Skocz do zawartości
Forum

Mamuśki z Polski i nie tylko :)

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć dziewczyny !
Wszystkiego najlepszego i dużo buziaczkow z okazji Walentynek!!!
Ja dziś nie będę ochodzić tego święta, bo nie jestem w stanie się ruszać - wszystko mnie boli, nadal gorączka, do tego doszedł katar:Smutny:
Nawet się kawy z Wami nie napiję, bo na samą myśl o niej robi mi się niedobrze...

basica31
Gunia_G
Basiu w Polsce nie ma co liczyc az na takie wyprzedaze
U nas to bardziej kantuja niz obinzaja ceny, ale to juz inna bajka.
Pochwal sie tymi spodniami- czekam na fotki

jak mnie zlapie natchnienie :Całus: ale juz mam takie zaleglosci ze hohoho obiecalam mamie wyslac kilka nowych i nic musze sie za to zabrac
a mi sie kawa skonczyla Guniu nie poratowalabys???:yipi:
i jeszcze jesdno jak ty to robisz kochana ze w jednej odp masz np dwa cytaty

Basiu wpadnij to dam ci kawy mam nawet jeszcze dwa sloiczki nie otwarte.
A co do tych cytatow to ty mialas moj a ja teraz wzielam twoja wiadomosc "cytuj" i mam dwa
A tak na powaznie tutaj tego nie moge rzokminic na rodku to bylo latwiejsze

http://piotrunio.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png

Gość basica31

Tuśka
Cześć dziewczyny !
Ja dziś nie będę ochodzić tego święta, bo nie jestem w stanie się ruszać - wszystko mnie boli, nadal gorączka, do tego doszedł katar:Smutny:
Nawet się kawy z Wami nie napiję, bo na samą myśl o niej robi mi się niedobrze...

Bidulko:Płacz: dla ciebie tez miliony swietlne buziakow

Tuśka
Cześć dziewczyny !

Czesc Tusia
A moze ty w ciazy jestes?? :Oczko:

Gość basica31

Gunia_G
basica31
Gunia_G
Basiu w Polsce nie ma co liczyc az na takie wyprzedaze
U nas to bardziej kantuja niz obinzaja ceny, ale to juz inna bajka.
Pochwal sie tymi spodniami- czekam na fotki

jak mnie zlapie natchnienie :Całus: ale juz mam takie zaleglosci ze hohoho obiecalam mamie wyslac kilka nowych i nic musze sie za to zabrac
a mi sie kawa skonczyla Guniu nie poratowalabys???:yipi:
i jeszcze jesdno jak ty to robisz kochana ze w jednej odp masz np dwa cytaty

Basiu wpadnij to dam ci kawy mam nawet jeszcze dwa sloiczki nie otwarte.
A co do tych cytatow to ty mialas moj a ja teraz wzielam twoja wiadomosc "cytuj" i mam dwa
A tak na powaznie tutaj tego nie moge rzokminic na rodku to bylo latwiejsze

nie nie nie Guniiu nie o ot mi chodzilo:duren: jak piszesz to kiedys wkleilas np mija wypowiedz cos napisalas a potem Asdicy i cos jej odp o to mi chodzilo

PUK PUK jestem po kawusie:smieszne::kawa:

Gość basica31

Gunia_G
Tuśka
Cześć dziewczyny !

Czesc Tusia

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:brawo:

Gunia_G
Tuśka
Cześć dziewczyny !

Czesc Tusia

To chyba byłaby jakaś "megakosmiczna ciąża" , jak byłam w ciązy z Mateuszem to miałam ochotę na kawkę oj miałam. A tak serio, to potworne grypsko mnie rozłozyło, idę o 15 do lekarza.

Gość basica31

Tuśka
Gunia_G
Tuśka
Cześć dziewczyny !

Czesc Tusia

To chyba byłaby jakaś "megakosmiczna ciąża" , jak byłam w ciązy z Mateuszem to miałam ochotę na kawkę oj miałam. A tak serio, to potworne grypsko mnie rozłozyło, idę o 15 do lekarza.

no to pieknie:Płacz: slyszalam ze w Polsce szaleja teraz wirusy

Gość basica31

Gunia_G
basica31
to nie mozesz :drunk:
Julka kupe zrobila zaraz wracam:bigboulay:

No to idz zeby smrodek sie nie rozprzestrzenial :)

Tuśka
próbuję wstawic suwaczek ze zdjęciem i coś mi nie wychodzi, wogóle zdjęcia nie widać:Zły:

Tusiu a ktory kod bierzesz??

widzisz Guniu dokladnie o to mi chodzilo jak ty to robisz???

Tuśka jeżeli chodzi o suwaczek ze zdjęciem to ci nie pomogę bo nie umiem, ale z tego co wiem to ten suwaczek przygotowujesz sobie na tych suwaczkowych stronach a tutaj potem w podpis wstawiasz stamtąd ten kod który rozpoczyna się od URL:Śmiech:
Basica gdy piszesz nowego posta możesz sobie stronkę przesunąć nizej i tam masz wszystkie wypowiedzi koleżanek i gdy w danej chwili chcesz wstawic jakiś cytat z wypowiedzi poprostu go kopiujesz Ctrl+C i wstawiasz go pomiędzy Znaczniki które bierzesz z tej zapisanej kartki znajdującej sie w pasku narzędzi. Ale zamotałam:Zakręcony:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-5983.png

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20031004650117.png

edzia274
Tuśka jeżeli chodzi o suwaczek ze zdjęciem to ci nie pomogę bo nie umiem, ale z tego co wiem to ten suwaczek przygotowujesz sobie na tych suwaczkowych stronach a tutaj potem w podpis wstawiasz stamtąd ten kod który rozpoczyna się od URL:Śmiech:
Basica gdy piszesz nowego posta możesz sobie stronkę przesunąć nizej i tam masz wszystkie wypowiedzi koleżanek i gdy w danej chwili chcesz wstawic jakiś cytat z wypowiedzi poprostu go kopiujesz Ctrl+C i wstawiasz go pomiędzy Znaczniki które bierzesz z tej zapisanej kartki znajdującej sie w pasku narzędzi. Ale zamotałam:Zakręcony:

No widzisz o to mi chodzilo a ja tak nie umialam zaraz to sprawdze

ale mi tak nie wychodzi :(

Gdy otworzycie stronę odpowiedzi to macie pasek narzędzi z pogrubieniem i wogóle i w drugim rzędzie jest taka zapisana kartka tak klikasz wstawiasz skopiowany kod i znowu klikasz by go zamknąć.

Tak??
Tusiu jak chcesz to przeslij mi zdjecie matiego i jego dane to ci zrobie suwak i przesle ci kod

To drugie to dla testu :)

Gość basica31

Tuśka
Gunia_G
Tusiu jak chcesz to przeslij mi zdjecie matiego i jego dane to ci zrobie suwak i przesle ci kod

dzięki Guniu, ale udało mi się - wcześniej miałam za duże zdjęcie i musiałam je zmniejszyć

Tuiu bomba!!:brawo::sofunny::yipi::lol:

Gość basica31

Gunia_G
Gdy otworzycie stronę odpowiedzi to macie pasek narzędzi z pogrubieniem i wogóle i w drugim rzędzie jest taka zapisana kartka tak klikasz wstawiasz skopiowany kod i znowu klikasz by go zamknąć.

Tak??

To drugie to dla testu :)

czyli zaznyczam wybrana czesc a nie calosc???