Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć dziewczyny:)
Ja sobie dziś polatałam troszkę po sklepach w poszukiwaniu tej mojej sukienki na ślub cywilny, ale jak na razie porażka:/ Przymierzałam jedną w reserved z ich normalnej kolekcji bo oni ciążowych nie mają, a była ona jak płachta na byka, czułam się jakbym namiot na siebie zarzuciła;) ale na razie staram się nie panikować jeszcze mam miesiąc...
Dla mnie pogoda dzisiaj idealna, nie jest za ciepło, wieje przyjemny wiaterek, no i najważniejsze, że słoneczko świeci ale bez przesady;)
Wiecie dziewczyny, zastanawiam się czy nie zmienić lekarza...wogóle nie mogę się dodzwonić do mojego, ostatnio byłam u niego w 19 tygodniu ciąży, gdybym nie miała jeszcze poradni patologi ciąży gdzie przyjmuje diabetolog-ginekolog to przez te 6 tygodni zostałabym bez lekarza:( ja wszystko rozumiem że mój lekarz teraz niedawno wrócił z urlopu, ale jak się umawia ze mną na konkretną godzinę, że mam zadzwonić to niech ten telefon odbiera!! A co by było gdyby coś złego się ze mną działo?? Lekarza bym zmieniła ale nie wiem na kogo, musze mieć takiego co się zna i na cukrzycy i na ciąży jedyne co mi do głowy przychodzi to pewna pani profesor z polnej ale ona bierze 120 zł za wizyte, a przecież niedługo będą musiały być wizyty częstsze, no i do tego jeszcze dochodzi ktg 50 zł...masakra

Anet wszyscy mi polecają tą profesor z polnej, wszystkie moje kolezanki które mają cukrzyce do niej chodzą. Problem z tym jeszcze, że jak ona mi się spyta kto był moim lekarzem i dlaczego chce zmienić, to tak nie wiem co powiedzieć bo mój lekarz z nią razem pracuje, ale chyba wziął sobie za dużo na głowe:/
A co do sukienki to faktycznie jak nic nie znajde to chyba coś uszyje bo moja bratowa jest krawcową:)

gosiammm ... dobrze, ze juz wszystko ok z lekarzem i najwazniejsze, ze nie musisz isc do szpitala.

Ja ide dzisiaj na USG. Troszke sie denerwuje, bo ostatnio bylam 5 tyg. temu. Mam nadzieje, ze wszystko ok! Zrobimy echo serca - ostatnio sie nie udalo. Dobrze, ze mialam dzisiaj tyle pracy, bo inaczej chyba bym zwariowala. A tak to jakos do 18 wytrzymam!

CZesc dziewczyny,
ja cos sie kiepsko czuje, pojechalismy na male zakupy(kupiłam w końcu szlafrok) i jakies takie dziwne bóle w podbrzuszu mnie złapały:( Cały czas leżałam i jest lepiej, ale jak wrócą będę musiała jechać na pogotowie:(

Gosiamm jak wiesz ja tez będę rodziła na Polnej, a praktycznie nie znam żadnego lekarza stamtąd. Nie wiem, może warto byłoby przejść się chociaą na jedną wizytę do kogoś kto tam pracuje?
CZytałąm opinie na wątku o Polnej i,,,nieciekawie to wygląda:( Jeżeli mogłąbyś mi kogoś polecić, to prześlij mi proszę na PW. Z góry serdecznie dziękuję:)

Aaaa no i super, że nie musisz iść do szpitala!!!

Dokładnie!!!
Idę się położyć, bo wystraszyłam się dzisiaj na całego.
Byłam przed południem ze Stasiem na spacerze, on jechał rowerem, a jeździ dopiero od niedawna, no i parę razy musiałm go gonić. Myślę, że to moę przez te biegi ten nagły spadek formy i te bóle!

Miłego wieczorku wszystkim mamuśkom

Witam:) ja się czuje całkiem dobrze:) mase rzeczy mam do zrobienia dziś, mam nadzieję, że lenistwo nie weźmie góry;)
Jak się budze i wstaje z łóżka to czuje jaką mam skóre napiętą:/ Pójde dzisiaj do apteki popytać się o te kremy o których pisałyście, bo jak na razie to używam sporadycznie oliwki z rossmana i tyle, a wolałabym jakiś krem...
A ja nie pamiętam co dziś mi się śniło...a szkoda bo ja w ciąży mam takie sny, że mogłabym książke napisać;)

no krem nie zaszkodzi....jest teraz taaaaaaaaaaki wybor dla kobiet w ciazy.....a co do kiecki gosiaammmm to firma vila ma duzo kiecek takiech odcinanuch pod piersiami....mozesz sobie zajrzec chocby na alegro....ja mam i jestem zadowolna.przede wszystkim gatunkowo sa dobre ale tez nie sa to wory tylko naprawde ladne sukienki

Cześć dziewczynki!!!

Ja już lepiej, ale dla spokoju wysłałam Stacha na cały dzień do mojej babci na wieś, a ja mam zamiar leżeć. Wystraszyłam się wczoraj nie na żarty!!!

Też muszę sobie kupić któryś z tych kremów. Też używam tej oliwki z Rossmanna, ogólnie jest całkiem fajna, ale brudzi:( I na wszystkich pidżamach mam tłuste plamy!!!

Gosiamm fajne sukienki widziałąm ostatnio w H&M.
CafeTy masz bardzo fajną tą brązową ze zdjęcia, to jest typowa ciążówka?
Ja musze sobie jakoś zakupić, bo jednak w sukni najwygodniej:)

andzia....to nie sa typowe ciazowki....mam je jesczcze sprzed ciazy.....od zawsze lubie tego typu ciuchy....i popieram,zdecydowanie w sukni najwygodniej.....kupilam sobie jesczcze takie tradycyjne getry.....do tego tunika i tez jest wygodnie...
ja wlasnie zbieram sie na spacer,po drodze zus...drugi raz w tym tygodniu!no ale jak sie jest gapolem to trzeba pytac,pytac.....no i zajrze na pewno do lumpeksu:)wczoraj przez przypadek weszlysmy z siostra i za 13.60 kupilam 7 ciuszkow:):)i jak tu sie oprzec?