sie nic Opróćz tego że zobaczyłam swoje maleństwo takie maciupkie i usłyszałam serduszko jak waliło jak dzwon i ciąża 7t i 2d tylko dziwne bo data porodu pisze na 17.06.2010 ale nie ważne wszystko jest Bardzo dobrze jak pani doktor powiedziała jedynie co zrobiła mi się duża nadżerka i powiedziała że mogą się pojawić plamienia zeby sie martwić i cokolwiek to dzwonić do niej I co od razu do mnie że powinnam zażywać progesteron ale to już akórat robię I powiedziała żadna praca i zwolnienie mam od niej na miesiąc takze jestem spokojna ufffff i kolejna wizyta 4-5 tygodni chyba że się coś bedzie działo dała mi tez swój prywatny numer także jestem bardzo zadowolona z wizyty u niej :)))) i szczęśliwa że wszsytko Ok Oczywiście jak się zapytałam czy wszystko ok Łzy w oku byłu i jak słuchałam serduszka też ehhhh coś pięknego :dzidzia_mis::dzidzia_mis::dzidzia_mis:

Natali
Kochane!!!
Siedzę, jak na szpilkach !!!!

Dziś kończy mi się 31 dc i nic....

Ale nie szaleję ze szczęścia, bo bacznie obserwuję sój organizm i jakby objawy ciażówe ustęowały:
tzn. temperatura soadła do 36, 8 z 37, 1
a i cycki mniej bolą i się zmniejszyły.

Jakby na okres... Cholera

:uff2::uff2::uff2:

Naprawdę nie wiem, co już myśleć !

Jezeli jutro nie przyjdzie @ to lecę do apteki po testa !

:dzidzia_mis::dzidzia_mis:

Zazwyczaj miałam cykle 30 dniowe, mam wrażenie że mój organizm robi sobie ze mnie jaja... nie mogę się wyczuć, a boję się zrobić test, by się nie rozczarować.

Wolę żyć w nadziei...

Mam nadzieję, że nie będzie to ślepa nadzieja ???

:36_19_2::36_19_2::36_19_2:

Natali,robiłaś test już?

moni27
Cześc dziewczynki.... Dziękuję, że nie zapomniałyście o mnie... Miałam ostatnio ciężkie dni, ale wracam już do Was...

Panterko śliczne dzieciątko... Zdrówka życzę:)

Amirian przykro mi bardzo:( :36_2_58::36_2_58::36_2_58:
http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/wiate_ko_pami_ci.jpg

Moniczko witaj Co tam u ciebie Kochanie ? wyżal sie nam jak chcesz Tulam mocno i Pozdrawiam bardzo gorąco :)

Witam Kochane!
Przepraszam,że ostatnio w ogóle nie zaglądałam (tzn.zaglądałam,ale nie pisałam),musiałam odpocząć...wiecie jak to jest czasami....
Ale nie zapomniałam o Was moje drogie forumowiczki:)podczytywałam....

Panterko dzidzia śliczna:)cieszę się bardzo Twoim szczęściem:)

Amirian strasznie,ale to strasznie mi przykro....:Płacz::Płacz::Płacz:
Światełko dla Waszego Aniołka

• Trzymaj się Kochana...

Oleńka
    Witam Kochane!
    Przepraszam,że ostatnio w ogóle nie zaglądałam (tzn.zaglądałam,ale nie pisałam),musiałam odpocząć...wiecie jak to jest czasami....
    Ale nie zapomniałam o Was moje drogie forumowiczki:)podczytywałam....

Panterko dzidzia śliczna:)cieszę się bardzo Twoim szczęściem:)

Amirian strasznie,ale to strasznie mi przykro....:Płacz::Płacz::Płacz:
    Światełko dla Waszego Aniołka

• Trzymaj się Kochana...

Oleńko witaj Kochanie :)) pisz z nami częściej A tak wogóle to miłayśmy pisać wiecej i znowu cisza :(
    Dobrze że odpoczełaś i pisz z nami :) pozdrawiam

hej dziewczyny
    byłam tydzień temu na wizycie i nic nie było widać na usg zdaniem gina to był 6 tydzień
    powiedziałam mu ze na początku cyklu strasznie się przeziębiłam to on na to ze możne owulacja się przesunęła bo w dniu spodziewanej miesiączki robiąc test wyszedł mi negatywnie dopiero za tydzień robiąc jeszcze raz wyszedł pozytywnie jak myślicie czy tak się zdarza z tą owulacja? w ten piątek mam kolejne usg ale dopiero na 18:45 wiec na sam wieczór napisze co i jak

dziewczyny boje się ale wierze ze tym razem będzie dobrze nie mam bóli brzucha ani plamień a jak się położę na twardej prostej powierzchni i dotknę brzucha tuz nad kością łonowa czuje coś twardego i zaokrąglonego ale nie wiem co to jest chyba nie macica trochę się boje ... chyba zaczynam mieć schizy

http://www.suwaczek.pl/cache/0bc0174b26.png
    *************:36_2_58:*************
    :Aniołek: - 2.05.2008_ok. 8 tyg. c. ektopowa
    :Aniołek: - 12.12.2008_10 tyg. poronienie
    :Aniołek: - 26.11.2009_ok.11 tyg. c. ektopowa

Justa
    hej dziewczyny
    byłam tydzień temu na wizycie i nic nie było widać na usg zdaniem gina to był 6 tydzień
    powiedziałam mu ze na początku cyklu strasznie się przeziębiłam to on na to ze możne owulacja się przesunęła bo w dniu spodziewanej miesiączki robiąc test wyszedł mi negatywnie dopiero za tydzień robiąc jeszcze raz wyszedł pozytywnie jak myślicie czy tak się zdarza z tą owulacja? w ten piątek mam kolejne usg ale dopiero na 18:45 wiec na sam wieczór napisze co i jak

dziewczyny boje się ale wierze ze tym razem będzie dobrze nie mam bóli brzucha ani plamień a jak się położę na twardej prostej powierzchni i dotknę brzucha tuz nad kością łonowa czuje coś twardego i zaokrąglonego ale nie wiem co to jest chyba nie macica trochę się boje ... chyba zaczynam mieć schizy

Justa głowa do góry a robiłaś teraz test po tym usg co wyszło ? może spróbuj zrobić jeszcze raz trzymam kciuki

panterka
    Justa
    hej dziewczyny

Justa głowa do góry a robiłaś teraz test po tym usg co wyszło ? może spróbuj zrobić jeszcze raz trzymam kciuki

Robiłam wyszedł pozytywnie

http://www.suwaczek.pl/cache/0bc0174b26.png
    *************:36_2_58:*************
    :Aniołek: - 2.05.2008_ok. 8 tyg. c. ektopowa
    :Aniołek: - 12.12.2008_10 tyg. poronienie
    :Aniołek: - 26.11.2009_ok.11 tyg. c. ektopowa