Skocz do zawartości
Forum

Fasolki sierpień 2015

kalafiorki

Rekomendowane odpowiedzi

czarnamamba no to ładnie poszalałaś z postępem!!! Może wezmę z Ciebie przykład?! Ok, to biorę :D gdyby tak się dało..... Życzę powodzonka!!!

Kurczę, od nocnej akcji nie odezwała się Lilianka, Rewolucja i Tosio też milczą. Mam nadzieję, że powodem jest oswajanie się z dzidziusiem i niedługo znowu zapukają do sierpniówek :-)

Ja mam jutro wizytę i liczę na pozytywne wieści :-) Boję się o to gbs, bo naczytałam się.....niepotrzebnie chyba :/

nicolett współczuję, skoro Twój G tak to przeżywa :( to Ty i Antek (i dzidziuś w brzuszku) jesteście jednak jego najbliższą rodzinką i najważniejsze, żebyście nawzajem dawali sobie wsparcie. Fajnie, że możecie liczyć na Twoją mamę i zostanie z Antosiem :) dacie radę!!!

Dziewczyny wasze wsparcie i dobre słowa w sprawie laktacji przynosi efekty mały zaczyna rozumieć do czego to służy i jestem szczęśliwa.
Dzisiaj były przeboje moj Kubus nie robił kupki od wczoraj od godziny 12 oczywiście juz się bałam ze coś nie tak, brzusze musial go boleć bo prykal i byl taki nie swój nie chcual jeść. Ale jak dzisisj zrobił kupę to aż po same uszy i znów byłam i jestem szczęśliwa.

Dla dziewczyn rodzacych trzymam kciuki i za wszystkie nasze dwupaki oby poszło szybko i bez boleśnie.

http://www.suwaczki.com/tickers/relgwn15hky2x8xj.png

długo Cie juz tak kłuję? cały czas czy przerwy? może warto jechać i sprawdzić jesteś po terminie może się zaczyna coś:-) mój dzidziuś też się rusza dość intensywnie ale ja do terminu mam jeszcze 6 dni a chciałabym bardzo żeby to już było a chyba nici z tego bo te skurcze mają dość długi odstęp za to bolą jak cholera jak już są

Didus sa przerwy, teraz mała sie uspokoiła, od dwóch dni ma takie momenty ze sie chwile strasznie rusza tak jakby chciała mi juz wyskoczyć z brzucha a pózniej sie uspokaja i kopie delikatnie, musnie, nogi rozprostuje. Teraz nie pojadę do szpitala, facet wstawiony a ja tu w Anglii sama nie chce jechać wole z kimś a niestety nie mam osoby takiej oprócz mojego chłopaka ..

Kochane, jesteście nieocenione :-) moze to i dziwne bo to internet itd ale wole doWas sie wyżalić niz zadzwonić do koleżanki w razie problemu heh ;-)
Moj chyba faktycznie tez to przezywa bo nigdy sie tak nie zachowywał na szczescie przyszedł pozniej do mnie po prostu przytulił nic nie mowil .. Chyba tez ma stresa. Na szczęście ja sie juz uspokoiłam i juz ok :-) ale Wam raz jeszcze dziekuje :*
Budzą mnie skurcze , sa regularne np co 8min ale za chwile stają sie juz nieregularne , staram sie spać zeby miec sile jak juz pojade do szpitala , najgorsze ze zaczęła mnie tak strasznie głowa bolec ze nie wiem na którym bólu sie skupić :D

dIDUS i wyraanazkontekstu- wy tez chyba juz :D

http://s4.suwaczek.com/201508161352.png