Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
Magda super, ale obejrzelismy tylko połowe, bo zasnelismy...wlasnie czekam na k., zeby dokończyć.

7 dusz tez mam, słyszałam, ze super.
A to nie tak...nie podobało mi się:(

Obejrzelismy 7 dusz. Smuuutny! ?Naplakalam sie.

Mi tez sie nie podobalo "to nie tak jak ..." Momenty smieszne,ale calosc bez sensu.
Fajny za to jest "Marley i ja"

dzien dobry w nowym tgodniu

po nieprzespanej nocce kawe wypilam jednym duszkiem....
mlody obudzil sie przed 3 :36_19_2: nie chcial spac wiec wzielam go do lozka ....zasnal sobie o 5 ....a o 6 juz spiewal:36_19_2:
K juz wyjechal....waczylam zmyware,ogarnelam kuchnie...po olka drzemce mam zamiar zajsc do lumpeksow....okazuje sie,ze znow z wiekszosci ciuskzow powyrastal....a odkad wprowadzamy jedzonko to co chwile brudny i ciagle wszsytko w praniu

wzielam sie za szykowanie ciuszkow dla znajomej ciezaroweczki .... ehhhh.....czesc zostawiam dla fasoliny ale wiekszosc chetnie jej dam....i tak olus nawet polowy nie mial na sobie....zostawilam tylko te najladniejsze wg mnie:)....bo jak juz zaciaze no na pewno dokupie cos ladnego....
w kazdym razie sa tego dwa wieeeeeeeeelkie wory.....maly gabrys ma sie urodzic pod koniec maja:yuppi: nie moge sie doczekac....:yuppi:

zrobilam kawusie
:kawa::kawa::kawa:

witam porannie.....
andzia mam nadzieje ze to nic powaznego....
rena, cafe, magda chłopaki super widac ze wiosna bo wszytskie zdjecia na spacerkach :)

a propo spotkania to jak wam snie bedzie pasowac to trudno nastepnym razem zrobimy na slasku tylko trzeba bedzie znaleźć ladne miejsce to wtedy napewno bede.....

zreszta S kupil w koncu ten samochod zadluzylismy sie u rodzicow no i trzeba teraz zaczac ich splacac no i do tego jeszcze to auto seweryn chce porobic i zarejestrowac wiec bedzie u nas krucho z kasa wiec nie wiem czy dam rade sie do was wybrac....zobaczymy.....no i jeszcze do tego mamy dwa wesela w czerwcu to tez kasa potrzebna.....

kurcze przed wczoraj kolezanka do mnie dzwonila do tej co idziemy na wesele ze jej przyszła bratowa miala termin na koniec marca i zaczela rodzic w katowicach 4 kwietnia i okazalo sie ze urodzila martwe ja nie wiem jak oni tam ja dogladali przeciez nie robili ktg czy co jak tylko cos bylo nie tak to mogli ja ciac a nie kazac rodzic normalnie i wogole ona raz juz poronila to powinna byc wszczegolnosci pod obserwacja i juz dawno lezec w szpitalu.....no jakas masakra....wspolczujemy im ale jak narazie do nich nie dzwonimy bo lepiej im nie zawracac glowy za duze przezycie i wogole....i nawet nie jedziemy do tych naszych znajomych z oleczkiem zeby czasem jej nie przypominac o tym co sie stalo....ja sie tak zastanawialam to chyba bym sie zalamala tym bardziej jak teraz oleczek jest juz duzy.....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

u nas pogoda do bani jakos se chmurzy....
dzisiaj wybieram sie z olkiem do lekarza bo tesciowa cos mi tam mowila ze jego siusiak sie ej nie podoba bo nawet seweryn mial nacinany i wogole ide to skontrolowac dla swietego spokoju....no i dowiem sie ile wazy i mierzy :)
teraz ten lobuz siedzi w krzeselku i bawi sie zabawkami to znaczy ja mu je oodaje a on je zrzuca i patrzy na mnie i na zabawke zebym mu ja podola....smiesznie to wyglada.....

i wogole ja po nocy jestem a ten maly szkrab oczywisncie nie da mi pospac a tesc poszedl do pracy seweryn tez a tesciowa pojechala do zusu bo dostala skierowanie na kuracje a nie moze teraz jechac i chce sie odwolac zeby jej przesuneli na pazdziernik....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Dzień dobry kobietki:)
U nas nocka całkiem całkiem... mały obudził się po 7. Co prawda w nocy czasami się przebudzał ale na szczęście jak dałam mu smoka to spał dalej. Chyba zmęczył się przez ten swój płacz w ciągu dnia.
Na popołudnie jesteśmy umówieni do lekarza...
Andzia mam nadzieję, że u was wszystko będzie dobrze z Marysią i Stasiem.
Magda jak tam nocka??
Cafe specjalnie dla Ciebie - :36_2_51: na pocieszenie za nieprzespaną nockę!

Gosia super, ze sie wyspałaś, oby dzis juz było lepiej.

Justynka przykro mi z powodu koleżanki:(
A od spotkaniea sie nie wymiguj, mi długi weekend pasuje, a Wam kobitki?

Jeszcze a propos spotkania, to myślałam, ze moze zamiast Zoo, spotkamy sie nad Malta? Tam tez sa fajne tereny do spacerowania no i łatwiej dojechac i ew. sie stamtad wydostac. Co Wy na to?

witam sie i ja!
u nas noc koszmarna. Od 2 do 4 walczylismy z nosem, w koncu maly wyladowal u nas. Teraz on odsypia. P. prawie w ogole nie spal. Nie mogl potem zasnac.

Andzia kurcze, zadnych chorob! Mam nadzieje, ze wszystko ok.

Gosia jak nocka ladnie przespana to moze nic Kubusiowi nie jest.

Cafe widze, ze Olek to nocny chlopak. Michał tez lubi sobie w nocy pogadac.
Ja tez musze przejrzec ciuszki. Zostwiam tez tylko te naprawde najfajniejsze. Reszta idzie do takiego Teczowego domku - to miejsce gdzie trafiaja najmlodsze porzucone dzieci. Na pewno im sie te ciuszki przydadza.

Justyna bardzo wspolczuje znajomym, nawet nie potrafie sobie wyobrazic tego co czuja :(