Skocz do zawartości
Forum

Yoldaşım yatanda qazandığım 400 manat

Rekomendowane odpowiedzi

Heç vaxt unuda bilmərəm o axşamı. Yoldaşım Sona xanım, Allah ömrünü uzun eləsin, çox erkən yatır. Hər axşam saat 10-da gözü ağırlaşır, 11-də isə xoruldayır. Mən isə gecəquşuyam. Saat 2-3-ə qədər yata bilmirəm. Televizora baxıram, kitab oxuyuram, telefonda instaqramda saatlarla skrol edirəm. Həmişəki kimi bir axşam idi. Sona yatmışdı, mən də televizora baxırdım. Bir serial gedirdi, darıxdırıcı idi. Dəyişdim kanalı, xəbərlər var idi, onlar da darıxdırıcı. Başqa kanal, film, onu da görmüşdüm. Telefonu götürdüm, instaqrama girdim, bir saat skrol etdim. Darıxdım. Birdən ağlıma gəldi: qumar. Uzun zamandır oynamırdım.

Xeyr, mən aludəçi deyiləm. Sadəcə, bəzən həftə sonları, ya da darıxanda, 20-30 manat qoyub oynayıram. Əyləncədir mənim üçün. Elə də böyük uduşlarım olmayıb, 50-100 manat arası, onu da oynayıb uduzmuşam. Amma bu dəfə fərqli oldu. Telefonu götürüb axtarış etdim. Tanışlarımın bir neçəsi danışırdı ki, mostbet online app çox rahatdır, bir dəqiqəyə girirsən. Yüklədim. Qeydiyyatdan keçdim. Depozit etdim, 30 manat. Düşündüm, bir saat oynayaram, əylənərəm, sonra yataram. Heç böyük ümidlərim yox idi.

Oyunlara baxmağa başladım. Çox oyun var idi. Slotlar, rulet, blackjack, poker, Aviator. Nə oynayacağımı bilmirdim. Bir slot gördüm, adı "Big Bass Bonanza" idi. Balıqçılıq mövzusu. Balıqlar, qarmonlar, çubuqlar. Məni maraqlandırdı. Başladım oynamağa. 1 manatlıq mərclər etdim. Əvvəlcə uduzdum, 5 manat getdi. Sonra bir az qazandım, 3 manat. Yenə uduzdum, 7 manat qaldı. Dalğalanma davam edirdi. Bir saat oynadım, balans 30 manatdan 25 manata düşdü, sonra 40-a çıxdı, sonra 20-yə düşdü. Adi bir oyun idi.

Gecə yarısı idi, saat 2-yə işləyirdi. Yoldaşım dərin yuxuda idi. Mən də oynayırdım. Birdən ekranda xüsusi simvollar düşməyə başladı. Balıq simvolları, qarmon simvolları. Bonus oyunu başladı. On pulsuz fırlanma. Fırlanmalar başladı. Birinci fırlanma - 10 manat. İkinci - 20 manat. Üçüncü - 15 manat. Dördüncü - 30 manat. Beşinci fırlanmada birdən hər şey dəyişdi. Ekranda nəhəng balıq peyda oldu, bütün simvolları topladı. Və başladı qazanclar dalğası. 50 manat, 100 manat, 150 manat. Mən oturduğum yerdə donub baxırdım. Əllərim əsirdi. Səsim çıxmırdı. Yoldaşım oyanar deyə qorxurdum, ona görə sakitcə baxırdım. Bonus bitəndə ekranda rəqəm yazılmışdı: 430 manat. Dörd yüz otuz manat. Nəfəsim kəsildi.

Yerimdən durdum, mətbəxə getdim, bir stəkan su içdim. Qayıtdım, yenə baxdım, rəqəm eyni. Hələ də 430 manat. Dərin nəfəs aldım. Düşündüm: "Çıxart, çıxart dərhal". Əməliyyat başladım, 400 manat çıxartdım, 30 manat qaldı. Onu da oynadım, uduzdum, vecimə deyildi. O gecə yata bilmədim. Səhərə qədər televizora baxdım, heç nə anlamadım. Sadəcə, fikirləşdim: "Bu nə idi belə? 30 manat qoydum, 430 manat qazandım. Niyə mən?" Bilmirəm.

Səhər açıldı, pul gəldi kartıma. Yoldaşım oyandı, dedi: "Nə olub, niyə yatmamısan?" Dedim: "Yuxum gəlmirdi". Səhər yeməyi yedik. Mən işə getməliydim, amma getmədim. Dedi: "Niyə getmirsən?" Dedim: "Bu gün icazə götürmüşəm". Yalan danışdım. Əslində, getdim birbaşa mağazaya. Yoldaşıma bir qızıl üzük aldım. Uzun zamandır istəyirdi, ala bilmirdik. 300 manat verdim. Qaldı 100 manat. Onu da qoydum kənara. Axşam evə gəldim, üzüyü verdim yoldaşıma. Dedi: "Bu nədir?" Dedim: "Sənə hədiyyə". Ağladı sevincdən. O ağlayanda mən də az qala ağlayacaqdım. Qucaqlaşdıq. O an anladım ki, bu pul mənə nə qazandırdı. Təkcə pul yox, ailəmin sevincini.

O gecə yenə oynadım. 30 manat qoydum, yenə "Big Bass Bonanza" oynadım. Bu dəfə uduzdum. Vecimə deyildi. Çünki bilirdim ki, ən böyük qazancı artıq qazanmışam. Yoldaşımın üzündəki təbəssüm. O təbəssüm 400 manatdan dəyərli idi. İndi hər dəfə mostbet online app-i açanda o gecəni xatırlayıram. O gecə, Sona yatanda, mən oynayırdım. Balıqlar tuturdum ekranda. Və bir nəhəng balıq tutdum. 400 manatlıq. O balıq mənə yoldaşımın sevincini qazandırdı. İndi arada oynayıram, həmişə də "Big Bass Bonanza". Bəzən uduram, bəzən uduzuram. Amma heç vaxt o gecəki qədər qazanmamışam. Bəlkə də bir də qazanmaram. Vecimə deyil. O gecə mənə kifayətdir. O gecə mənə 400 manat qazandırdı, həm də bir dərs verdi: bəzən ən gözlənilməz anlarda ən böyük qazanclar gəlir. Sən tək oturmusan, heç nə gözləmirsin, və birdən hər şey dəyişir. Yoldaşım yatır, sən oynayırsan, və səhər onun üzünü güldürürsən. Bu, 400 manatdan daha dəyərlidir. Bu, xoşbəxtlikdir.