Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Beata Izunia śliczna:) no i z Jasia fajny chłopak:) Czy ty kiedyś pisałaś o jakichś dodatkowych kilogramach??? Bo coś ich nie widać!;)
Andzia, Justynka gubienie butów widocznie u nas rodzinne;)
Vercia zdrowia dla Twojej koleżanki! Znajoma też miała niedawno udar ma 28 lat ale na szczęście szybko wróciła do sił.

vercia baaardzo wspólczuje....kto w ogole wymyslil tre wszsytkie chorobska to ja nie wiem:(

goska:sofunny: ale bym sie wsciekla ......:sofunny:
rena no traktor dla prawdziwego traktorzysty.....ci nasi tatusiowie to maja pomysly
:) moj namietnie kupuje samochody zdalnie sterowane,ktorych olek sie boi:hahaha: :sofunny: ale K powaznym glosem zawsze mowi....jeszczew troche....jeszcze troche....:sofunny: a olek ryk.....a K jeszcze troche troche,jeszcze troche....:sofunny:
justynka a ty odpoczelas ?wiemwiem co to jeden dzien wolnego ale udalo sie zregenerowac troche sily?

a u nas....

mlody ma tyyyyyyyyyyyyyyyyyle energii....spi godzinke w ciagu dnia....i to najczesciej w wozku na spacerze....w domu poranna drzemka i tyle....
no i nie ma mowy o siedzieniu.....juz nawet na kolanach u nas nie chce siedziec....
tylko smiganie po calym mieszkaniu mu w tej malej glowce:36_19_1:
wspinanie sie na czym popadnie.....
juz pierwsza krew sie polala.....przegryzl warge zebami:36_11_13: 3 razy:36_11_13:

Noc do bani, chyba milion razy wstawałam do Maryśki, w dodatku miała strasznie duszacy kaszel:(

Beatka śliczna rodzinka, komunista super, mamusia tez, a Izunia w białej sukience i czapeczce po prostu rewela!!!
Cafe u nas to samo, non stop na chodzie, wymiękam. A gdy je wkładam na chwile do łózeczka, zeby np. pojsc do łazienki, to jest taaaki ryk!!!

Witam!
Dziekujemy za zyczenia, dodatkowe podziekowania dla Gosi za stronke :)

U nas chyba nocki sie unormowaly. 3 pobudki, codziennie w tych samych godzinach. Troche lepiej niz wczesniej, ale do wyspania sie to mi jeszcze daleko. Dzisiaj od 2 do 3 nie mogl zasnac, a ja z nim :(

Michał juz ma drzemke. Codziennie coraz wczesniej.

Beata Jasiu przystojniak, Izunia jak mala krolewna w sukieneczce. A jakie ma cudne wloski!
No, a mama to chyba troche przesadzila z mowieniem o dodatkowcyh kilogramach!

Andzia wspolczuje nocki, bo i w dzien nie odpoczniesz. Zdrowka dla dziewczyn i sil dla Ciebie.

U nas jeszczce luz, bo Michał sie bawi na swoim placu zabaw. Tak Was czytam i wspolczuje tego latania za malymi. No, ale i mnie to czeka. A wcale mi sie nie spieszy ;)

cafe82

rena no traktor dla prawdziwego traktorzysty.....ci nasi tatusiowie to maja pomysly
:) moj namietnie kupuje samochody zdalnie sterowane,ktorych olek sie boi:hahaha: :sofunny: ale K powaznym glosem zawsze mowi....jeszczew troche....jeszcze troche....:sofunny: a olek ryk.....a K jeszcze troche troche,jeszcze troche....:sofunny:
justynka a ty odpoczelas ?wiemwiem co to jeden dzien wolnego ale udalo sie zregenerowac troche sily?

:hahaha::hahaha::hahaha:

Witajcie!!
Magda robilam bagitki z masłem czosnkowym i pomidorki w smietanie...niestety g. się nie spiasal bo przyszedłpo 23 :(. Poszłam spać! W nocy marcel wstawalaco poł godziny, wzielismy go do wyra a okolo 5 wstalam, wystraszylam sie i zaczęlam nim potrząsać...bosze..ja my,slalam, ze on się udusil:uff: myslalm, ze g. mnie zabije jak to zoabzcyl..a mi się chyba przysniło!!!
Mam taaki syf, że szkoda gadać!! Czekam,az ml
ody padnie i biorę się do roboty, bo nie moge patrzeć...póxniej skoczymy do szpitala...boszee...ja nawet nie wiem od czego taki udar....
Beatka zdjęcia super! Komunista też!!
Cafe udanego wypadu do wrocka!!!
Justynka milego dnia w pracy...
Michalku moc buziaczków!!!!![/SIZE
No to ja zmykam..pa

witam...ale dziś ciiiisza, chyba wszytskie spacerują...a ja byłam chwile na spacerze i zaczął deszcz padać, a teraz właśnie wyszło słonko i cieplutko się zrobiło, zaraz Ł. ma przyjechać z pracy to zjemy obiad i wyskoczymy na dwór trochę dotlenić się:))
Beatko rodzinka suuper, a Izunia jaka duuuzia:) ślicznotka...ile ona teraz waży? bo jak patrze na nią to Amelka kruszyna przy niej:))
Cafe udanego wyjazdu do Wrocka!!!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam popołudniowo:)
Cafe jak tam wyjazd?? Udany??
Veronica niezły sen miałaś...
Magda u nas też coraz wcześniej są drzemki... dzisiaj obudził się Kuba o 5, a chciał spać już o 6:30...
My byliśmy na spacerku jak wychodziliśmy świeciło słońce, a w połowie spaceru złapała nas burza... przeczekaliśmy ją w przychodni gdzie P. był umówiony do lekarza...

Nam chyba w końcu na dobre zęby idą... (wiem wiem piszę już to od pół roku;)) tak jak mały kiedyś prawie nic nie wkładał do buzi tak teraz ciągle ma coś w buzi o trze o dziąsełka... no zobaczymy:) najważniejsze, że nie jest jakiś strasznie marudny (odpukać oczywiście w niemalowane)
A gdzie wy kobiety wszystkie się podziewacie????

Ja sie melduje! Mlody przy cycu, wiec jedna reka wolna.
U nas zebole przystapily do kolejnego ataku. tym razem dziasla chyba jeszcze bola oprocz swedzenia. Jk Michał wklada cos do buzi to zaraz placz. no i w ogole okropnie marudny.

Nam dzien szybko zlecial. P. na treningu, ale rodzice mnie poratowali i przed chwila wyszli :)
Bylismy na spacerku, pogoda cudowna, rano tylko popadalo, a od poludnia sloneczko i goraco!

Cafe jak sie wyjazd udal?

Andzia jak dziewczyny? ciagle marudzily?

NO dotarlam

dzien baaardzo udany ....we wroclawiu super...udalo sie nawet nie wydac za duzo pieniedzy....pewnie dlatego ,ze ostro wlaczylismy tryb oszczednosciowy :) ale do ikei musialam zajrzec:) bo juz od dawna polujemy na taki worek co sie wiesza i sluzy jako hustawka....i wreszcie dzisiaj byl.....
poza tym tradycyjnie kawusia na rynku,spacer....i do domku....pozniej do szpitala....i wreszcie u siebie....szybkie kąpu kąpu ,K [pojechal podlac dzialke bo u nas doslownie lato.....