Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Magda gdzies mignela mi fajna rodzinka na zdjeciach, i dobrze ze Michalek neurologicznie ok, Bartek rozwiniety ruchowo a z jego mowa jest do tylu ale sie tym juz nie przejmuje, wszystko w swoim czasie, np moj bratanek prawie 3 letni mowi pelnymi zdaniami a synek od kolezanki jeszcze jednego pelnego zdania nie powiedzial, a chodzil szybciej jak Kamil
Gosia ladnej pogody i udanego wypoczynku, wracaj szybciutko, a garniturek super
Andzia pozwol ze temat tesciow pozostawie bez komentarza bo normalnie szkoda slow wrrrr:grrrrrr::grrrrrr:
Cafe duzo sil,
Anielinka to sen Amelka ma do pozazdroszczenia, moj tez niby przesypia ale niestety w nocy lubi sobie popłakać

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

Zasiadam z kawka i tartą z wiśniami( z truskawkami była o niebo lepsza).
Zołzy spia, a Stachu poszedł do mojej siostry, ale przed 16-ta go przyprowadzi.

Gosia udanego weekendu!!!
Magda grunt, ze neurologicznie jest ok, na pewno Michał się w końcu rozkręci. Mam nadzieje, ze lekarz Cie troche uspokoił.
I brawo za błało:Brawo:

rena dobrze, ze Bartek zdrowy.

Anielinka (ciiiiiiiiiiiiiiii) u mnie tez prawie 11 h snu nocnego i (teraz to naprawde ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) od poniedziałku dwa razy po godzince(ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) w ciagu dnia.
U nas pogoda tez do bani, niby juz nie pada, ale wieje jak cholera:grrrrrr:

Andzia no to widze ze u was ze spaniem sie poprawiło:) oby tak dalej!!!
mam jeszcze do was takie pytanie, czy wasze dzieci przed raczkowaniem tez sie czołgali???
bo mam wrazenie ze Amelka chyba nigdy nie zajarzy ze trzeba podniesc pupe do góry i przebierac nogami:) skubana czołga sie i froteruje mi wszedzie podłogi:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Eloł:)

Dzieciaki zasypiaja, a ja musze jak zwykle odgruzowac syf:Zakręcony:

Anielinka moje zołzy najpierw pełzały, głównie do tyłu, pełzając doszły w sumie wszedzie gdzie chciały. Później zaczęły podnosić dupcie do góry i ruszać całym ciałem(widok był kosmiczny) i gdzieś po 2-3 tygodniach ruszyły!!!

Byłam popołudniu z dziewczynami i znajomą wrześnióweczką na spacerze(jej córeczka ma 10 miesięcy i chodzi). SPotkałam znajomego, któremu dwa miesiące temu urodził się syn, gadka szmatka, pytam jakie mleko pije, mówi, że Bebiko, ja mam jeszcze 5 kartoników po dziewczynach, bo mieliśmy zapas, a później przeszły na Nutramigen, więc mówię, że moge mu dać. On, za ile? Mówię: kupisz 4 pifka bedzie ok. Na to on: Dobra, zapytam żone i Ci zadzwonie.
Przed chwila dzwonił, ze jednak nie, bo od kilku dni dają małemu Łaciate i nic mu nie jest, wiec zostana przy tym:lup::lup::lup:
Ręce mi opadły!!!

andzine łaciate mnie rozwalilo:36_19_1: ludzie to maja pomysly.....biedne dzieciatko....nie chce nawet sie zastanawiac co jeszcze wymysla:36_19_2:

magda dobrze,ze neurolog potwierdzil,ze wszsytko ok....a nasz leniuch niedlugo ruszy tyleczek,sama zobaczysz:36_3_15:

goska udanego weekendu

rena gratuluje zebolka....no to nasze chlopaki maja identyczne uzebienie:hahaha:....nie wiem jak twoj ale moj rojber jak ugryzie to boli jak cholera.....

Ja tez jestem, zaglądam sprzatajac.
Anielinka i anet musze Wam podziękować za porady dotyczące storczyków, jeden miałam całkowicie obeschnięty, obcięłam tak jak mówiłyście i wyrosła mi zupełnie nowa gałązka, na której dziś zakwitły pierwsze kwiatki!!!
Czy te suche kikutki mam całkowicie obciachać???

Nareszcie moge usiasc :)
P. usypia mlodego, zasiedzielismy ie troche u rodzicow i wszystko z opoznieniem.

Andzia super, ze dziewczyny ladnie spia. Trzymam kciuki, zeby juz tak zostalo!
A za storczyki tez powinnam podziekowac, bo mi tez urosla nowa galazka i pieknie kwitnie. I tez nie wiem co robic z tymi suchymi badylami :)

Rena dobrze, ze z Bartkiem ok! Lepiej isc i sprawdzic i sie uspokoic.

I ja zaglądam....Magda super, że wszystko ok...juz niedługo michalek wszystko nadrobi....
Gosiamm udanego weekendu.....
Andzia z tym mlekiem to ludzie zadziwiają!!!Łaciate Uht dziecku:noooo:
Anielinka moj marcel tez się czołga, podnosi tylrk, szura do tyłu, pelza i przy meblach podnosi się....głównie jak chodzi pod rękę to na palcach...wlaśnie doczytałam, ze to normalne...a juz slyszałam komentarz, że prez chodzik....teraz się nie przejmujuę....
Kupilam dzisiaj koszulę i krawat dla g. i za mały kolnierzyk....:lup: jutro trzeba wymienić.....

Magda i tak podziwiam. Ja mam co prawda meksyk z całą trójcą, ale wiem, ze przychodzi 20-ta i jest spokój!!! Oby i u Was w końcu nastała cisz nocna od 22-6:)
Veronica moje zołzy tez najpierw chodziły na paluszkach, Maryśka już śmiga na całych stópkach, a Zosia tak różnie. A chodzika nie używałyśmy. Także luzik.
Ale pech z koszulą::(:

Pomyłam jednak te podłogi, odbyłąm poważna rozmowę z mężem, mam nadzieję, że dotarło co nieco do niego i zaraz podążam pod prysznic.

Dobrej nocki

Witam!
U nas tez sloneczko:water_fun: ale upału jeszcze nie ma....trudno okreslic jaka będzie pogoda....Młody wnocy się budził chyba z 6 razy, 2 razy zrobil rzadka kupę po pachy....mam nadzieję, że to nie jest jakas zaraza....dZISIAJ mma mase roboty domowej a nic mi sie nie chce....niestety trzeba bo jutro mogą wpasc niespodziewani goście przed chrzcinami....