Skocz do zawartości
Forum

Mamy, które nie pracują, zajmują się dziećmi i domem - zapraszam

Edzia

Rekomendowane odpowiedzi

misiapysia
misiapysia
Szani84
Witam
Kamil śpi ;) posiedzielismy 3 godzinki na placu zabaw. A potem ja pojechałam na ćwiczenia :)
aaaa okresu dalej niemam. Ale nie liczę na ciążę. ehhe

misiapysia witamy :):)

A ile jesteś po porodzie? Bo ja tez jeszcz nie mam (7 m-cy) już wogóle zapomniałam co to znaczy hehe w sumie to juz przeciez 16 m-cy razem! ale to wszytsko dzieki karmieniu piersią:D

Ja tez zapomnialam co to @:hahaha::hahaha:
Tez karmiłam piersią i prosze jaka niespodzianka:D:D

Ale z tego co widzę Twoje pierwsze maleństwo ma juz prawie pięć lat? Więc drugi dzidziuś nie został poczęty podczas karmienia piersią???:) nie strasz mnie, bo ja cały czas sobie mówię że pewnie jestem jeszcze niepłodna skoro nie mam @

Cos zle patrzyłaś.
Pierwsza córa w grudniu skończy 3 latka,druga roczek a trzecie urodzi sie 2 stycznia:D-no chyba,że znowu sie załapie na grudzien,hihihi.
karmiłam piersia i zaszłam w ciąże:wink:

kamka88
dzięki za głosy:) ja już uciekam do łóża,zajrzę rano:)

dobranoc!!!

Dobranoc:Kiss of love:

misiapysia
misiapysia
Szani84
Witam
Kamil śpi ;) posiedzielismy 3 godzinki na placu zabaw. A potem ja pojechałam na ćwiczenia :)
aaaa okresu dalej niemam. Ale nie liczę na ciążę. ehhe

misiapysia witamy :):)

A ile jesteś po porodzie? Bo ja tez jeszcz nie mam (7 m-cy) już wogóle zapomniałam co to znaczy hehe w sumie to juz przeciez 16 m-cy razem! ale to wszytsko dzieki karmieniu piersią:D

Ale z tego co widzę Twoje pierwsze maleństwo ma juz prawie pięć lat? Więc drugi dzidziuś nie został poczęty podczas karmienia piersią???:) nie strasz mnie, bo ja cały czas sobie mówię że pewnie jestem jeszcze niepłodna skoro nie mam @

mój nie .
JA mam tylko syna i w styczniu będzie miał 3

Wiolka
jesli nie masz jeszcze @ to i tak możesz wpaśc

Ale tylko pod warunkiem że akurat podczas sexu zaczną mi się akurat dni płodne, czyli czas kiedy mi sie powinien zacząć okres, regularne karmienie piersią wstrzymuje płodność. No mi do drugiego dziecka tez raczej nie spieszno... Mogłabym zapomnieć o pójsciu do pracy myslę ze na długo.. a ja juz bym bardzo chciała

Margaretka83
ankalena
po 3 latach oj ja tez tak chce bo umnie branie tabletek srednio wychodzi...

no ja właśnie po pierwszej ciąży tak brałam tabletki,ze zaszłam w kolejna,po prostu to nie dla mnie,ja zapominam,biorę z opóźnieniem i to dużym...dlatego zdecydowałam się na ten implant,czuć go nie czuje,skutków ubocznych nie mam,wiec jest git.
ojojojoj nie mow bo ja właśnie ostatnio z wielkim opoznieniem wzielam no i z M było a teraz czekam na @ no i musi przyjść!!!

http://www.ticker.7910.org/an1cF3yFg2B0010MTAwMTQ5NmR8MTM0NTZkYXxBbmdlbGlzaWEgbWE.gif
http://images36.fotosik.pl/181/d26726586592bcacm.jpghttp://s9.suwaczek.com/20030823570117.png

Margaretka83
ankalena

no ja właśnie po pierwszej ciąży tak brałam tabletki,ze zaszłam w kolejna,po prostu to nie dla mnie,ja zapominam,biorę z opóźnieniem i to dużym...dlatego zdecydowałam się na ten implant,czuć go nie czuje,skutków ubocznych nie mam,wiec jest git.

ja brałam regularnie i przy tabletkach wyszedł kamil :P

Arisa
misiapysia
misiapysia

Cos zle patrzyłaś.
Pierwsza córa w grudniu skończy 3 latka,druga roczek a trzecie urodzi sie 2 stycznia:D-no chyba,że znowu sie załapie na grudzien,hihihi.
karmiłam piersia i zaszłam w ciąże:wink:

kamka88
dzięki za głosy:) ja już uciekam do łóża,zajrzę rano:)

dobranoc!!!

Dobranoc:Kiss of love:

Chodziło mi o Arisę, tylko coś mi cytaty nie wyszły:)

Szani84
Margaretka83
ankalena

nie żartuj :36_2_13:

http://www.suwaczek.pl/cache/6d49482449.png

http://www.suwaczek.pl/cache/fb9a82a32e.png

Margaretka83
Szani84
Margaretka83

nie żartuj :36_2_13:

poważnie. zaszłam w ciążę biorąc tabletki

Wiolka
Znam dwie siostry jedna z stycznia druga z grudnia tego samego roku.Ich matka tez myślała,ze karmienie piersią chroni przed ciaża

No nie strasz..:whoot: czyli teoria teorią a praktyka praktyką :-) a można brać tabletki podczas karmienia?
Ten inplant fajna sprawa!:) ciekawe czy cos takiego w Polsce robią...
bo cos czuje ze o tabletkach tez nie zawsze bede pamietac