Skocz do zawartości
Forum

Wrześnióweczki 2016

olinek93

Rekomendowane odpowiedzi

Agatko gratulacje ogromne dzielna kobieta!! Oby sie ten nasz woreczek rozsypal i bylo wiecej takich niespodzianek:) ja dzis zauwazylam bole podbrzusza trzy razy odstep czasu pierwszych 2h a pozniej 4h... moze to dlatego ze sie zalatwic nie potrafie jak mialam rozwolnienie to teraz zaparcia:( ide wziasc prysznic i na spacerek mojego wyciagne zeby jakos to rozchodzic :) moze cos zacznie sie ruszac do przodu:) agatko podziwiam ze mialam sily i checi zeby sie z nami nowina podzielic:) duzoooo zdrowka dla was pokaz nam kiedys tam swojego brzdaca:)

http://www.suwaczki.com/tickers/qb3cj44jn8u45tcl.png

Agatka gratuluję! Jaki duży chłopak! Zazdroszczę :-)
Karola współczuję sytuacji. A staremu to opierdziel się należy, nie żałuj sobie!!
A ja po wizycie. Tym razem nie było tak źle. Mały zbyt wiele nie urósł, bo waży podobno 2600-2800, ale ważne że w ogóle na plus. Dużym dzieckiem nie będzie. Reszta wszystko ok. Chociaż szyjka skrócona i zgładzona i może w każdej chwili puścić. Mam nadal się oszczędzać, bo każdy dzień się liczy, ale podejrzewamy, że za tydzień się rozpakuję. Ja bym mogła nawet już, tylko żeby mały był w pełni rozwinięty.

wjwtbxz.png

Agatka gratulacje:)
Jutro ide do domu z nakazem 0stresu,0pracy,0chodzenia chyba ze do wc:)byle wytrzymac jeszczechoc 1,5tygodnia:)Bylam dzis pietro nizej odwiedzic znajoma bo urodzila,ale ma bobasa slicznego,a przy okazji sie dowiedzialam ze jest wysyp noworodkow I niestety ciec u mnie w szpitalu,dzis np bylo ich 7 z czego 3planowane a reszta na cito:/
Teraz sie zacznie rozpakowywanie u nas:)
Janka powodzenia jutro na cc,daj znac:)

http://s8.suwaczek.com/201609051756.png

Agatka gratulacje. Zazdroszczę ze masz to za sobą. Monike u mie dzisiaj 36 t 4 dzień. Mała waży 2800. Pan doktor mówi ze daje mi tydzień max 2 i powinna być z nami bo mocno na szyjkę naciska główka. Mówi ze to dobrze i ze jest juz gotowa :) Ja się cieszę że nie jest duża i ze wszystko ok i ze jest szansa ze uda się przed terminem. Pan doktor mówi ze lepiej przed terminem niż po ;)