Skocz do zawartości
Forum

Lipiec 2010

Rekomendowane odpowiedzi

dzisiaj caly dzien podczytywalam, ale nie mialam nic sensownego do powiedzenia (napisania) to siedziałam se cicho:)
Byla moja przyjaciólka, zrobila mi farbe i jestem rudzielec ;)))
Kiedyś w liceum mialam rude włosy, ale takie mocno rude, i miałam ksywkę MARCHEWA :) do dzis niektórzy tak mowią:)
No to jeden etap włosów zrobiony, teraz czekam na wtorek na fryzjera.

A moje dziekcko w sumie w dzien było grzeczne, usnęla okolo 21 i myślałam że juz na noc... a ona otworzyła oczy o 23 i do teraz walczyłam żeby poszła spać. W końcu się udało :) Ja też chwilę jeszcze sapera pomęczę i zamykam oczy.
Dobranoc ;)

Dzien Dobry

http://www.stylikomfort.pl/img_add/kawaa.jpg

Wyspalam sie za wszystkie czasy :)))
Julia sie obudzila dopiero 6.30 od wczoraj od 19ej.
Ja smigam do Kosciola, a maz sie z nia bawi.

natalia ja tam mam z telefonem, co rusz odnajduje jakies nowe funkcje, a instrukcja nieprzeczytana. Ty mnie podziwiasz za organizacje, a ja Ciebie za zycie towarzyskie :)) i zycie w biegu, ciagle cos :))

malolatka widze, ze swieta beda udane, rodzinne. Tez lubie jak jest duzo ludzi.

realne o matko kiedy Ty spisz ?? Nie masz potem w dzien kryzysu ??

http://s7.suwaczek.com/20090815310120.png

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09e6yd01kthebk.png

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09e6yde932w7ze.png

Realne spanie mnie tak męczy, że muszę sobie robić przerwę ;) Tak serio, o 3 z kawałkiem mam regularne sesje z laktatorem. A Ty pewnie znowu nie mogłaś zasnąć. Według najnowszych trendów w psychologii dobrze robisz, znajdując sobie wtedy zajęcie, bo się nie frustrujesz, tylko dziwię się, że nie pomagają Ci zasnąć szybciej. I szkoda mi Cię :)

http://www.suwaczki.com/tickers/5b09t5odljkk41ww.png

dzień dobry :)))

witam sie niedzielnie, całkiem wyspana i wypoczęta. Juz jakis czas na nogach, Tusia przewinięta i nakarmiona, i śpiona przy okazji, a mama... kawusia i na forum :)

No ja to widze że realne jeszcze odsypia:)) Ja padlam chwilę po 2, więc do tej 10 to sie wyspałam...

Anoushka.. hehehe... dokladnie tako samo skojarzenie miałam jak uslyszalam o tej zabawce:))))

A dzisiaj kolejny nudny dzień mnie czeka... M wraca dopiero wieczorem, a ja nie mam pomysłow co robić... Jak nie będzie padać to chyba wezmę Mrtuś ke i pójde do Zlotych Tarasów na godzinkę znaleźc jakiś drobiazg dla M. Nic nie bedzie wiedzial i będe miala niespodziankę:)

Ja też jestem śpiochem :P niby późno poszłam spać, ale też późno wstalam!! Jakieś 15 min. temu :P a moje dziecię jeszcze śpi... nigdy nie mogę ogarnąć jak u nas wygląda karmienie bo karmię go na śpiąco i nie pamiętam ile to razy było i o której godzinie!! < olaboga > :))

Noo mam nadzieję, że święta będą fajne, ale Wigilię robi moja siostra i wstydzi się mnie zaprosić, bo nie wie co powiedzieć jak jej znajomi zapytają GDZIE MAM MĘŻA ;///
Po pierwsze po co mają pytać ?! A po drugie chyba im odpowiem, że w d.... bo mnie to wszystko już wkurza!!! Albo powiem, że za granicą i święto!! Chyba nie muszę się im spowiadać i całej historii opowiadać heh ??

MaŁoLaTkA

http://www.suwaczki.com/tickers/1usawn15igq6f925.png

Guga
ale fajowo cała noc!!!:) kiedy ja tak będę mieć?:)
    Małolatka
pewnie nie tłumacz się co ich to obchodzi ,a co nocy to też tak mam . Lubie spać ,nawem mi się ostatnio przysypia przy karmieniu i tak z małym śpimy na siedząco.
    Goskasos
ja nad takim rudym się zastanawiam od kilku lat ,ale się boję ,Całe życie jeden kolor nuda.Również chetnie Cię zobaczę:)
    Realnie
wybiore się na ten basen ,zobaczymy jak nam pójdze .Mały lubi wodę i chcę mu zorganizować ciekawie czas.Coś ze mnie nudna mama ,bo ostatnio w domu tylko.
    Natalia
tak jestem, będzie mi bardzo miło spotkać się :) pomyśl po świętach :)
    Adria
ja też ostatnio jaja wciągałam ,no nic nie będę tak nad tym się głowić samo się to może wyjaśni.Dziwie się że robią dla dzieci takie głośne i swiecące zabawki .Mam jabłuszko larwiątko jest cichutkie aż miło:) fajnie cała noc przespana:) nie mogę się takiej doczekać.

Kasiula zdróweńka kochana!!!!!!!!!!!!! połóż sie z Hubciem w ciepelku, żeby Cię :snow: nie dopadła...

Małolatka... wspólczuję Ci takiej perspektywy. Święta maja byc rodzinne, i wszelkie niesnaski są przeważnie puszczane w niepamięć, a siostra wymyśla jakieś "co ludzie powiedza"... A co to ich do cholery obchodzi??? powiedz że nie chcesz męża i od samego początlku chciałaś tylko dziecko - przynajmniej dasz im powod do myslenia:)))
A tak powaznie to nie przejmuj się, i zrob tak jak sumienie Ci nakazuje i wszyscy byli zadowoleni.

Aśku, tez sie bałam, ale postanowilam cos zmienić, bo mam dośc być szara :)) i mnie sie mój rudy podoba, i nawet dobrze sie czuje. Oczywiście móglby byc bardziej profesjonalnie położony (tzn odrost mam ciutenke inny), ale w sumie nie widac, bo wczęsniej mialam balejaż i naturalnego koloru bylo dośc dużo na całej długości wlosów, więc dość ładnie się zlewa. I jasniejsze balejażowe tez ładnie wzięły, i mam teraz miodowo-koniakowo-zloty balejaż :)))))))

Aśku - piękne fotki! A jakie zmysłowe :)

Mamaola - tak, stosuję codziennie LacidoBaby -czasem nawet dwa razy, kupy są o wiele lepsze - i przede wszystkim gestsze i nie zielone. Wystarczyło, że jeden dzień nie podałam - kupa od razu zła - więc naocznie widzę skuteczność tych probiotyków.

Annaz - nie martw się, że Oliwka tak niechętnie podchodzi do jedzenia. Moja też wszystkim pluje. W końcu dla spróbowania dałam jej Sinlac z Nestle - wcinała aż jej się uszy trzęsły - i dokryłam, że ona po prosu lubi słodkie!!! Bo te prebiotyki mają waniliowy dobry smak i też nawet jakoś wypija bez większych problemów. Więc jak po Sinlacu jej nic nie będzie to wypróbuję kaszkę ryżową z bananem.

Odnośnie mężą - wkurza mnie, gdy inni mówią, że rozpieszczamy nasze dzieci. No chyba logika nakazuje - żeby wychowywać dziećko tak, żeby jak najmniej się namęczyć... Na prawdę głupotą jest stwierdzenie, że dziecko lubi się nosić na rękach - przez matkę!!! Ciekawe która z nas robiłaby to celowo... :Zakręcony: Alicja też uwielbia raczki i nc z tym ne zrobię. Gdy ma doby humor, to jakoś ją zabawiam, ale jak potrzebuje tego to ją biorę na ręce i już. I nie jest to kwestia rozpieszczania.

Kasiula - wracaj do zdrówka!

Małolatka - dlaczego sądzisz, że siostra wstydzi się zaprosić Cię na święta??? Przecież co kogo obchodzi jakia jest Twoja historia... A co to - pokój zwierzeń, czy co? Może po prostu jest dla niej oczywiste że przyjdziesz, więć nie zaprasza Cię oficjalnie...

---------------

Dziękuję za miłe słowa. No taka już chuda jestem od zawsze, chyba dobra przemiana materii. Nigdy nie stosowałam diet, a wręcz ciągle jestem głodna. Po miesiącu od porodu miałam już wagę sprzed ciąży. Ale to nie jest fajne, bo ja na przykład chciałabym mieć więcej ciałka :)

Zostawiłam Alicję na chwilkę samą w łóżeczku. Po chwili słyszę stęki i jęki i wkońcu zachodzę do pokoju cichutko - żeby obejrzeć co kombinuje... i... obgryzała szczebelki!!! :Zakręcony: urwis mały...

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcattdr20100802_1_Alicja+is.png http://s2.pierwszezabki.pl/034/034065990.png?4228

adria40

realne o matko kiedy Ty spisz ?? Nie masz potem w dzien kryzysu ??

Nie mam kryzysów jakoś tak mówiąc szczerze....
chciaż zdarzają mi się dni kiedy to padam o 20... ale to zazwyczaj po dniu pełnym latania, podróżowania, załatwiania... czyli w Wawie mało realne póki [więcej mam do załatwiania jak jestem w ZD Woli lub/i Łodzi - nie wyrwałam korzeni i nie przesadziłam drzewka jeszcze, w Wawie tylko mieszkam(y) :P]
Anoushka
Realne spanie mnie tak męczy, że muszę sobie robić przerwę ;) Tak serio, o 3 z kawałkiem mam regularne sesje z laktatorem. A Ty pewnie znowu nie mogłaś zasnąć. Według najnowszych trendów w psychologii dobrze robisz, znajdując sobie wtedy zajęcie, bo się nie frustrujesz, tylko dziwię się, że nie pomagają Ci zasnąć szybciej. I szkoda mi Cię :)

Mówiąc szczerze to dzis w nocy to sobie ściągnełam harrego i wytrzymać nie mogłam - zrzerala mnie ciekawość - może gdyby nei to tez zasnęłabym po 2giej.. a nie o 5 :)
Czasem nie śpie bo sie... boję i czekam na świt jak będzie już widno - ale to sprawdza się tylko w wakacje, kiedy to widno zaczyna robić się koło 4tej - a my mamy okna od wschodu...
Zajęcia to grzebanie w necie, czasem robota [jak wcześniej miałam zlecenia na stronki - może wkrótce zajmę się w końcu moją stronką realne.pl] w nocy zawsze mi szła najlepiej i najwydajniej [kto wymyślił prace w ciągu dnia? :P]... a czasem głupie/straszne myśli, wyobrażenia i skojarzenia [ale to reakcja na wiadomości ze świata]

Rudzia
Wiecie co, Was to chyba troszke pogieło... REALNE nie masz co robić w nocy!? hehehe :)
U nas nocka spoko. Mlody o 7 obudził się na kupke;p a teraz najedzony śpi znowu, więc i ja się kładę. Do później:) aha i miłej i spokojnej niedzieli:)

U mnie tez obudziła sie koło 7-8... i mogę zapomnieć o spaniu :D
może koło 13 zaśnie bo już się troszkę uspokoiła i puściłam jej muzykę klasyczną to słucha jak zaczarowana i śledzi wzrokiem krzątającego się męża który szykuje się na szkolenie :D
goskasos
dzień dobry :)))

witam sie niedzielnie, całkiem wyspana i wypoczęta. Juz jakis czas na nogach, Tusia przewinięta i nakarmiona, i śpiona przy okazji, a mama... kawusia i na forum :)

No ja to widze że realne jeszcze odsypia:)) Ja padlam chwilę po 2, więc do tej 10 to sie wyspałam...

A dzisiaj kolejny nudny dzień mnie czeka... M wraca dopiero wieczorem, a ja nie mam pomysłow co robić... Jak nie będzie padać to chyba wezmę Mrtuś ke i pójde do Zlotych Tarasów na godzinkę znaleźc jakiś drobiazg dla M. Nic nie bedzie wiedzial i będe miala niespodziankę:)
Odsypianie... hmmm dobre sobie, po prostu nie chciało mi się kompa włączać lub nie mam okazji bo mała coś tam a nie jak nie to coś tam i tak zchodzi... żadko kiedy udaje mi się włączyć kompa przed 10...

aśku
    Realnie
wybiore się na ten basen ,zobaczymy jak nam pójdze .Mały lubi wodę i chcę mu zorganizować ciekawie czas.Coś ze mnie nudna mama ,bo ostatnio w domu tylko.

Super, daj znać jak będziesz po :D

Moja jednak chyba jeszcze nie zaśnie... właśnie się rozgugała.. no nic poczekamy do 13, ale robi przy tym fajne minki... a rano dala taki popis, ze aż zastanawiałam się czy ja nie nagrać i nie puścić... tak słodko sobie gugała i robiła minki... i leżała na boczku [całkowicie sama] przekręciła się do cycka i sobie sama go szukała, ale złapać już jej pomogłam :P

http://magdalenap.aguagu.pl/suwaczek/suwak4/a.png
http://fajnamama.pl/suwaczki/08d4h5u.png

Kasiula
współczuję:((( ja często mam z gardłem wiem jak to boli,czasem tabletki znieczulające mało pomagają:( trzymaj się :)
    Goskasos
najwazniejsze ,że Ci się podoba :) ja nie lubię robić włosów ,a już muszę, zrobię to po świętach bo żle się czuję z odrostami .I może pomyslę żeby zrobiść tym razem rude pasemka.
    Slim lady
dzięki też mi się podobają to tylko kilka z wielu .Miałam sobie zrobić też dla męża takie zdjęcia,ale na łonie natury w lesie .Tak się za to zabierałam,że przytyłam i zrobiłam sobie ,ale z brzuszkiem nie są niestety takie seksowne:P
    Realnie
to nas ADRIA zrobiła co z tym filmem:)) i się jeszcze z nas się śmieję;)))