Skocz do zawartości
Forum

Październikowe mamusie 2016

AnAd

Rekomendowane odpowiedzi

Ja chyba jestem wyjątkiem, bo akurat problemów ze snem nie mam w ogóle :) kładę się przeważnie około 22:00 - 23:00. W nocy kilka wycieczek do toalety, ale po nich od razu zasypiam, później pobudka o 6:30, bo mąż wstaje do pracy, więc gdy ucieka mi z łóżka to zawsze się obudzę :) gdy wychodzi, buziak i śpię dalej :) z reguły do 10:00 i wstaję z budzikiem! bo pewnie spałabym dłużej :)

Ja też cierpię na senność ! Wczoraj cały dzień spędziłam w łóżku, dziś gdyby nie załatwienia związane z obroną pracy mgr byłoby pewnie tak samo... martwię się o moją małą, wczoraj mnie cały dzień kopala, jakby chciała mi poprawić nastrój, ale dopóki nie dowiem się ze z jej serduszkiem wszystko ok to chyba osiwieje... :(

Co do tego magnezu to właśnie popatrzyłam na kartkę z zaleceniem lekarza i mam brać 3xdziennie po 2tabl. A ja brałam 2tabletki haha ale ze mnie gapa, nie wiem jakaś taka "zakręcona" ostatnio jestem- bezmyślność ciążowa ;)
Ja ze spaniem nie mam problemów, zasypiam już 22 i śpię z przerwami na siku do rana do 6 bo trzeba wstać bo dzieci do przedszkola. Ale w ciągu dnia też jestem strasznie śpiąca i jak tylko mogę kładę się na drzemkę. ;)

U mojego lekarza wizytę mam 7.07, powiedział że spojrzy jeszcze na to serducho, a u specjalisty dopiero 22.08... do tego czasu oszaleję.

Ja zmieniłam polozna, najpierw wybrałam taką jaka mi że względu na miejsce zamieszkania przydzielila przychodnia, a jak znalazłam szkołę rozdzenia inna niż szpitalna to zmieniłam polozna właśnie na tą co ta szkołę rodzenia prowadzi ☺ czekam na pierwsze spotkanie , najpierw indywidualne z nią a potem na zajęcia. Na szpitalna szkołę rodzenia też się wybiorę bo chciałabym zobaczyć porodowke

Do mnie polozna przychodzi 22.07 i zadzwonila sama ze bierze mnie pod swoja opieke. Od znajomych slyszalam ze jest dosc staroswiecka ale bardzo sympatyczna - zobaczymy :)
EmMadlen a moze dla spokoju warto sie przejsc prywatnie??
Ja te wazniejsze badania zawsze wykonuje prywatnie, nawet moj gin powiedzial ze u siebie w gabinecie ma nowszy aparat..