Skocz do zawartości
Forum

Kwietnióweczki 2016

Gość Agataaaaaa

Rekomendowane odpowiedzi

No ja nie mogę ;) ;) zostawić was na parę godzin i nie dość że 2 się rozkręcaja to jeszcze 1 juz po wszystkim :) :)
Miila gratuluję cudownego synka. Taki duży z niego chłopczyk :)
Nat oczywiście trzymam mocno kciuki ;)
Heltine za ustąpienia twoich skurczybyków ( uwielbiam to określenie ;)) o żywice tez trzymam kciuki ;)
Vena biedactwo... ale ty to masz...
Wizyta dzisiaj była dziwna bo ta pani dr. chyba nie bardzo potrafi robić usg... gdyby nie to ze będę tam w pon i na pewno mi zrobią i zapis KTG był ładny, to bym chyba mocno naciskała na zrobienie przepływów. Mała się nie obróciła niestety ( wiemy to po miejscu gdzie słuchali tętna na ktg i po badaniu chwytami przez brzuch).
Po wizycie mój mąż stwierdził że zrywa się z pracy żeby pobyć razem ( bo jutro budują tory a w niedziele jest organizatorem zawodow) bo będzie to nasz ostatni weekend bez małej ;) zjedliśmy wiec najlepszego krakowski ego chińczyka ( miałam mega ochotę na kurczaka gongbao ;)) a potem poszliśmy do znajomych i wróciliśmy godzinę temu ;) ostatnia wizyta bez myślenia co u dziecka na długi czas :) brzuszek mi się spina ale "od dołu" wszystko zamknięte i nie przygotowane raczej wcale przez brak nacisku na szyjkę. Za to jak siedzę to mój brzuch juz dosłownie leży mi na udach, głupie uczucie :/ czekam wiec na poniedziałek ;) z jednej strony się ciesze ze juz niedługo zobaczę moja kochana córeczkę a z drogiej mam stracha przed operacja i taka rana i blizna potem... no ale na szczęście mamy nasze cesarki we doświadczone mamy więc będę się was radziła ;) a i śmieszna sprawa ;) w prawej piersi mam już pokarm który czasem nawet zamoczy koszulkę ale w lewej tego nie widać ;) trzeba będzie napewno więcej uwagi poświęcić tej stronie. Ale mam za to nadziej na w miarę udane początki karmienia po cc.

http://www.suwaczki.com/tickers/tb73tqywbca4srr2.png