admin Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Witam,ponieważ jest na forum spora grupa użytkowników, którzy wkładają sporo pracy, czasu i serca w to, żeby na parentingu było miło, serdecznie i pożytecznie, dodałem mały mechanizm, który pozwoli docenić ich trud :-).Przy każdym poście , obok cytuj, multi itd. pojawiła się opcja "Dziękuję!".Jeżeli uważacie, że czyjś post Wam pomógł, był źródłem cennej informacji, rozwiązał jakiś problem itd. - kliknijcie w "Dziękuję!" przy tym poście.Pod awatarkiem użytkownika pojawiła się nowa statystyka, która pokazuje, ile podziękowań otrzymał dany użytkownik.Mam nadzieję, że z czasem będziemy mieli okazję w jakiś sposób wynagrodzić osoby, które zyskują największe uznanie innych użytkowników forum. Odnośnik do komentarza
Małgosia Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Funkcja bardzo przydatna ( moim zdaniem ) - wypowiecie sie?? ;) Odnośnik do komentarza
kat_ja Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Bardzo fajna sprawa! A forum podoba się nie tylko użytkownikom. Ostanio mój mąż wypowiedział słowa uznania dla prowadzących i ilości ciekawych opcji :-) BĘDĄC MATKĄ NIGDY NIE MÓW, ŻE JESTEŚ NA COŚ PRZYGOTOWANA... Odnośnik do komentarza
Anulka Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Funkcja bardzo przydatna. Jak widac juz z niej skorzystałam. Odnośnik do komentarza
Małgosia Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Odnośnik do komentarza
marik Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 fajna sprawa Odnośnik do komentarza
Gość Olimpijka Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Świetny pomysl i o ile łatwiej teraz powiedziec dziekuje :) a nagrodzic to trzeba przede wszystkim pomyslodawcow i "obsluge" forum........ Odnośnik do komentarza
Gość SamaMama Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Odpowiedź z Cytowaniem Dodaj tę wiadomość do listy wiadomości cytowanych w odpowiedzi Szybka odpowiedź do tej wiadomości Do góryja mam tylko to :(( Odnośnik do komentarza
Anulka Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 w swoich postach tego mieć nie będziesz...możesz dziękowac innym i tylko u innych ostatnią funkcją zaraz po tych które wymieniłaś jest dziękuję! Odnośnik do komentarza
KatinaG Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Witam , ja również nie mam tej opcji :( Co robić?Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza
malwinka Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 KatinaGWitam , ja również nie mam tej opcji :( Co robić?Pozdrawiam serdecznieJa także nie mam... Odnośnik do komentarza
malwinka Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 KatinaGWitam , ja również nie mam tej opcji :( Co robić?Pozdrawiam serdecznieDziwna sprawa, przed chwilą miałam a teraz znów nie mam... Odnośnik do komentarza
KatinaG Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Hmm..szkoda, może za jakis czas pojawi się i u mnie, bo chciałabym podziękować kilku osobom..Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza
Iwa Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Ja również nie mam tej opcji. Nie wiem od czego to zależy. Odnośnik do komentarza
NuSiAaa Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 nie miałam opcji "dziękuje" jak zaczełam buszować po forum... po jakimś czasie mi się pojawiła... tez nie wiem dlaczego ale dobrze że już mam Przedmioty uzytkownika na allgro! Odnośnik do komentarza
Iwa Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 NuSiAaanie miałam opcji "dziękuje" jak zaczełam buszować po forum... po jakimś czasie mi się pojawiła... tez nie wiem dlaczego ale dobrze że już mam Dzięki za odpowiedź, mam nadzieję że mi też niedługo się pojawi, bo chciałabym podziękować już tylu osobom, Tobie oczywiście też ;-))) Odnośnik do komentarza
aretas75 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Witam Ja równiez do tej chwili nie mam możliwosci podziekowania innym :( i nie mam pojęcia dlaczego Może to zalezy od ilości wysłanych postów ???? Może ta opcja pojawia się dopiero po jakimś czasie od zarejestrowania na forum ??? Byłabym wdzięczna za jakies wskazówki pozdrawiam Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 aretas75Witam Ja równiez do tej chwili nie mam możliwosci podziekowania innym :( i nie mam pojęcia dlaczego Może to zalezy od ilości wysłanych postów ???? Może ta opcja pojawia się dopiero po jakimś czasie od zarejestrowania na forum ??? Byłabym wdzięczna za jakies wskazówki pozdrawiamFunkcja dziękowania pojawi się po przekroczeniu 20 postów na forum. Odnośnik do komentarza
sylwianna Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 a i wszystko już jasne...:) Odnośnik do komentarza
Pama Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 :) Odnośnik do komentarza
monabarga Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 dziekuję za pomoc:) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi