Skocz do zawartości
Forum

Październikowe maluchy 2015

Rekomendowane odpowiedzi

KobietaPolująca
Czesc Mamusie :* Siedze wlasnie w poczekalni na ostatnie pobranie krwi do testu tolerancji glukozy. Czy wam tez chcialo sie strasznie spac? Fakt tez, ze pogode mamy u nas nie najpiekniejsza, bo ciagle mrzy. No ale taka sennosc to juz przesada... co chwile " wbijam gwozdzia " w stolik... SZOK!

Miałam dokładnie tak samo :p glukoza dostarczona w tak dużej ilości w krótkim czasie daje sekundowe zastrzyk energii a po chwili spada tak szybko jak wzrosła :D ja tak jak pisałam wyżej miałam to szczęście ze mogłam się w domu położyć spać to jakoś przetrwalam ale Tobie współczuję bardzo ;)

Martynika
Fobianka jednak ślub super gratulacje :) Ja ma sukienke ekri z HM dluga w greckim stylu na jedno ramie, moge Ci uzyczyc bys mials cos pozyczonego z mojego wesela i biala ale nie typowo slubna ze slubu i jest rozciagliwa bo ostanio ja mierzylam w 9mc z blizniakami i weszlam.haha:)
A nasze dzieci w brzuszku sa podobne jak dzis z badan wracalam to myslam.ze mi brzuch w autobusie eksploduje tak Lila amam sie domagala:)

W Warszawie dzis mily chlodek az mi sily powrocily a w nocy to co 2h na siusiu bo ktos mi na pecherzu zalegal :))

Możesz wstawić zdjęcie, długie tez biorę pod uwagę :D a skoro zmieściły się bliźniaki to Fasol tez wejdzie :))))

No no Fobianka tylko pogratulować :) Ty to faktycznie w życiu się nie nudzisz :) bliźniaczki, magisterka, ciąża, przeprowadzka a teraz ślub! Nie masz przypadkiem klona?! :P
Gratulacje Oliwcia ale faktycznie do tabelki to chyba tylko na kompie można się dopisać mój tel też odmawia współpracy.
A dziewczynom na badaniach udzielam mentalnego wsparcia i byle do końca! :) Dacie radę :D
Ja z racji powolnego i spokojnego życia na wsi raczej narzekam na nudę (dobrze że już nie na samopoczucie) a że mój ma 2 zmiany to popołudnia spędzam samotne lub z teściową. Zabrałam się za orientacyjne sortowanie ubrań dla Maliny i okazało się że moje dziecko ma więcej ubrań na pół roku swojego życia niż oboje rodziców razem wziętych :P Samych bodziaków na roz. 56 ma 25szt.

http://www.suwaczki.com/tickers/km5shdgejk704zuf.png

Ja wróciłam z tej glukozy, zjadłam śniadanie i... poszłam spać na dwie godziny. Jakaś słaba byłam po tych badaniach. Ale po drodze do domu kupiłam małemu szczotkę i grzebyk do włosków, szczotkę do butelek i skoczków, podkład do przewijania i malutka poduszeczke. Jeszcze nożyczki, smoczek i krem na odparzenia i zostaną tylko te duże rzeczy czyli wanienka i łóżeczko które czeka na odmalowanie. Już się nie mogę doczekać kiedy ten październik nadejdzie :-D

http://s8.suwaczek.com/201509291578.png

Amadeo, mnie lekarze od początku mówili że "dopóki nie ma krwawienia to nic się nie dzieje" ale jeśli Cię to martwi to moze chociaz zadzwon do swojego gin albo do szpitala? Albo chociaz weź nospe albo apap, może cokolwiek pomoże.. trzymam kciuki żebyś szybko poczuła się lepiej ;*

Oliwcia, jakie piękne zdjęcie! Ślicznie w ciąży wyglądasz i faktycznie chudziutka jesteś ;))

Baska, niezłe zakupy :D

My wciąż w pracy, od środy codziennie pracuje, wczoraj taki kosmos był ze dopiero o 17 usiadłam a to i tak tylko na chwilę bo skończyliśmy po 20.. wolne dopiero w tą środę :p ale dziś z okazji wypłaty uraczylam się gofrem firmowym :D tak, wiem, narobiłam Wam pewnie ochoty ale za mną chodził od miesiąca :D

monthly_2015_07/pazdziernikowe-maluchy-2015_32614.jpg

justyna12315
Oliwcia faktycznie młodo wyglądasz. Ja mam 24 ale wszyscy dają mi więcej.
Adonis ale podbrzusze Cię boli czy co dokładnie bo kręgosłup może po podróży? A jakieś skurcze czy twardnienie brzucha też odczuwasz?

tfu tfu na szczęście dzisiaj to nie ja!

Amadeo a prysznic? Ja wczoraj zjadłam magneb6 naraz z nospą pod prysznicem i polewałam brzuch i kregosłup. pozycja na łokciach i z wypiętą w górę pupą pomaga odciążyć brzuch i kręgosłup.

Zajrzyj do nas! Www.milkii.pl :)