Skocz do zawartości
Forum

Starania po poronieniach - co zrobić by donosić kolejną ciążę?

Rekomendowane odpowiedzi

Ale się rozpisałyście od wczoraj he he
powiem wam ,że ja pomimo ,że na zwolnieniu ale jakoś mało czasu mam o dziwo, a tak myślałam ,że jak już będę na zwolnieniu to będę się lenić za wszystkie czasy , a tu niestety...
Co do łożyska to szczerze mówiąc lekarz nie mówił jak jest ułożone, ale jak do następnej wizyty dalej małej nie będę czuła to zapytam ,a co imienia to mamy wybrane Zuzanna :)
Będzie mała Zuza :)

Zuzanna jest już z nami :)

Od razu się lepiej człowiek czuje jak coś ze sobą zrobi! :)
i Kochana nic się nie przejmuj, nadrabiasz początki kiedy na nic patrzeć nie mogłaś.
Mnie ostatnio tak ssało w żołądku, że w ciągu 3 godzin zjadłam 8 kromek! a moja norma to max 2-3 kanapeczki (!!!!!!) ale potem całą noc mi się koszmary śniły i było mi niedobrze.

http://www.suwaczki.com/tickers/relg9vvjqldrmcme.png
Aniołek 30.05.2014
Raduś Aniołek 08.07.2016

ja to jakoś byłam surową ręką wychowywana, zapaliłam w życiu może z 3 razy. Raz na spróbowanie i 2 żeby zrobić na złość mężowi (wyszło na to, że się śmiał i powiedział, żebym więcej nie próbowała bo się uduszę z kaszlu :P)
alkohol to też tak sporadycznie a odkąd mam leki na nadciśnienie to w ogóle..
Nic cięższego to nawet mi do głowy nie przyszło żeby spróbować.

I w ogóle jakoś mi się nie podoba kobieta, która pali. ( a taka, która jest w brzuchem i pali to aż mi się coś dzieje, bo jak chce truć siebie to niech truje, ale to wszystko przenika do dziecka i ono też jest trute- wybacz Iza, ale takie mam zdanie). Albo wulgarne. A już z papierochem i klnące jak szewc przechodzą moje pojęcie. A jak dojdzie alkohol to... szkoda słów.

http://www.suwaczki.com/tickers/relg9vvjqldrmcme.png
Aniołek 30.05.2014
Raduś Aniołek 08.07.2016

Iza szkoda,ze nie rzucilas przed ciaza skoro wiedzialas,ze planujesz zajsc i miec dziecko,wydaje mi sie,ze od tego powinnas zaczac,a tak teraz w tygodniach w ktorych dziecku ksztaltuja sie najwazniejsze narzady to Ty mu dmuchasz do srodka dymem:-/ Ja popalalam na studiach czyli jakies 5 lat temu ale na szczescie mnie to nie wciagnelo,kiedys jak mieszkalam w Irlandii widzialam kobiete juz w takiej zaawansowanej ciazy jak palila faja,myslalam,ze podejde i zgasze jej tego fajura na czole:-) moze sroboj np od jutra w ogole nie palic? Masz ogromna motywacje w swoim brzuchu.

Ciężko było rzucić ten nałóg. To nie wytłumaczenie ale...rodzina paląca, narzeczony też, wielu znajomych...
Kobieta z brzuchem to już całkowicie zły widok, nie mam zamiaru tak wyglądać! Nie palę na ulicy, podpalam w domu. Może faktycznie spróbuje Silver od jutra się zmotywować.... No muszę!
Alkoholu w ciąży też nie toleruję. Dlatego nie piję.
Tylko czasem te papierosy, ze 3 dziennie . No ale od jutra będę silna co do nich.

http://www.suwaczki.com/tickers/3jvzhdgeazlcj0sw.png