Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

boooooooooooooooże Baby ale naprodukowałyście, czytam, czytam i czytam i końca nie widać!!!!!!!!!! :D

nitka, ale bym się wkurzyła...musiałaś zapłacić??

witaj effa!

u nas ze spaniem jak zawsze -supcio:) ok. 19 kąpiel, cyc, kołysanka i lóżeczko :) i niech sobie tam Rado gada do zaśnięcia:)

ORZECHY -REWELKA!!!!! ja jestem zachwycona!!!! spierają lepiej niż ta pieprzona(sorka) Lovella ido białego dodaję sody a dla zapachu ulubioną zieloną herbatę :) (nie mylić z olejkiem drzewa herbacianego!!) lubię orzechy, nanannnanana :)
ale zrezygnowałam z wielo. masakra,przeciekało i Rado wydawał się jeszcze grubszy niż jest(hihihihihi), do tego paprochy na pupie,odgniecenia i inne takie... może za tanie były :D Eulalio,a Ty jakie kupiłaś??
aha i jeszcze nosidła nie da się zobaczyć!!

cafe przepis przydatny,nigdy mi biszkopt nie wychodzi... adzisiaj zrobiłam wafle zmasą kajmakową,pyyyyycha:)(wafle kupne i masa też z puszki, ale jaka radość w oczach bliskich;))

dobra, przepraszam że nie poodpisywałam, ale tu duuuuuuuuuuuuuuuuużo się dzieje, dużo za dużo na mój mózg:P

Agnisia, a Ty "Prawdziwa pyra poznańska"??bo coś bym opowiedziała;P hihihihihihi

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

aha Rado nie sięga stopami do buzi..hmmmm...kondycja po mamusi :P

a nic... tylko byliśmy kiedyś w Poznaniu paczką w drodze nad morze(z plecakami i namiotami) i chcieliśmy jak najwięcej zwiedzić i ludzie byli tacy hmmm...niemili i hmmm.... niekontaktowi :D innym razem było lepiej, ale żeby uciekać od kogoś, kto pyta o drogę?? :P hihihihi trzeba było to widzieć:)

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

Agnisia: to chyba nasze dziewczyny by sie dogadaly. Scigalyby sie ktora dluzej stope w buzi utrzyma:DDDtroche mnie uspokoilas z tym siedzeniem, ale juz sie doczekac nie moge az bedzie mi Majusia siedziala. Pewnie pozniej bede narzekac jak bylo ze starszym bo tez tak czekalam a teraz chcialabym zeby spowrotem byl takim malym bablem:)

KRAWATEK:ja od poczatku uzywalam nosidelka baby bjorn i jestem bardzo zadowolona, nie wiem o jaka chuste Wam chodzi ale domyslam sie ze ta co z tylu dziedcko sie nosi. Jesli tak to balabym sie troche, nosidelka jednak maja zabezpieczenia. Ja swoje uzywam do tej pory, wogole ciezaru dziecka sie nie odczuwa i tez mozna na rozne sposoby nosic, a moja pszczolka i czuje sie w nim wygodnie i jest zadowolona bo z innej pozycji swiat moze ogladac:)

http://www.suwaczki.com/tickers/zem3t5oddgjxr7qq.png
http://www.suwaczki.com/tickers/j5rbj44jj9tph667.png

Gość Eulalia

A my jak zwykle na szarym końcu... :)
Witaj Effa :)
Kładę się spać, ale jeszcze wpadłam zobaczyć co naszrajbałyście :)

Krawatek - a ja nie lubiłam nigdy tzw "poznaniaków". Odkąd mamy tam punkty, jeździmy częściej i niestety uważam, że są milsi od mieszkańców Wrocławia.
Kiedy siedziałam w centrum handlowym na kawie z Adasiem, który był w wózku, podeszły dwie babki, pogadały z nim, wzięły za rączkę, powiedziały jaki słodki, zlewając mnie z góry na dół.Ale to było słodkie :)
Ludzie w windzie się do siebie uśmiechają, są życzliwsi. We Wrocławiu też się zdarzają, ale to takie rodzyneczki w zupie niesnasek, zazdrości i sporów politycznych.
A polityki nie zniese ;/

A Adaś i siedzenie? oooooo nie :) jeszcze nie :)

Krawatek - moje pieluszki to te Pieluszka Formowana TETRO LemonTree! Wielorazowa! (1681051402) - Aukcje internetowe Allegro

one przesiąkają po jednym siczku
ale stosuję otulacz wełniany Otulacz Wełniany Tetro na pieluszki wielorazowe (1681051494) - Aukcje internetowe Allegro

moja przyjaciółka twierdzi, że Adaś wygląda jak jaskiniowiec

Dzieńdoberek:)
U mnie dziś taka brzydka pogoda ze światło trzeba w domu świecić bo inaczej ciemno jest. Bleeee.

Dzięki dziewczynki za porady co do snu. Wypróbuje na pewno wszystko co sie tylko da.

Cafe to chyba tak z ubrankami dla dzieci jest bo mi sie zdaje ze ciągle czegos dla Adasia potrzebuje :)

Agnisia mój Adas też był ułożony głową do góry i miałam cc. |No i Adas też długi sie urodził. Miał 59cm.

Nitka a Kaj zasypia na rączkach czy już sam w łóżeczku z tym smokiem?

Effa mój synek też jeszcze nie siada.
Nie przejmuj. Na wszystko przyjdzie pora. A poza tym to chyba jeszcze za wcześnie na samodzielne siadanie malucha.

Nitka to nosidło to coś fajnego. Tez jestem ciekawa czy się sprawdza.
Próbowała któraś z Was?

Dziś przychodzi do mnie teściowa. Nie wiem po co:,
Pewnie na kontrole więc nie popisze dziś za dużo.

25dz (cc)
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgu8ewg40p.png

Gość Eulalia

Kasia - teściowa ech..... nie zazdroszczę :)

Nitka - nie mam zdania na temat tego nosidełka. Nie do końca do mnie przemawia. Materiał jest elastyczny, wydaje mi się, że długo synka byś w niej nie ponosiła. Ale mogę się mylić.

Dzisiaj jestem ze swoimi dzieciaczkami sama.
Mam wreszcie dla nich duuużo serca - więc dzień zapowiada się słoneczny mimo zachmurzenia :)

i Cafe - babeczki dzisiaj pieczemy :D

Na szczęście nie mamy czasu na gry komputerowe :) - wydaje mi się, że to straszny zabijacz czasu jak telewizor i dlatego nie golądamy już od chyba prawie dwóch lat. A i tak nie mamy na nic czasu.
Będę zaglądać
Miłego dnia :)

Hej.
U nas też szaro, buro i ponuro;/

Witaj Effa.

Wszystkiego naj dla Uli z okazji pół roczku:)

Mój dalej gra w tego swojego Metina, już się nawet przestałam z nim o to kłócić, bo to i tak nic nie daje:)

Mam nosidełko po Pauli(użyłam raz do przymierzenia)nie chciała w nim siedziec, a Filipa raz w nim niosłam i 10 minut wytrzymał. Mam takie jak Cafe kiedyś pokazywała. Właśnie jak u Ciebie się sprawdza?

Kasiu współczuję wizyty teściowej ja swojej "nie trawić" :)

Filip od rana ciąglę płacze pewnie przez tą druga jedynke;/

Paulinka dzisiaj do mnie rano w kuchni powiedziała "jeteś aniołem mamo":D normalnie mnie zatkało hehe