Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam poniedziałkowo:)
U nas nocka jak zawsze - czyli dobrze:) mały obudził się o 6 wypił mleko pobroił trochę i teraz już śpi ponad godzinę... Zawsze w łóżeczku spał spokojnie, a teraz chyba mu gorąco bo w nocy tak się kręci... że nigdy nie wiem jak rano wchodzę w której części łóżeczka go znajdę:)

A ja jak zwykle spozniona :(
Dopiero teraz pije kawke, bo mlody padl. P. robi jakies porzadki w komodzie, a ja leniuchuje :)
Nocka fatalna. Do 3 jeszcze w miare, ale potem to co chwila pobudki. Chyba druga jedynka ostro rwie sie do wyjscia.

Andzia foty zaj....! Te Twoje dziewczyny sa boskie. Zoska tez juz ma kawalera?
Brawa dla MArysi za takie postepy. Michal tez ostatnio wiele rzeczy sie nauczyl. Chyba jakis skok, bo prawie z dnia na dzien.
Daj znac jak Stasiowa raczka.

Gosia super, ze dogadujesz sie z tesciowka. No i ogromne gratki dla Kuby: za spanie, za wszystkie nowe rzeczy, ktore ostatnio sie nauczyl i najwieksze za siadanie :)

Cafe udanego dzionka! Moze bys machnela dzisiaj rogale i nam porozsylala?!! :)

Anielinka jak Amelka?

Co do roznic dzieci to w Irlandii zajmowalam sie tez trojaczkami! Mialy po 1,5 roku i nie widzialam bardziej roznych dzieci. Przez to bylo wesolo. 2 dziewczynki i chlopiec. One czarnule i czarne oczy, on jasniutki blondyn i oczy jak Marcel Verci. Jedna krecone wloski i prawdziwa ksiezniczka, aniolek z buzki, ale kaprysna, tylko zmieniala sukienki i zawsze decydowala, ktora ma zalozyc. Druga proste wlosy i maly urwis. Miala juz zlamana reke i rozciete czolo. Przy posilkach musiala siedziec daleko od reszty, bo wkladala im jedzenie do uszu. A chlopiec bardzo spokojny, zanim cos zrobil to wszystko przemyslal, indywidualista. Normalnie komedia z nimi byla :). To tak a propos Andzi dziewczyn, ze sa rozne.

Witam po spacerku i lodziku.
Laski w łózeczkach, chyba jeszcze troche na jedna drzemke sie przestawimy, bo o d7-mej sa na nogach, a jeszcze maja siły wstawac i krzyczec:oczko:

Cafe widze, ze Olek tez lubi w dzień pospac:Oczko:
Magda to Ty masz spore doswiadczenie z dziecmi, moje zołzy do tej pory prawie wszystko robiły identycznie, od jakiegos czasu widac coraz wieksze roznice, inne gusta kulinarne itp.
Współczuje nocki.

A, Zoska ma druga górna jedynke:yipi:

Andzia teraz bedzie widac coraz wieksze roznice miedzy dziewczynami :). Na pewno bedzie u Was wesolo!
Gratki dla Zosi za zebola!
My zaraz smigamy na spacer, bo mlody wlasnie wstal.

P. moge wypozyczyc. Zaczynam sie o niego martwic. Ciagle cos robi. Przy kolejnej drzemce Miska chce zrobic porzadki w szafce z butami :lup: Naprawde sie martwie!

magda_79
Andzia teraz bedzie widac coraz wieksze roznice miedzy dziewczynami :). Na pewno bedzie u Was wesolo!
Gratki dla Zosi za zebola!
My zaraz smigamy na spacer, bo mlody wlasnie wstal.

P. moge wypozyczyc. Zaczynam sie o niego martwic. Ciagle cos robi. Przy kolejnej drzemce Miska chce zrobic porzadki w szafce z butami :lup: Naprawde sie martwie!

:sofunny:

Ja lece robic obiad:)

Ja tylko na chwilke!
anielinka jak juy goracyka minela to moze ta noc bedzie juz ok. trzymam kciuki!

Cafe co Ty znowu za placek zrobilas? Jakis latwy?

My dzisiaj w biegu. Byli u nas moi rodzice z moja kuzynka i dziecmi, wiec niezle zamieszanie. Potem zaliczylismy wszyscy KFC (pychotka!) i my nak oniec sklep.
Z malym ciezko cwiczyc, buntuje sie maly dupek. Niby wszystko ma byc w zabawie i nie jest to bolesne to jak tylko probuje cos zrobic to szybko przewraca sie na plecy i lipa. Ale i tak dzisiaj zdarzylo mu sie pare razy podpelznac i w ogole widac postepy :)

aaaa, dzisiaj sie kapalam razem z malym. Ale mial radoche, bo tyyyle wody w wannie. Zamiast sie bawic o caly czas sie smial :)

Uciekam juz!
Buziole!

CHOLERA na koniec dnia poklocilam sie z K ....bleeee

rena niezmiennie zdroweczka dla bartusia
mAGDA brawo za postepy:brawo:
a placek proscizna....
3szkl maki
1szkl cukru
1 margaryna
2 łyz proszlu do pieczenia
5 zołtek

plus owoce lub np marmolada

wszsystko merdamy,urabiamy doslownie 5 minut i 3/4 kruszymy na blaszke,na to owoce lub marmolada a na to pozostale 1/4
aaaaaa ja zawsze robie z 1.5 porcji,bo lubimy wyzsze
i juz:)
45 w piekarniku 160-170st