Skocz do zawartości
Forum

Marcowe maleństwa 2017

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewczyny :)
ndorka byłam bardziej zaskoczona jak mówiłaś że dziewczynka, wiec dzisiaj biegnę do męża i mówię "a nie mówiłam że będzie chłopak u Dorki" :D gratuluję ponownie :)
Dobrze, że wyniki dobre i mię ma konfliktu.
Anitaa pochwal się prezentami dla Jagody :) moje już schowane od miesiąca, a nie mogę się doczekać, bo będzie zachwycona :D
A z moja "pomocnica" to właśnie pierw rozmawiałam. I w sumie nawet nie kryła że jestem wkurzona. A potem poszło dalej....
zalotka1 bardzo ładna sukienka. Super że impreza się udała.
kari_nka Ty tez pochwal się prezentami dla córci :)
CiężarówkaWawa dobrze że jesteś ;)
Też zastanawiałam się nad takim pasem, ale nie zaglebialam się w temacie bo nie mam czasu teraz...może po świętach.
Tez marzę już o świętach z pachnąca choinka, śniegu, itd...
Biskents dobrze że gardło lepiej.
kasik81m spódniczka rewelacja :) super normalnie!!!
Dostałaś wiadomość?
A ja dzisiaj dostałam wiadomość od męża, która była adresowana do szwagra. I wiem jaki prezent dostanę od męża pod choinkę :D juz nie mogę się doczekać :D a on wkurzył się że wysłał wiadomość przez pomyłkę do mnie i zniszczył mi niespodziankę (głuptas) i cały dzień nie mógł spać po nocnej zmianie. Mam nadzieję że teraz choć z 4 godziny pośpi...

http://fajnamama.pl/suwaczki/2g9whb1.png

https://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgh64qcgnz.png

Ndorka - ale JAJA!! :D no to będzie synek maminy ;) dobrze że czekałam z zakupami na potwierdzenie płci ;)
Zalotka śliczna sukienka i bardzo zgrabnie wyglądałas :) U mnie podobnie z przodu ani z tyłu nie widać, jedynie z boku, no i nikt nie wierzy że już 13 czy 14 kg na plusie, wszyscy mówią "ale.gdzie?", ja też w sumie.nie wiem gdzie :p porteczki super :) Ja dziś na ciuchy zawedrowalam i mam kilka lupow, jutro wrzucę bo się susza ;)
Dziś zaczęłam powoli prasowanie najmniejszych rzeczy, potrzebuję miniaturowego żelazka tyle wam powiem :D
Biskents pochwal się choinka!!
Mój tata palił i było to okropne, palił w domu również :/ ja zawsze miałam wstręt i nigdy nawet nie spróbowałam jednego dymka.
Kasik rewelacja! Potrzeba matka wynalazków hihi ;) wyszło super :)
Ciezarowkawawa czytałam dobre opinie o tych pasach i kupiłam, że po cesarce ładnie trzymają brzuch i się rana nie rozlazi, po naturalnym też można używać oczywiście. Tyle że wyczytałam że ok 2-3 h dziennie max, bo ważne by mięśnie pracowały. No i popełniłem błąd.i kupiłam taki który się wciąga a nie zapinany więc nie wiem jak to będzie...
Co do wózka to prowadzi się rewelacyjnie, bardzo lekko, a dźwigać go nie będę musiała więc.sie.nie martwię, za to wczoraj przeglądałam się wozkom które mijalam i ten mój rzeczywiście.ma z 15cm dłuższą gondole, tak więc wygodnie będzie młodemu, a jak pies się zmęczona to też się zmieści (żart:p)
A mlody nadal leży na boku i wbija mi giczaly w lewe biodro, zaraz oberwie :p

Kamilek 23.10.2019
https://www.suwaczek.pl/cache/a12e3d84ff.png
Filipek 1.03.2017
https://www.suwaczek.pl/cache/247dc397cf.png

Madzia, 100 letni młynek? Nieźle:)
Kwietniówka, no proszę, to Cię mąż zaskoczył. A co kupiliscie Werci? O czym marzyła?:)
Właśnie, najlepiej kupić wcześniej a my na ostatnią chwilę to poprzepłacalismy w sklepie stacjonarnym. Ale już miałam dość tego szukania a nie wiedziałam czy zdążę zamówić na allegro i dojdzie do świąt. Nie chciałam ryzykować.
A Jagodzie kupiliśmy w sumie to co mowiła, że chciałaby mieć, a widziała w reklamach. Też zalezało mi, żeby się bardzo ucieszyła a w sklepie widziałam jej reakcje. Także od nas dostanie interaktywnego pieska, Lucy, słucha 14 komend, więc robi siad, leży, staje na tylnych łapkach, daje buzi i takie tam, szczeka...Powinna długo się nim bawić, bo musi się do tego nauczyć dokładnej wymowy, żeby piesek ją posłuchał. A z tamtego zrezygnowalismy bo robi tylko trzy rzeczy.
No i mieliśmy za zadanie kupić prezent od M syna a on w Irlandii, przyjedzie w środę i chciałby jej podarować więc jeszcze mniej czasu było. Wybraliśmy lalkę też interaktywną Natalka, chodzi, mówi po polsku i angielsku, do niej jest smartfon z różnymi funkcjami. Uczy dni tygodnia, miesięcy, literek, cyferek. Włosy ma dłuzsze do czesania. Także ogólnie wiem, że ją to wszystko ucieszy. A jeszcze sama sobie w sklepie wybrała doktora- akcesoria do badania na baterie, takie podswietlane, pokazują temperaturę, puls, stetoskop pokazuje pukanie serduszka...Także mamy z głowy:) staram się wybierać mądre prezenty a przy okazji żeby ją cieszyły.
Kasik, strój to szalenstwo:) piękny. Cudownie sobie poradziłas, jestem pod wrażeniem.
Zalotka to świetnie Ci się udało z tymi ubraniami:) czasem się swietne okazje ttrafiają:)

http://www.suwaczki.com/tickers/wnidkrhmtpt2pcpg.png

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw43e3kdx8ltk62.png

Eh jestem wykonczona tymi urodzinami..polezalam za dlugo rano i pozniej ganialam jak wariat:/ M niby pomogl (w koncu sie pogodzilismy)ale i tak wiecej bylo na mojej glowie..on zrobil obiad byl w sklepie umyl naczyb8a i wyniosl smieci a ja odkurzanie czyszczenie mebli mycie podlog noi przygotowanie wszystkiego..ledwo sie wyrobilam..pozniej goscie to zas ganialam miedzy doroslymi a dziecmi..kregoslup mnie tak nawala ze szok:( a i brzuch pobolewa bo po gosciach znowu stos naczyn..troche mam za zle ze M mi tak malo pomogl..za to ciagle wisi na tel lub lapku..Ciezarowka dzieki za wsparcie i wogole wszystkim Wam dziekuje:* Te swieta bede wyjatkowo do bani:( bo same zmartwienia..Ndorka a to niespodzianka;)Oj zeby mnie sie tak zmienilo:p Gosia fajnie ze lepiej u Cb.Zalotka super ze impreza udana:)Kasik kiecka b fajna:)spadam bo jestem zmeczona..wgl z dnia na dzien zauwazylam ze juz coraz to gozej:(

Wiola Filip leży poziomo i źle mi się ruszać przez to, wczoraj do południa gdy był w pionie było idealnie, ale.po południu już poziomo i aż do teraz i ledwo zipie, poszłam polezec chwilę to na lewym boku jak się położyłam to zaczął mnie kopać po biodrze, przekręcić sie nie było jak bo jak jest poziomo to nie da rady napiać mięśni brzucha więc gramolilam się jak mucha w smole żeby choć na plecach polezec i odsapnac po prasowaniu.
Anita ale cudowne prezenty! Kurcze ale teraz to robią genialne rzeczy, dawniej tylko pluszaki były, samochodziki i lego :p my wczoraj w Auchan szliśmy koło alejki z zabawkami i zobaczyłam masę różnych samochodzikow, motorów i innych pojazdów.na których dziecko może jeździć, młody będzie musiał mieć garaż bo mężowi aż się oczka świeciły :D
A ja w tym roku zupełnie nie wiem co dostanę, w tamtym wiedziałam bo pudełko pod choinka odpowiadało wielkością do tego o czym ciągle.gadalam, czyli maszynie do szycia :) a ja w tym roku mężowi kupiłam nóż składany taki jakiś specjalny surwiwalowy z jakiejś tam super stali i coś tam coś tam, wiem że kiedyś miał taki tej firmy i zgubił i bardzo biedny był. A dla jego syna kupilismy e-booka, jakiś ewenement na skalę swiatowa - czytający 20latek ;)

Kamilek 23.10.2019
Filipek 1.03.2017

kwietniowka ale super! Ja też uwielbiam taka kawę z ekspresu że świeżo zmielonych ziaren :) dlatego tak lubię chodzić do kawiarni bo póki co nie mamy takiego sprzętu fajnego :D
Madzia ja własnie muszę kupić sobie proszek /płyn zacząć prac i pracować chociaż to co do szpitala. Już tak w połowie stycznia dobrze by było żeby torba była gotowa w razie czego :)
Anitaa no to fajne prezenty, super że są z funkcją nauki jednak :) ja też zawsze staram się mojemu chrzesniakowi wybierać coś edukacyjnego, a też żeby to jednak była zabawka i miał z tego radoche. Fajnie ze dużo jest takich zabawek, gorzej z ich cenami niestety..
Wiola no to odpoczywaj kochana, jutro też sobie zrób dzień Lenia najlepiej :) taka impreza to nieźle wyzwanie, zwłaszcza jak nie masz dostatecznej pomocy... kwietniowka prezenty dla Werci też super :) ta tablica mi się szczególnie podoba :D ahh już nie moge się doczekać kiedy mi naszej niuni będziemy kupować takie prezenty :)
Madzia prezent dla męża też bardzo fajny. Na pewno się ucieszy jak taki miał a zgubił :) a ja jeszcze dla mojego ukochanego nic nie mam :( jakoś się w tym roku totalnie zagapilam, kupowalismy te prezenty dla rodziny razem i przez to nawet nie miałam kiedy się sama wybrać, bo zazwyczaj po pracy już jestem tak padnięta że na nic siły nie mam. Mam jeszcze parę dni więc się muszę zmobilizować :) myślę o jakiś fajnych okularach przeciwsłonecznych z porządnym filtrem bo swoje ostatnio złamał więc myślę że by się ucieszył bo on lubi praktyczne prezenty :) albo też o szczoteczce do zębów elektrycznej myślałam, też kiedyś wspominał że chciałby się na taką przerzucić. A trzecia opcja to słuchawki bezprzewodowe, często siedzi na kompie jak pracuje i lubi chociaż słuchać komentarza meczu, a jak ja czasem oglądam tv to się zagluszamy :P bo jego "gabinecik" jest wydzielonym kawałkiem salonu. kwietniowka ale super! Ja też uwielbiam taka kawę z ekspresu że świeżo zmielonych ziaren :) dlatego tak lubię chodzić do kawiarni bo póki co nie mamy takiego sprzętu fajnego :D
Madzia ja własnie muszę kupić sobie proszek /płyn zacząć prac i pracować chociaż to co do szpitala. Już tak w połowie stycznia dobrze by było żeby torba była gotowa w razie czego :)
Anitaa bardzo fajne prezenty dla małej, super że to są takie zabawki które mają jeszcze uczyć. Też zawsze staram się coś edukacyjnego wybierać jak kupuje prezent dla chrzesniaka a jednocześnie żeby zabawa sprawiała mu radoche :) jest dużo teraz takich rzeczy, tylko że ceny niestety powalają..
Wiola to odpoczywaj kochana, jutro też najlepiej zrób sobie dzień lenia, kurcze należy Ci się :) taka impreza to wyzwanie niemałe zwłaszcza jak się nie ma odpowiedniej pomocy..
Madzia fajny prezent dla Twojego męża, skoro miał taki a zgubił to na pewno się ucieszy :) ja dla mojego ukochanego jeszcze nic nie mam :( strasznie w tym roku zaspalam, przez to że po pracy już nie mam siły nigdzie iść i jak mam podwozke to korzystam i wtedy zazwyczaj pod dom mnie zawoza więc musiałabym się gdzieś wrócić. No ale mam na szczęście jakieś pomysły więc muszę się w te kilka dni spiąć i zrealizować jeden z nich :D pierwszy to okulary przeciwsłoneczne z porządnym filtrem UV. Ostatnio swoje złamał i nie ma więc na pewno mu się przydadzą. Drugi to szczoteczka elektryczna - już dawno mówił że chetnie by się przesiadl że zwykłej a jakoś nie po drodze było żeby kupić do tej pory ;) a trzeci to słuchawki bezprzewodowe. Często siedzi teraz przed kompem (praca) i lubi przy tym posłuchać komentarza meczu np, a ja jak czasem jestem w salonie czy kuchni i oglądam tv to się zagluszamy :P mamy otwarty plan kuchnia z jadalnią i salonem, a jest to na tyle duża przestrzeń że jeszcze mąż ma wydzielony "gabinecik" z części salonu. Jak myślicie która opcja najfajniejsza? :)
kwietniowka też świetne prezenty dla Werci macie :) najbardziej tablica mi się podoba :D jako dziecko zawsze taka chciałam :P aż nie mogę się doczekać kiedy swojej niuni będziemy wybierać prezenty pod choinkę :)

https://www.suwaczki.com/tickers/bl9c9vvj2h39t7rj.png]Tekst linka[/url]

Wiola piekny tort :)
Ja tez palilam przed ciążą, na czas pierwszej ciazy rzucilam ale wrocilam po teraz tez jak tylko wyszlam od gina i mialam potwierdzona ciaze odrazu przestalam palic. Teraz juz niechce wracac. Moj M tez palil ale solidaryzuje sie i rzucil ze mna. Desmoxan to genialny wynalazek i naprawde dziala.
Anita Kwietniowka fajne prezenty ;) Amelka dostanie od nas lego duplo, klocki takie dziwne z wypustkami kolorowanke i kredki pierwsze i jeszcze szukamy czegos. Mysle o Maszy ale nie moglam znalezc nigdzie :/
Zalotka piekna sukienka i brzusio :)
Kasik spodniczka genialna :) masz talent
A ja jakos przeżyłam glukoze :) wyniki w normie cale szczęście.
Udalo mi sie zrobic dzis porzadki prawie, jeszcze tylko lazienka i sypialnia. A jutro po poludniu do mamy na obiad jedziemy ;)
Maly dzisiaj szaleje chyba po glukozie :D

http://www.suwaczki.com/tickers/16uddqk3lvmzhw85.png
http://www.suwaczki.com/tickers/34bw3e3k2pcfzur1.png

http://s7.suwaczek.com/201504281765.png

Zalotka super brzuszek w pięknej sukience.
Ndorka a to niespodzianka , bardzo się ciesze i jak ktoś wspomniał synuś mamusi będzie ;-) ubranka fajniutkie
Kasik kto jak nie my matki z niczego coś zrobimy dla naszych pociech ;-) spódniczka rewelka
Kwietnówka szkoda mi twojego męża bo się biedny wygadał ale najważniejsze że prezent trafiony ;-)
Madziak83 ja za prasowanie wezmę się po Nowym Roku ale też nie wiem jak te maleństwa wyprasuje hihi a Filipek niech troszkę oszczędza Cię
Anitaa super prezenty kupiłaś ja narazie nie mam pojęcia co jest teraz na topie u dzieci
Wiola cieszę się że relacje z M polepszyły sie a teraz odpocznij po tych urodzinach no i narobiłaś mi smaka na słodkie tym pięknym tortem.
Biskents śliczna choinka u nas sztuczna niestety
Karinka dziś poszalałaś z porządkami to obyś jutro dobrze się czuła no chyba że ta glukoza dała Ci takiego powera ;-)

zalotka1 masz dobry punkt zaczepienia, jeśli chodzi o prezent. Teraz tylko wybrać co :)
Ja myślę że u nas wszystko trafione dla Werci. Co prawda ciastolina się jeszcze nie bawiła ale ona lubi nowe wynalazki :)
Biskents choinka śliczna, a przede wszystkim prawdziwa.
Ja chyba zrezygnuje w tym roku z pierniczków...
kari_nka też super prezenty dla córci. Wercia też jest fanką Maszy :D od Nadii dostanie domek niedźwiedzia z figurami. A ja w Polsce Masze kupowałam w hurtowni z zabawkami, taki niepozorny sklep a mają szeroką gamę produktów. Może poszukaj w takich miejscach.
Mi też niunia po glukozie niemal wyskoczyła :D
Miłej nocki :*

My z mężem pierwszy raz dostaniemy prezenty niespodzianki od naszych dzieci. Paczki są już w domu popakowane a my chodzimy w okół nich i nie możemy się doczekać co jest w środku i nawet się nie domyślamy a dzieci mają z nas ubaw i powiedziały że teraz potraktują nas tak jak my ich traktowaliśmy przez wiele lat tzn. prezenty po kolacji (oczywiście jak wszystko zjemy) i jak ładnie zaśpiewamy kolędy. To sobie dzieciaki wychowaliśmy hihi

Ale się rozpisałyście. U mnie dziś dzień szaleństwa. Najpierw przygotowanie do przyjęcia rodziców, niespodziewanie zjawili się też teściowie z torrem i prezentami. Obawiałam się tej wizyty, bo stosunki między rodzicami są hmm poprawne, ale się nie pozabijali. Później pojechaliśmy z mężem do kościoła i niedawno wróciliśmy. W końcu mamy czas dla siebie. Młoda w końcu się porządnie najadła i szaleje bez przerwy. A tak przez dwa dni tylko żyła ze mną na jogurtach naturalnych i serkach wiejskich .
My rozstawiliśmy małą sztuczną choinkę i musi wystarczyć.
Nie odpiszę każdej, ale czytałam o już pokupionych prezentach, szczególnie fajne pomysły dla dzieci macie, że nie są to badziewia na 5 minut.
Ndorka śmiesznie z młodym wyszło. Dlatego ja wciąż czekam.
Grazka chce się dobrze a wychodzi hmm świetny pomysł dzieci, że ja nigdy tak rodziców nie załatwiłam.
Wiola ja bym doceniła pomoc faceta, nawet jak według Ciebie mało zrobił. Mój ylkk odkurzu mieszkanie i wyrzucił śmieci. Dla mnie to dużo, bo przede wszystkim był blisko i mnie uspokajał, bo ja nie przywykłam do przyjmowania gości i chciałam, żeby jakoś to wyszło.

Hej wam,
My juz w Polsce :) dziękuję lot był nawet udany,spokojny tylko celnicy wPolsve pracowali wyjatkowo ślamazarnie i normalnie jak taka odprawato chwila moment tak teraz z 45 min tam trzeba bylo stac w kolejce...
Gosia888 mam nadzieje ze juz lepiej z zębem, przeszlas swoje bidulko a nie ma nic gorszego niż ból zęba a jeszcze nikt nie chciał pomoc.
Dopiero musze was nadrobic co bedzie ciezkie bo nie mam zbytnio teraz czasu tu czytac. Gabrysia super sie tu czuje z dziećmi mojej siostry, nie nudzi się. Wczoraj byli razem z dziećmi siostry i M. na mikolajkach gdzie grała Majka Jeżowska wow :)
A ja nawet nieźle zniosłam lot. Mam jedynie problem ze spaniem tutaj...jednak nie ma jak u siebie :D
Miłego dnia a ja co dam radę to będę podczytywac.
Wiola kochana trzymam kciuki za mame i waszą rodzinę. Ściskam

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3kmjjwk9uu.pnghttp://www.suwaczki.com/tickers/ug37krhmjihbmr9v.png

Dzień dobry dziewczyny :)
Już tylko dzisiaj i jutro i kończę maraton w pracy :D jupiiii
Ale się uśmiałam z pomysłu twoich dzieci Grazka :D:D dobre są :D
gosia888 a co to była wogole za okazja że mieliście taką imprezę?
A dużo zdarza się pomyłek jak u ndorki?
My dalej czekamy z choinka do 23go.
Ale sąsiedzi zapalają światełka na zewnątrz od rana dla Werci, aż mi głupio bo powiedziałam że uwielbia ich ozdobiony dom. Sąsiadka tak się ucieszyła, że ostatnio ciagle dopytuje, czy Wercia dalej lubi, bo choć jedna osóbka docenia te ozdoby :D
aisla zapowiada się naprawdę super wyjazd :) a spanie to ja też tak mam, że zmiana miejsca mu nie służy...
MadziaK83 co do pozycji w brzuchu to powiem Ci, że Wercia była grzeczna, a Nadia to nawet jak chodzę i ją kołysze to się wierci. Oj będzie frania mała :D
Miłego dnia kochane dziewczynki :*

Kwietniówka urodzony miałam i stara d...się robię. A co do pomyłek hmm 3 były u mnie po porodzie, że na usg była dziewczyna i rodził się chłopak. Jedna była tragiczna, bo ojciec stwierdził, że to nie jego dziecko i robił awantury. A nie wszyscy rodzice mówią o usg a myślę, że tego jednak dużo jest. Dlatego ja się śmieję z tekstów: jestem w 12, 20 tygodnu ciąży i lekarz nawet nie starał się zbadać płci , muszę go zmienić. Wychodzi Ci coś z samobadania?
Aisla, dobrze że Dolecieliscie szczęśliwie. Teraz czerpcie radość z pobytu tutaj. Co do zęba już jest cudownie, bo go nie ma:)
Mi się tak dobrze spało, że nie wzięłam o 2 antybiotyku. Pewne kroki ku temu były poczynione, bo woda otwarta, kapcie porozrzucane, ale kapsułki się nie zgadzają.
Dziś jedziemy po prezenty. Mam nadzieję, że nie będzie aż takiego szaleju

Hej :)
Gosia no powiem Ci ze u mnie już w 13tc stał maszcik, i pani powiedziała że 99% chłopak, potem nie było widać na dwóch wizytach bo się schował i na polowkowym to już jajka oglądaliśmy, potem u mojej pani 2x jeszcze potwierdzone więc nie sądzę by mogła zdarzyc się pomyłka. Choć czasem dzieciatka nie chcą pokazać.co mają i to strzelanie na oślep, no i łatwiej pomylić.dziewczynke z chłopcem chyba niż na odwrót.
Gosia więc wszystkiego najlepszego i pomyslnego rozwiązaniu z okazji urodzin starej baby :*
Kwietniowka no mój przechodzi sam siebie - rano był nogami z prawej strony a popołudniu z lewej, obrócił się o 180' ale jakoś w pionie mu się wyraźnie nie podoba ;) no i kopacz z niego nieziemski, chyba w ogóle nie śpi ;) ale.skoro mama ma adhd a tatuś do flegmatykow też nie należy to liczymy się z lobuziakiem ;)
Aisla.to miłego pobytu :)
Biskents.choinka piękna, zwykle żywe mi się mało podobają ale.Twoja wygląda rewelacyjnie :) i te ozdoby! Ja swoją wkleje później, muszę fotke zrobic :)
Grażka to Ty taka niecierpliwa jak mój mąż ;) Ja uwielbiam niespodzianki ale tez nie mam problemów.z.czekaniem na nie. Choć odkąd.jestesmy razem to mąż.wie że fajne prezenty ode mnie zawsze dostaje i widzę że jakoś.latwiej mu czekać, od.wczoraj jego nóż leży pod.choinka i nawet nie przyglądał się paczuszce ;)
Aisla.udanego pobytu.
Kwietniowka świetna sąsiadka! Urocze :)))
Wiola.u mnie to odwrotnie, mąż.zawsze chce pomagać, a ja Zosia samosia mówię mu żeby sobie poszedł zagrać i nie przeszkadzał :D choć odkurza dość.czesto i myje podłogę (ja za tym nie przepadam i od to robi od zawsze, czasem gdy królik nasyfi a jego nie ma to wtedy sama odkurze)
Zalotka.ja właśnie jak wyczyscilam wózek to przenioslam się.na najmniejsze ciuszki, mam.nawet.spiochy, kaftan i welurowy pajac z czapka r.50 jakby młody wyklul się.wczesniej, popakuje wszystko do worków strunowych i zrobię opisy co jest co żeby mąż.wiedzal co dowodzić ;)
Co do szczoteczki elektrycznej to swego czasu dostaliśmy oboje z mezem philips sonicare, ja po pół roku zrezygnowałam bo mi się dziasla zaczęła.obnizac, myje teraz.zwykla.szczoteczka, z działami lepiej i moim zdaniem lepiej domowa, mąż.tez.zrezygnowal i mówi że kamień mu się straszny robił, więc polecam okulary ;))

Kamilek 23.10.2019
Filipek 1.03.2017

Cześć kochane

U mnie nadal ciężka atmosfera ...

Czytałam Was ale jakoś wszystko w glowie mi się myli ... wiem, że wszystko u Was ok i to mnie cieszy.

Dziś przymiarka i zamawianie alb..

Młody wczoraj dorwał jakieś zapalłki i podpalił kartki w swoim pokoju. Potem zapałki i kartki wrzucił do wc i spuścił... kartka nie splynęla i wszystko się wraz z zapachem wydało. Ale w żywe oczy kłamał, że nic nie robił!!!! Znów był powod do ostrej wymiany zdań a młodego miałam ochotę udusić... mógł zjarać cały dom....

Ja ostatnie prezenty muszę kupić jutro. Została mi tylko babcia oraz urodzinowe rodziców moich i imieninowy szwagierki.

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r8i9yw0dc0.png

Hej!Ledwo sie przebudzilam a juz mnie kregoslup rypie..chyba krzywo spalam..choc juz od jakis 2tyg mnie boli w tym samym miejscu ale zawsze na wieczor..a dzis juz od rana..buu:( Gosia najlepszego:* zPowiem Wam ze spoko jak nie bylam w ciazy moge wszystko ogarnac sama choc wkurzajace jest gdy ty zasuwasz a facet siedzi sb z laptopem. No ale teraz w 7 miesiacu to juz mi naprawde ciezko zwlaszcza mycie podlog odkurzanie bo musze sie zginac schylac itd.Biskents cudna choinka naprawde:)Madzia to Filipek szaleje moj wgl sie nie przekreca no chyba ze nie umiem tego wyczuc.Aisla super ze juz dotarliscie:) U mnie ma byc dzis ten brat z zona i moze mama przyjedzie.Choc od kilku dni jak do niej dzwonie to slysze ze strasznie sie meczy przy damym rozmawianiu bo jej sie zle oddycha:( i sama mi mowi ze konczymy bo ona juz nie da rady mowic:(