Skocz do zawartości
Forum

Kwietniaki - kwiecień 2012

delfina5

Rekomendowane odpowiedzi

wy tak dzisiaj zapieprzacie, a my z mężem mimo wielkich planów jakoś się dać do roboty nie umiemy :/
przed chwilą się obudziłam po 2 godz drzemce, mój widząc mnie śpiącą też nie umiał się oprzeć... kuchnię będę jutro cały dzień na przemian brudzić i sprzątać. moja mama robi wogilię i pierwsze święto, ale ja jej pomagam. drugie jedziemy do tesciow.

http://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5e6uz939rs.png

FENSTARSS
elciasloneczko
dziewczynmi ale sie wkurwilam
od tygodnia prosze sie doslownie po moja premie plus dodatkowa kase za dwie umowy - lacznie 220 zl,
mojemu koledze szef wyplacic calosc a mnie napisal ze przeleje mi 140 zl a z reszta czeka na zestawienie, i ze wtedy jesli sie okaze ze klienci z nich nie zrezygnowali, co za ***** chamstwo.,
mam mu chec cos napisac !!!

ELCIA dowal mu tak od święta... wyglądasz na bojową laskę, jak coś to przyjadę i chętnie też pomogę... od razu bym sie lepiej poczuła bo też agresor mam jakiś....
wróciłam z bazarku z zakupów... no spoko, jest piątek, jutro wigilia, pełno ludzi normalka no... grzecznie stałam w kolejkach ale nie zrozumiem nigdy dlaczego ludzie wchodzą na plecy, pchają sie stojąc, opierają, w ogóle dotykają innych no normanie mnie trafia takie coś... pani jedna to normalnie sie oparła o mnie jak o ściane... w 5 kolejce nie wytrzymałam i pytam ją, czy jej słabo może a ona...o co chodzi? z nerwem do mnie ... no i nie wytrzymałam, mówię kobieto to chamskie nieestetyczne i prostackie tak pokładać się i w ogóle stać tak blisko kogoś innego... natychmiast proszę sie ode mnie odsunąć bo zwymiotuję.... kolejka ryknęła śmiechem ... na szczęście było to ostatnie miejsce moje zakupowe na dziś ;))))
PATAA wyglądasz zupełnie jak moja koleżanka... myślałam, że to ona :hahaha:
MIKA no z uchem to nie przelewki kochana, poważne to i lubi powracać i boli... dobrze, że idziesz do lekarza... nie daj sie wypuścić bez leku :36_2_15: to nie bele katar...
MŁODA jak twój betonik w nosie ?? :hahaha: u mnie puścił od wtorku ale woda się sączy, z tym że to łątwo wysmarkać i jest ok w nocy ;) mój Paweł za to chory, gardło go boli...aaaa już chyba do kwietnia tak będzie... jak nie urok to sraczka :hahaha:

Fenstra ja sobie poczekam, tym razem sie nie odezwalam. ale ten pan zapomnial ze jako jedyna w firmie wiem ze nie placi nam regularnie skladek i moge sie o to w Zus upomniec, a wtedy juz rzeczywiscie nie ebde imala gdzie wracac.
ale poczekam sobie poczkam.....

Pozatym tyo jego standardowe zachowanie., z kazda kobieta w ciazy tak postepuje no prawie oprocz dwojej ktora zaplodnil po miesiacu romansu a zostawil zone i dwojke dzieci.
ja juz mu swoje nagadalam, 3 lata pracy, 2 lata spinania sie darcia mordy na szefa itp. bylam jedyna kobieta w firmie na ktora nie podnosil glosu:d bo ta nie bala sie wydrzec na inego geby. na szczescie moj nie chce zebym tam wracala.

wstalam po 2 godzinach drzemki, musialam sie pozolyc, spac mi sie przeokrutnie chcialo.
teraz smaze kielbaske i boczek do bigosu i koncze salatke. napale w piecyku i jak przestalo mi byc slabo pojde jeszcze do sklepu i apteki.
a potem sie klade :)

p.s tez mnie wkur... jak ludzie wchodza na siebie, na szczescie tutaj w sklepach jkiz mnie znaja i wiedza ze ja ciezarna wiec zazwyczaj bez kolejki :)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-59606.png

http://s4.suwaczek.com/20120121300123.png

magda_79
hej
Nie popisze dzisiaj za duzo. Mam mega doła.
Moja kolezanka z wydzialu z pracy byla w ciazy blizniaczej 2 tyg. starszej niz moja. Wczoraj urodzil, 27 tc, no i jedna z dziewczynek juz zmarla :((( Druga walczy o zycie. Nie moge tego ogarnac. Tak cholernie im wspolczuje!

A moj maly lepiej, juz bez goraczki. Dzisiaj mial tylko rozwolnienie, ale na szczescie to chyba tylko jednorazowo.

Wielka tragedia i nie powinna nikogo spotykac.
Wspołczuje mocno, wiem co to za ból.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-59606.png

http://s4.suwaczek.com/20120121300123.png

Kochane Siostrzyczki życzę Wam wszystkim cudownych, zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia, pachnącej choinki, dwunastu pysznych potraw na wigilijnym stole, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół i w nas (naszych dzidziusiów w brzusiach - żebyśmy się tak nie przejmowały...), chwil roziskrzonych kolędą, uśmiechem i nadzieją na lepsze jutro...
Wesołych Świąt Kwietnióweczki!

............_,|,_...........................................
..............'|`.......................Gdy pierwsza.....
............../.\..........................gwiazdka.......
............./`,\.........................na niebie........
............/__\ .........................zabłyśnie.......
.........../ . o \.........................niech Cię.......
........../_ , *_\.........................Aniołek........
........../ `, .* \........................ode mnie.......
........./ ? `~ . \.......................uściśnie.........
......../_ . * .,o_\....................I przekaże.......
......../ ? o .. ~ \....................serdeczne........
......./ . * .... . o.\ ..................życzenia.........
....../_ ,,~~ '. * ' _\.................w Święta.........
....../`~,, .. o.......\.................Bożego..........
...../ .* ...`' * ? ,',..\ .............Narodzenia........
..../_.....o ..~~,, , _\.............oraz wiele.........
.../ .. * ......... ,, ~ ' \...............radości i.........
../* .... o ..._~`'*...o \..............nadziei..........
..`-,,~'`' ...* ... _ ,-´...............w Nowym........
..........":-------:"......................Roku!...........
............._||_...........................................

http://s4.suwaczek.com/201204121762.png
http://slubowisko.pl/suwaczek/2010-06-12/nasz-slub-odbyl-sie.png
http://s2.pierwszezabki.pl/049/0492279c0.png?937

No to jestem po wizycie u laryngologa, w uszku zero śladów zapalenia, migdałki czyste, tylko krtań czerwona i podrażniona - ale ona mi akurat nie dokucza nic a nic.
Dziwoląg ze mnie, boli, a nie ma co :D
Byc może to od krtani ten ból w uchu, bo wszystko jest połączone... W każdym razie mam jedynie 'ocieplać' ucho które nie powinno, a nadal boli, więc trochę olejku kamforowego na watce + ciepły ręcznik i do jutra mam zamiar to zwalczyć - choćby siłą woli :joga:

Dziewczyny kochane, a co do nadchodzących dni: życzymy Wam z Fasolką zdrowia, spełnienia wszelkich marzeń, szczęścia, miłości, ciepła w te szczególne dni, pięknie rosnących brzuszków a w nich grzecznych maluszków :dzidzia: , spokojnego doczekania upragnionego kwietnia :36_1_66: no i jeszcze gwiazdki z nieba na deser!
Moc świątecznych buziaków ! :36_3_15: :36_3_15: :36_3_15:
Fajnie, że jesteście :36_3_15: :23_30_126:

http://www.suwaczki.com/tickers/zpbnvcqgefcfuwb8.png

Kochane sis :)
Wesołych Świąt,

Magda,wona życzę wam radości z waszych pociech tych starszych i tych jeszcze w brzuszku,szczęścia i spełnienia marzeń :)
roritko kochana tobie życzę wpojenia jeszcze większego niż do tej pory,aby twój czas wspólny z A był długi jak rok szkolny a praca trwała tyle co wakacje a kasa ta sama albo i jeszcze większa oraz radości z chłopców.
Paata,Monia,aby wsze dzidziulki w brzuszku napawały się świętami razem z wami,
Elcia życzę ci wymarzonego domu,zmiany szefa i wspaniałego,niezapomnianego ślubu :)
Młoda tobie życzę aby twój mąż nigdy się nie zmieniał chyba że na jeszcze lepszego niż teraz,a żeby teść w święta przemówił ludzkim głosem.
Fens abyś następne święta spędziła w domku aby mężyka kolanka nie wysiadały i z Laurą na rajdy po kraju śmigały
Igla cudownych chwil z rodzinką,
Nadia nie przemęczaj się w pracy,
agatu,m24, wypasionych prezentów,najwspanialszych chwil z rodziną
ewka tobię zycze stabilizacji aby twój był twoim mężem a ty jego zoną,zdrówka dla Oskarka
Elenko kochana aby twoje smuteczki poszły precz aby łezki już nie leciały chyba że szczęścia,magicznych świąt

Kwiatuszek81 justazg dominoo10 larissa85 Maria.D83 Kasandra00001 bozena222 Myszka19 krisii Wszystkim wam życzę najwspanialszych świąt,dużo zdrowia,spełnienia marzeń i tych dużych i tych małych.

Dziękuję za życzonka sisters :36_1_1:

Niewiem czy tu jutro zajrzę, a więc:

Niechaj magiczna moc Wigilijnego Wieczoru,
Przyniesie spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia,
Żyje własnym pięknem,
A Nowy Rok 2012 obdaruje ,
pomyślnością i szczęściem.
Życzymy z brzuszkiem najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia
i Niech spełniają się Wasze wszystkie marzenia.

:36_7_8:

http://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5e6uz939rs.png

hejka!!!!
w pracy taki zapieprz że nie ma czasu na odpalenie kompa, nawet po pracy jestem mega zmęczona!!! Wczoraj o 21-ej już spałam, taki ruch jakby koniec świata następował zaraz po świętach!!!
nie mam czasu żeby Was doczytać, więc tylko tak zerknęłam :-(((

Fens dobrze że wszystko okej z wynikami, teraz możesz jeść tyle ile chcesz......

jutro znów czeka mnie dużo pracy w kuchni no i sprzątania bo Wigilia u Nas w domu, ale za to Wielkanoc sobie odpuszczam i pójdziemy w gości :-)))

Kochane kwietniowe mamusie
życzę Wam aby te święta były dla Was szczególnie wyjątkowe,
aby był to czas spokoju, miłości ciepła i bardzo bardzo rodzinnej atmosfery!
Oby w te święta żadna z Was nie była chora i mogła jeść tyle ile oczy widzą!!!
Do życzeń przyłącza się Emilka, w końcu gdyby nie ona nie poznałabym Was :-))))))))

Hej Dziewczynki me Kochane
To jest przecież niesłychane
Że się tutaj spotkałyśmy
I się sobą zajełyśmy
Jedne płaczą, lamentują
Inne zaraz to strofują
Na tym wszystko to polega
By równowaga była mega
Wszystkie zresztą się lubują
Nawet gdy się denerwują
Ja się cieszę przeogromnie
Że tyle madrości zostanie po Was i po mnie ;)
Przecież inni podczytują
I Nas często naśladują
Obowiązek w Nas ogromny
Będzie Topik wiekopomny
W związku z tym me Kochaniutkie
Jeszcze życzonka będą krótkie
W Dzień Bożego Narodzenia
Pragnę złożyć Wam życzenia
By były same radosne chwile
Byśmy zawsze wspominały się mile
By nie było wcale smutków
Byśmy nie odczuwały złych skutków
By nasze porody były szybkie
Byśmy po nich były gipkie
I by każde Nasze dziecie
Było najpiękniejsze w świecie !!!

Te Życzonka są dla Wszystkiech Tych co się często udzielaja, Tych co mniej, Tych co troszkę zapomniały o Nas...;)
oraz dla CINAMOONKI, ALFY, MYSZKI, które będą przeżywały to samo co my tylko tyćke ciutkę później...;))) :36_3_15:

WESOŁYCH ŚWIĄT :36_3_19: :11_9_16:
AAAAAAAAAA IWA , DELFINA , OOPSY DEJSY Was też tyczą się wszystkie dobre słowa....
Jeśli pominęłam kogoś to oczywiście ze względu na sklerozę ciążową... przepraszam i buziakuję ;))))

Fens ale rym jestem pod wrażeniem :-) NAPRAWDĘ, piękny wierszyk!! I co najważniejsze taki unikatowy, specjalnie dla NAS :-))))))
kochana pisałam wcześniej że mi termin przesunęli na Wielkanoc, także suwaczek zmieniłam..... W sumie wg okresu mam tak jak Ty, ale ja wiem że owulacja była później bo mam dłuższe cykle no i dzidzia troszkę mniejsza od Twojej. Ale nie martw się tylko troszkę......Ja nie wiem jak Ty, ale nie mam siły żeby odkręcić butelki z wodą więc nie mam pojęcia zielonego jak wyprę Emilkę z siebie.....Oby nie miała więcej niż 3,5 kg!!!!!

Dziękuję Wszystkim za życzenia, te święta będą wyjątkowe.....

justazg
Fens ale rym jestem pod wrażeniem :-) NAPRAWDĘ, piękny wierszyk!! I co najważniejsze taki unikatowy, specjalnie dla NAS :-))))))
kochana pisałam wcześniej że mi termin przesunęli na Wielkanoc, także suwaczek zmieniłam..... W sumie wg okresu mam tak jak Ty, ale ja wiem że owulacja była później bo mam dłuższe cykle no i dzidzia troszkę mniejsza od Twojej. Ale nie martw się tylko troszkę......Ja nie wiem jak Ty, ale nie mam siły żeby odkręcić butelki z wodą więc nie mam pojęcia zielonego jak wyprę Emilkę z siebie.....Oby nie miała więcej niż 3,5 kg!!!!!

Dziękuję Wszystkim za życzenia, te święta będą wyjątkowe.....

OOOJJ no racja pamiętam... ah no tak chciałam tak coś specjalnie tylko dla Was ode mnie ;))) Emilka sama się wyślizgnie hihi... co masz się męczyć, nasze dzieci będą oczywiście mega mądre i szybko sobe poradzą ;)))

FENSTARSS
Hej Dziewczynki me Kochane
To jest przecież niesłychane
Że się tutaj spotkałyśmy
I się sobą zajełyśmy
Jedne płaczą, lamentują
Inne zaraz to strofują
Na tym wszystko to polega
By równowaga była mega
Wszystkie zresztą się lubują
Nawet gdy się denerwują
Ja się cieszę przeogromnie
Że tyle madrości zostanie po Was i po mnie ;)
Przecież inni podczytują
I Nas często naśladują
Obowiązek w Nas ogromny
Będzie Topik wiekopomny
W związku z tym me Kochaniutkie
Jeszcze życzonka będą krótkie
W Dzień Bożego Narodzenia
Pragnę złożyć Wam życzenia
By były same radosne chwile
Byśmy zawsze wspominały się mile
By nie było wcale smutków
Byśmy nie odczuwały złych skutków
By nasze porody były szybkie
Byśmy po nich były gipkie
I by każde Nasze dziecie
Było najpiękniejsze w świecie !!!

Te Życzonka są dla Wszystkiech Tych co się często udzielaja, Tych co mniej, Tych co troszkę zapomniały o Nas...;)
oraz dla CINAMOONKI, ALFY, MYSZKI, które będą przeżywały to samo co my tylko tyćke ciutkę później...;))) :36_3_15:

WESOŁYCH ŚWIĄT :36_3_19: :11_9_16:
AAAAAAAAAA IWA , DELFINA , OOPSY DEJSY Was też tyczą się wszystkie dobre słowa....
Jeśli pominęłam kogoś to oczywiście ze względu na sklerozę ciążową... przepraszam i buziakuję ;))))

Fen weszłam dosłownie na sekundę i ... poryczałam się czytając Twój wierszyk :zwyrazami_milosci::o_master2::36_2_58: :zwyrazami_milosci:
Zaraz ruszamy do moich rodziców na Wigilię :* Udanego Najbardziej Wyjątkowego Wieczoru Kochane:*

http://s4.suwaczek.com/201204121762.png
http://slubowisko.pl/suwaczek/2010-06-12/nasz-slub-odbyl-sie.png
http://s2.pierwszezabki.pl/049/0492279c0.png?937