Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

a ja się na wieczór troche pokłóciłam z Ł. ....oczywiście przez teściową......:rentgen:
bo jutro Ł. ma wolne więc chciałam jakoś zaplanować ten dzień, a on mi oświadczył że dzwoniła mama i że chce żeby Ł. wziął samochód pożyczył od mojego taty, bo ona od kogoś ma dostać kuchnie i że trzeba to przywieźć, wnieść na góre no i oczywiście zamontować.....no normalnie szlag mnie k....trafił

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Anielinka nie mam pojęcia ile teraz ważą, ale porównując do amelki, to ona wcale nie wydaje mi sie przy nich drobniutka. Jak na zywo porównuje z dziećmi w ich wieku, to przewaznie są dużo mniejsze i niższe.

A Stachu się myli, choć ostatnio rozróżnia je poprzez zachowanie, wie która co robi, np. wie, że jak jedna siedzi przy komodzie i wyrzuca bielizne, to jest Zosia:Oczko:

Wspołczuje pomysłu tesciowej, te baby to zawsze maja wyczucie, oby udało Wam sie mimo wszystko miło spedzic dzien

Witam wieczorowo:)
Ja czuje się jak nowo narodzona:) ketonal zdziałał cuda;)
Posprzątałam kuchnie, salon na jutro została tylko łazienka i pokój małego...
Kuba szaał prawie do 22!! U mnie też już teraz jest kiedpsko z konsekwencją... a co będzie dalej????? Przy zasypianiu jest ostatnio taka histeria, że głowa mała te jego akcje do super niani by się nadały!!! Chyba zamówię wizyte;)

goska super,ze juz lepiej sie czujesz
anielinka no to tesciowa wymyslila!!!!
magda i mnie kregoslup boli,wiem,ze to zadne pocieszenie :)
wychodzi noszenie naszych wielkoludow,schylanie sie...ja teraz ciagle zgieta i wygieta:hahaha: bo mlody tylko chodzic chodzic chodzic.....
rena :lup: o tobie zapomnialam wczoraj:lup: przerpaszam,jak samopoczucie?