Skocz do zawartości
Forum

Październikowe maluchy 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Ja będę mieć drugą córkę. Ale w pierwszej ciąży wygladalam kwitnąco i wszyscy mówili ze będzie chłopak. A dziewczynka jest. Teraz sama widzę ze buzia ciut sie zmienila, pryszcze do polowy ciąży mialam okropne. Ale teraz poznikały. Cóż, burza hormonów.
A dziś fatalnie czuje sie. Pogoda zmienia sie. Jest gorąco n a przy tym niebo zachmurzone i okropny wicher.
Na obiad zrobilam cukinie faszerowana mięsem mielonym z ryżem. Nie mialam sily na wiecej.
Daria jeśli chodzi o materacyk to ha kokos pianka gryka wybralam. Taki mi pani w sklepie polecila. U mnie to drugie dziecko więc jakoś mniej te wyprawke przeżywam. Przy pierwszym mialam kokos pianka i tez byl fajny.

Nasza córeczka Pola jest już z nami. Urodziła się 3.10.2015 o 23:55, waży 2870g i ma 54cm długości.

Ja usłyszałam ze mam brzuch jak do porodu. Tekst o grubasie tez słyszałam. Wstawie Wam zdjęcie na leżąco bo mam lenia żeby wstac :D

Z serii poznajmy sie.. Technik żywienia, licencjat z finasow i rachunkowości ;)

monthly_2015_07/pazdziernikowe-maluchy-2015_33109.jpg

zuzia.be27
Fobianka ja swoją kupiłam w h&m. Latałam w galeriach głównie po sieciówkach...h&m zara bershka reserved mohito stradivarius....topshop
Zajrzyj na sttone www.nelly.com.pl jakos tak tam sa kiecki

Dziękuję! :) może dzisiaj jak szybciej skończę prace to pohasam na polowanie ;) na Nelly są piękne ale nie umiem sobie wyobrazić które będą dobrze wyglądały nie dość że na większym rozmiarze to jeszcze z brzuszkiem :D

Kasiek- trzymam za Was kciuki, najważniejsze że zdążyli z pessarem, wszystko będzie dobrze!! :*

A komentarzami się nie przejmuje, tez mam w czterech literach o taaaaak głęboko!! Moj cyrk, moje małpy. Mój żartobliwie do mnie mówi wielorybku ale tylko kiedy widzi że mam dobry humor i ogarne ze to z miłością i żartem.

dziewuchy ale tempo! Na godzinę odeszłam a już 10 stron!
Nati dobrze pamiętasz, ja zaczynam jazdy we wtorek.
Wzięłam się za wywalanie wszystkiego z szaf, po weekendzie wchodzi ekipa remontowa, nareszcie!
Ja też głodna jestem jak wilk, a na obiadek nic nie mam przygotowanego, nie chce mi się iść do sklepu, chyba zadowolę się kanapkami.

http://www.suwaczki.com/tickers/7u229jcgxa2l6kfr.png]Tekst linka[/url]

kasiek81
Witajcie.No ja tak jak przypuszczałam mam założony pessar,i leżę bo niestety skurcze piszą się dość wyraźne,właśnie spływa kroplówka na wyciszenie nie jaki fenoterol po którym serce wali jak młot i ogólnie słaba jestem,do tego te upały nie sprzyjają. Nie wiem ile tu będą nas trzymać ale jak ma to pomóc mojej kruszynie to dam radę. Mąż o mnie dba obiadki donosi.Tylko dziś nam na salę dali dziewczynę no nie wiem jak można być taką niechluja.Nogi brudne jakby z pola wróciła, a zapach...szkoda słów, nie wiem jak dam radę to wytrzymać.

Jak to ta sama co kroplówka co mi dawali to pierwsze 3h świat ze mną chodził, a potem było ok. Tylko, że moja schodziła 8h

Oj, ja musze caly czas cos mielic :) chocby to mialo byc jablko, czy pestki dyni :) właśnie skończyłam, makaronik z sosem serowo-ziołowym :)

kasiek81 dacie rade :) bo bedziesz sie musiala przeniesc na inne forum :) trzymam kciuki, zeby Maluch jeszcze troche wytrzymal.

Eewelinka ze co ? ze ten brzuch to do porodu ? nie wiem, kto Ci tak powiedzial, ale beszczelnie wyolbrzymił :) mnie znajomi chcieli wyslac na rozwiazanie koncem lipca , ale wytlumaczylam, ze to bliznieta ;)

kasiek81
Pisalyscie o sobie to i ja coś skrobne otóż ja z wykształcenia jestem inż.informatyk,specjalność sieci komputerowe, ale obecnie pracuję jako asystentka w gabinecie stomatologicznym. Także sprawy uzębienia nie są mi obce,potrafię też inne rzeczy ,życie człowieka do wszystkiego zmusi.Dziękuję że pamiętacie o mnie.