Skocz do zawartości
Forum

Kwietniaki - kwiecień 2012

delfina5

Rekomendowane odpowiedzi

Kasandra00001
Agatu, Ewka super wiadomości :water_fun:

gratuluję !

Witam nową forumowiczkę.

Fen my tu chyba padniemy pod stoły jak się u Ciebie jednak fiutek pokaże Hahaha

no to też nie chce zapeszać i co mi z tego że nie widać pisiorka skoro piśki też nie widać hahahaha:hahaha: kurna no normalnie wtedy Dominik na drugie Laura dostanie :36_7_8:
hahha jak jan mari to dominik laura łooooszzzz :hahaha:

rorita
Kasandra00001

:sofunny: dokładnie tak będzie :D i jeszcze FENS musi wpaść do mnie mnie udusić ,bo ja od początku u niej akurat pisiora coś czułam ,no ale skoro lekarz do tej pory "go" nie zauważył to może faktycznie bułeczka będzie :love:

Ty nie swiruj bo dopadne Cię na tym Twoim odludziu :hahaha:

FENSTARSS
Kasandra00001
Agatu, Ewka super wiadomości :water_fun:

gratuluję !

Witam nową forumowiczkę.

no to też nie chce zapeszać i co mi z tego że nie widać pisiorka skoro piśki też nie widać hahahaha:hahaha: kurna no normalnie wtedy Dominik na drugie Laura dostanie :36_7_8:
hahha jak jan mari to dominik laura łooooszzzz :hahaha:
Chyba zaczniemy normalnie robić zakłady :36_1_22:

FENSTARSS
:hahaha::hahaha: bardzo śmieszne dziewczynki ...nabijajcie się... a kopary Wam opadną jak się okaże że ujawnił się bliźniak i bedzie spokój wtedy hahaha:hahaha: chyba bym zemdlała pierwszy raz w zyciu hahaha... już to widzę :o_noo: w sumie lekarz mówi ze mam mega brzuch jako chydzina ;)) a bliźniaków też nie ma jak narazie tu :36_1_11: wyobrażacie sobie :hahaha:

FEN ale się uśmiałam ha,ha A może trojaczki? Idź na całość ha,ha Ja to na pewno bym zemdlała, bez dwóch zdań...

Paataa
Dzień dobry Moje Miłe :) jakąś chwilkę temu wróciłam z połówkowego i... mamy SIUSIAKA :36_1_21: Młody jest piękny, duży i co najważniejsze zdrowy! Mężo zachwycony, pierwszy raz mógł uczestniczyć w badaniu i zobaczyć transmisję na żywo :36_1_21:
wieczorkiem postaram się nadrobic lekturke i przedstawię Wam naszego Tymoteusza :)
aaah jestem przeszczęśliwa :36_7_8::in_love2:

Gratuluje :flower2:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-59606.png

http://s4.suwaczek.com/20120121300123.png

FENSTARSS
:hahaha:obraziłam się już na dziś, ide sobie spać najlepiej...:ehhhhhh: od tego śmiechu brzuch jeszcze bardziej mnie boli, przejadłam się i żołądek mi się chyba nie mieści a na dodatek mnie chwyta właśnie ten niby skurcz czy coś, łoooosz... laura z pisiorem haha kto to słyszał hmm...:o_no:

Będzie dobrze, a niech będzie... Trzymam kciuki za Laurę, musi być równowaga w przyrodzie ha,ha A co to za skurcz? Ja miałam kilka razy jak wieczorem się śmiałam to ból całego brzuszka jakbym zakwasy po siłowni miała... Na szczęście ostatnio już nie, a seks to teraz sama przyjemność... :36_1_22:

agatu1
JESTEM!!!!!!! :D

iskra mierzy kolo 26cm, wazy 377g, glowka ma srednice 4,96cm, brzuszek 15.86, a kosc udowa 3.32 :D ja przez 3 tyg przytylam tylko 70g, wiec poszlo jedynie w dzieciucha i wody :D ginka napisala, ze iskra lezy miednicowo do gory, lozysko jest na scianie przedniej, wody plodowe w normie. nie chcial dzieciuch pokazac buzki, wiercil sie, ale wstydzioszek nie chcial sie pokazac. no i to, na co czekacie :D synus bedzie jak nic :D:D:D tatunio dumny jak nie wiem co, babcia szczesliwa i w ogole wszyscy dookola :)))
spadlo mi troche zelazo, wiec mam pobrac dodatkowo. kolejna wizyta 28 grudnia i wtedy zobaczymy moze buziaka mojego chlopczyka :)
o ja cie! synus! no jeszcze geba mi sie cieszy, jak o tym mysle :))) a jaki on juz duzy na tym usg, nie da rady objac calego na monitorze!!! :D

meski bedzie ten kwiecien jak nic!!! fajnie bardzo :):):)

Witam w gronie mam z chlopcami :)

Fens twoja szansa na dziewczynke znowu wzrosla :D

http://suwaczki.maluchy.pl/li-59606.png

http://s4.suwaczek.com/20120121300123.png

Moniaa81
FENSTARSS
:hahaha:obraziłam się już na dziś, ide sobie spać najlepiej...:ehhhhhh: od tego śmiechu brzuch jeszcze bardziej mnie boli, przejadłam się i żołądek mi się chyba nie mieści a na dodatek mnie chwyta właśnie ten niby skurcz czy coś, łoooosz... laura z pisiorem haha kto to słyszał hmm...:o_no:

Będzie dobrze, a niech będzie... Trzymam kciuki za Laurę, musi być równowaga w przyrodzie ha,ha A co to za skurcz? Ja miałam kilka razy jak wieczorem się śmiałam to ból całego brzuszka jakbym zakwasy po siłowni miała... Na szczęście ostatnio już nie, a seks to teraz sama przyjemność... :36_1_22:

nieee skurcz to łydki lewej.... na szczęście;) nie brzusia , brzus boli tylko :o_noo: