Skocz do zawartości
Forum

Mamusie po 30-stce czyli "k�cik mamutków"

gabalas

Rekomendowane odpowiedzi

ZUSKUS kochaniutki slodziak z Maciusia

MONIA cudowny wiersz

anulka SZKODA ZE MALUCHY CHORE BO MOWISZ ZE WYPRAWA FAJNA ZDROWKA DLA NICH

ANULA fajnie tak bez dzieci ja tego tez doswiadczylam w sobote na przyjeciu super bylo i wczoraj na dzniu matki

ale byla imprezka zdjec nie bedzie bo zapomnialam aparatu najpierw w kosciele byl koncert spiewal chor COPERNICUS ze 20 mezczyzn pieknie
pozniej na sali mielismy bibe tzn ciasto orkiestra procenty musialam az syna zatrudnic zeby przyjechal bo dziewczyny sie uparly i musialam z nimi po malym wypic ale oby takich wypadow wiecej odprezenie ze hej
ok spadam bo zaraz mnie z domu wypisza cos dzisiaj nikt nie w chumorach papatki

u mnie kicha :Real mad: wołałam lekarza do domu - diagnozy: mama - zapaleni odmiedniczkowe nerek, antybiotyk i tysiąc innych leków, m. zapalenie gardła z wysiękiem do ucha - antybiotyk i tysiąc innych leków, ja Kuba zdrowi i niech tak zostanie!!!!
lekarz, leki pochłonęły trzy stówki wrrrrrrrrrrrrr
rano byliśmy z młodym na badaniach, jako tako, trochę krzyku i histerii ale do przeżycia, ja chyba zniosłam to gorzej, potem chcieliśmy mu kupić wymarzoną zabawkę Hot Wheels AUTOKOLOROWAŃCE ZESTAW autokolorowanie (651472057) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy, niestety cerrefour ani tesco nie mają, jutro pojade po wyniki to jeszcze do auchana zajrzę, inaczej zamówię w necie

manenka bardzo się cieszę, że miałaś taką udana niedzielę, oby takich więcej

zuskus z Maciusia istne cudeńko

lehrerin cudne takie widoki, proponuję noś aparat zawsze przy sobie

anulka gratki za wyprawę mamę, dużo zdrówka dla maluchów

http://www.suwaczek.pl/cache/4ccc13b87c.png
serdecznie zapraszam, zniżki dla parentingowców:Śmiech:
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3249849

Witam wtorkowo

Za nami udany, rodzinny weekend. My w końcu zamówiliśmy tapczan dla Maćka (za 5-tym razem się udało złapać stolarza) i mamy wybraną kanapę i pufki do salonu. Fotelu na razie nie zamawiałam, bo nie wiem czy się... zmieści.
Dzieci od soboty ciągle dostają prezenty więc są szczęśliwe na maksa :Śmiech:

Słonko – dobrze, że badania są ok.
Niezłe to gradobicie w B :Szok:

Lehrerin – zdrówka dla Nisi!
I niech już nie będzie pod górkę tylko z górki :Całus:
Spodobało mi się jak napisałaś, że masz „Wisiorka - Justyśkę i Bransoletkę – Niśkę” :Śmiech:

Monika – zdrówka dla mamy, babci i małża!
A ta czarna pięta (może nie tylko pięta?) to możliwe, że od zakrzepicy? Moja mama takie coś miała.
Dużo sił!

Zubelek – zdrówka! I trzymam kciuki aby Roziczek nie podłapała!
A w przedszkolu jej się na pewno spodoba :yes:

Gunia – współczuję bólu palca.

Anula - super, że mogłaś odpocząć. Fajnie gdy można być na imprezie i nie mieć dzieci na głowie :Oczko:

Anulka – zdrówka dla dzieci!
Fajnie, że udana akcja Wyprawa z Mamą, gratuluję :great:

Gabi – wkurzające zachowanie małża. Musicie pogadać bo będzie narastało to wkurzenie.

Monia – piękny wiersz... ::):

Zuzkus - spóźnione życzenia dla rocznego Maciusia!

Manenka – fajną miałaś niedzielę ::):

W przedszkolu Rozii po 5 minutach wstydu sie podobało i jak sie rozbujała wyjść nie chciała...ale i tak mam stracha:36_11_1:
Przedszkole fajne bo jest w nim chłodno a bałam sie gorąca, które zwykle jest w takich placówkach a mała przyzwyczajona do przeciągów i chłodku.

Mała grupa więc powinno być dobrze, staram się nie martwic na zapas, w końcu jak coś to najwyżej zrezygnuje z kursu, nic sie przez to nie stanie.

Zastanawiam się czy jednak tramwajem nie dojeżdżać bo dziś przebicie się przez miasto i to poza szczytam sprawiło mi wiele nerw, a Rozii z nudów ciągle coś chciała, w komunikacji miejskiej moge chociaż poświęcić jej czas a tak ciągle odwraca moją uwage ;)

Karinka
http://www.suwaczek.pl/cache/67afb09ad9.png
Rozalka
http://www.suwaczek.pl/cache/55ddad4cd7.png

www.edukatorek.com.pl

Witam serdecznie, jak zwykle czytam tylko pisać nie nadążam :(

Dziś u nas super pogoda, gorąco i teraz pełnia słońca, przed chwilą pomyłam trochę okna od zewnątrz, bo były tak zakurzone od piachu i pyłków, że już nic nie było przez nie widać, a przecież niedawno myte były!!

Zaraz ma być u mnie koleżanka z synkiem, a mała jeszcze śpi, mam nadzieję, że jednak się zaraz obudzi. Jutro jadę z Darunią do Babykina, zobaczymy jak to zniesie. A w piątek idę ze szwagierką (bo mąż odmówił) do filharmonii, bo właśnie wygrałam dwa bilety - bardzo kulturalny tydzień się zapowiada :)

Zubelek - fajnie, ze Rozi się podobało w przedszkolu :)
Gabi - życzę więcej takich nocek :)
Dziubala - fajnie, ze w końcu Wam się udało te meble zamówić :)
Zuskus - fajny ten Twój synek :)
Monika4 - dużo zdrowia dla całej rodzinki!!

Wypiłam kawę późnym popołudniem (czego normalnie nie robię) i teraz nie chce mi się spać. Miałam prasować ale też mi się nie chce :sofunny:

Newania – serdeczności półroczkowe dla Darii :Całus:
Fajny tydzień kulturalny się zapowiada :great:. Daj znać jak było w kinie z małą, ciekawa jestem bo ja nigdy nie byłam.

Zubelek – super, że Rozii tak się podobało. A czemu miałaś stracha?
Dobry pomyśl z komunikacją miejską :yes:

Witam

Dziś miałam w pracy Święto Rodziny, była duża impreza dla dzieci i rodziców i zdenerwował mnie jeden rodzic (matka) mojej uczennicy, nie chciała brać udział w konkurencjach rodzinnych, wrr...dziecko się rozpłakało a matka nawet nie podeszła i nie wytlumaczyła, dlaczego nie chce brac udziału i nie pocieszyła córki. A konkurencja dla rodziców była nawet nie wymagająca ani sportowych zdolności, czy wiedzy, był to rzut woreczkiem do kosza. Najpierw to trzeba chyba niektorych rodziców wychowywać, a dopiero później dzieci... :glass:

Dziś Werka była na pierwszej wycieczce autokarowej z przedszkola z okazji wczorajszego święta, wróciła przeszczęśliwa :Śmiech:, przez całą drogę do domu buzia jej się nie zamykała. A gdy przekroczyliśmy progi pokoju, od razu skierowała się w stronę łóżka i padła jak kawka...

Pozdrawiam.

http://ticker.7910.org/as1cCDgNw0N0010MDA0NjAxZHwwNmR8SnVzdHlzaWEgLSA.gif
http://ticker.7910.org/as1cvfqVM000010MTM3bGR8MDYyMGR8V2Vyb25pc2lhIC0g.gif

Dobry wieczór
zuzkus fajny roczniak
monika nudy i zdrowia w rodzinie!! A Tobie sił
lehrerin cudne takie duety i chwile które chce się zapamiętać
dziubala zakupy posuwają się do przodu, super. Co teraz na liscie?
Lehrerin – zdrówka dla Nisi!
Zubelek – zdrówka! I fajnych wrażeń Rozi z przedszkola
Gabi sił i długich nocek

wszystkie pozdrawiam i pamiętam, ale czasobrak jeszcze trochę daje znać, od jutra liczę na powrót do codziennego czasobraku bez wielkich zawirowań

Lehrerin - przykra sytuacja, ale czasem o czymś nie wiemy a wyciągamy pochopnie wnioski. Mogło być tak np., że mama tej dziewczynki chwilowo bardzo źle się poczuła i dlatego nie mogła wziąć udziału w zawodach czy nawet podejść do dziecka, może później to zrobiła i wytłumaczyła córeczce dlaczego tak się stało. A jeśli to było tylko zwykłe niechcenie to faktycznie żal dziewczynki.
Super, że Nisia taka zadowolona z wycieczki autokarowej :great:

Ann - mieliśmy owocne pół soboty w zakupy a właściwie zamówienia więc trochę znów ruszyło do przodu. Teraz czas na baterie do łazienki (ale gość z Allegro nie odpowiada :Zły:) i meble do salonu, ale z tym chyba poczekam jak przywiozą kanapę żeby zobaczyć ile miejsca zostanie na te meble w niespełna 11-metrowym salonie :Śmiech:
A Ty goń ten czasobrak zamiast się z nim zaprzyjaźniać na codzień :Oczko: