Skocz do zawartości
Forum

Październikowe maluchy 2015

Rekomendowane odpowiedzi

I fajnie, ciesze sie ze chociaz wy widzicie dziewczynke bo kazdy u mnie w rodzinie i znajomych twierdzi ze chlopiec :D Tatus tez ma nadzieje ze chlopiec ale zaczynam go przzekonywac ze dziewczynka bo jak rozmawiamy o imieniu to dalej smieje sie ze bedzie Celinka-Malinka :D

Szykuje sie na wizyte, musze jeszcze wypis odebrac ze szpitala bo zapomnielismy i zajechac do ZUS-u a juz potem bede siedziec i czekac na lekarza....
3 majcie kciuki :) za USG :D

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

agusia_123
Ciąża przebiega prawidłowo, rzekłabym nawet książkowo - w pierwszym trymestrze nudności , zachcianki na kopytka , pierogi i inne mączne :) oraz straszliwie wrażliwy węch , ale w czwartym miesiącu jak ręką odjął i nawet mogę się napić kawy ( bk) ,od której zapachu umierałam.

Maluchy badanie połówkowe przeszły idealnie więc nie mam się raczej o co martwić, no może prócz spadku hemoglobiny .
Co do rodzaju ,to szkraby mają osobne pokoje od początku :) - ciąża dwukosmówkowa :)

justyna12315
Oj Madzia u mnie wróżba się nie sprawdziła za to przeczucie tak :)

A ja czułam chłopca, wszyscy mówili że chłopiec i jest chłopiec. Mało ciekawa historia . . . Bo bez zaskoczenia :p za to z córką mówiłam ze chłopiec inni ze dziewczynka i wyszła zosia:)
To takie gdybanie :)

Zajrzyj do nas! Www.milkii.pl :)

Gość pasikonik

mój synek był okrecony pępowiną wokół szyjki... gdybym wiedziała wcześniej, nie wiem czy nie nalegałabym na cc... a tak to trochę go poddusiłam przy porodzie:/ obecnie wszystko z nim ok, ale te przezycia....

Co do urody i ciązy to mi wczoraj jedna z pań w pracy wypaliła ze tak myślała ze będzie dziewczynka, bo mówi się ze dziewczynka odbiera matce urodę, a ona jak na mnie popatrzyła to sobie tak własnie pomyslała... :) Ludzie to potrafią czasem przywalić z grubej rury.... :/

Ale dziś mam humor ok- byłam w moim ulubionym sh i znalazłam śliczną sukienkę dla Młodej... Młoda u nas wstępnie nazywa się Zuzią- takie imię wybrał mąż... ja wolałabym mniej popularne- Matylda,Jagoda, Milena no i cudne- choć popularne- Alicja....

~pasikonik
mój synek był okrecony pępowiną wokół szyjki... gdybym wiedziała wcześniej, nie wiem czy nie nalegałabym na cc... a tak to trochę go poddusiłam przy porodzie:/ obecnie wszystko z nim ok, ale te przezycia....

Co do urody i ciązy to mi wczoraj jedna z pań w pracy wypaliła ze tak myślała ze będzie dziewczynka, bo mówi się ze dziewczynka odbiera matce urodę, a ona jak na mnie popatrzyła to sobie tak własnie pomyslała... :) Ludzie to potrafią czasem przywalić z grubej rury.... :/

Ale dziś mam humor ok- byłam w moim ulubionym sh i znalazłam śliczną sukienkę dla Młodej... Młoda u nas wstępnie nazywa się Zuzią- takie imię wybrał mąż... ja wolałabym mniej popularne- Matylda,Jagoda, Milena no i cudne- choć popularne- Alicja....

O urodzie to samo uslyszalam w 1trym od pani menager. Szkoda tylko ze ciagle wtedy chorowalam, a ze jeszcze na zleceniu bylam to nawet nie mualam jak na zwolnienie isc.

Co do Zuzi. Moj tez ma parcie na to imie, ale mnie srednio pasuje, wiec szukalisny kompromisu :)

z dzidzia i ze mna wsio gra i buczy :) ale USG nie zrobil bo przyjal mnie poza kolejnosci, spoznil sie i chcial sie troche wyrobic.... ale tetno bylo slychac wiec jestem spokojniesza...
Cytologia tez dobrze wyszla wiec jak narazie git.
30 mam nastepna wizyte, umowiona wiec wtedy sie dowiem juz na 100% a jak nie to bede siedziec i nalegac az mi zrobi USG :D :D
Teraz własnie lezymy i odpoczywamy....

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Madzia Ty to dopiero cwiczysz naszą cierpliwość z tą płcią ;) co do przeczuc to ja od początku czułam,że będzie chłopak ale od zawsze marzyłam o dziewczynce. Usg potwierdziło chłopca a ja mimo przeczuc wyszlam z uczuciem rozzalenia,że jednak nie Hania.
Dziewczyny jak z waszymi humorami? Cały czas uważałam że burza hormonalna mnie omija,aż do dzisiaj. Byłam z mężem i jego chrzesniakiem nad jeziorem nagle coś mnie ugryzlo, wszystko mi przeszkadzalo a na koniec zaczęłam płakać bez powodu więc wróciliśmy do domu. Samą mnie przerazilo moje zachowanie. Jeszcze w domu trochę poplakalam i przeszło jak ręką odjal. Masakra...

http://s7.suwaczek.com/201510277445.png

Dziś u nas 32 st. A mi nogi spuchły, kostki jak balony... Ale spędziłam super popołudnie z koleżanką i jej prawie 8miesięczną córeczką siedząca słodycz ;) obdarowała nas workiem ubranek i cennymi radami ;)
Magda ale napięcie ;)
Mi z zachcianek, kształtu brzucha i tego że nie zrobiłam się brzydka wróżyli syna, do tej pory mało kto wierzy w moją córę ;) a przeczucie podpowiadało dziewczynkę mimo pierwszego usg 3d... Więc warto uwierzyć w intuicję.
Witaj milko a powiedz skąd ta decyzja o Świdnicy bo zastanawiam się nad tym szpitalem.

http://www.suwaczki.com/tickers/km5shdgejk704zuf.png