Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Rena ja nie mam super błysku ale mam psiaka kundlo-spaniela, który cały dzień biega po łące i wraca do chaty na noc cały uwalony czym się da. Rano podlogi jak w chlewie włącznie z ścianai i meblami, o które się ociera :glass:A drugi brudas to moj G., który wpada jak burza do domu i zostawia wszędzie syf. Mimo moich próśb i tak robi balagan a tera wzięłam sie na sposób i np w jego szafie nie skladam nic tylko wrzucam tak jak on i póxniej sam sobie prasuje.:36_5_2: A najzabawniejsze jest to,że on nie lubi bałaganu :sofunny: Tylko pozazdrościć Magdzie czy innym dziewczynom,które mają pomoc z chlopa...
A okna to u mnie tragedia a mylam przed świętami, tyle że obok chaty mam warsztat i 100 razy dziennie jeżdza koło domu auta, więc zawsze okna brudne i pelno kurzu :( . Ale G. obiecal, że niedlugo dorobimy sie laubruku i będzie czyściej :).

Rena u nas przygoda z psami wygląda podobnie. Piszę z psami poniewaz mamy ich 5:glass: A zaczęlo się od owczarka podhalańskiego, którego G.zobaczył w zapchlonym pudełku na targu i oczywiście przytargał do domu. Tłumacząc się, że będzie pilnowal hali. Powiedziałam ok, jesli będzi Ci pilnowal hali to ok. Pózniej nasz obecny Charlie został przytargany przez G. od znajomego z warsztatu, gdzie oszczeniła sie rasowa suka a tego chcieli utopić bo suka z kundlem latała. Oczywiście G. przyniósł do domu bo szkoda!! To juz 2 psy!! Nastepnie kupilismy chATĘ od znajomego i tam były na stanie 2 dobermany, które wlasciciel zapewniał,że za miesiąc zabierze i będzie karmił itd. Oczywiście porzucil je i zwiał. I tak przybyły kolejne 2, te pilnuja niby domu. Osttani pies to kundel RUDY został zaadoptowany bo tak przyalził do nas, że G. nie mialgo przed zima sumienia wyrzucic i tak zostal też Rudy. KONIEC.

Andzia, masz rację. Za to popilnuję Wam dzieciaczków w razie czego - chociaż nie wiem jak sobie poradzę z Twoją trójką:36_2_39:ale jakoś to będzie...
swego czsu miałam problemy ze zdrowiem i łapałam już poważną depresję - nie chciałam Was zanudzać swoimi problemami a poza tym wiecznie latałam po lekarzach i z czasu też brakowało na takie przyjemności.

http://lilypie.com/pic/081107/gYcb.jpghttp://b1.lilypie.com/Zbxcp1/.png

Anet z tymi lekarzami to nigdy nie wiadomo! Nam kazała lekarka już pod koniec 4 mieciąca dawać słoiczki. I w sumie Marcel już wszytsko je i zupki, obiadki, kaszki, soczki. Moja mam mówola,że kiedyś od 3 miesiaca już dawali zupę.
A ja własnie wygrałam na allegro ogrodniczki i kurtkę dl małego za 1,99:sofunny:
H&M HEMA sliczy zestaw OGRODNICZKI+KURTKA r.80 (535963149) - Aukcje internetowe Allegro

amy po spacerku i wiecie co? Złapałam gume!!!
W pewnym momencie zaczelo mnie mocno znosic na bok, patrze, a w przednim kole nie ma powietrza. Zdemontowałam jakoś to koło i w drodze do przedszkola zanioce do warsztatu, niech skleja.

Anet
mam nadzieje, ze z Twoim zdrówkiem już wszystko ok.
Veronica ale masz psiarnie, o matko!!! Moj K. mnie namawia na psa, ale powiedziałam-nigdy w życiu!!!
rena dobrzez, ze Bartuś zdrowy:)
Gosia moje tez mniej wiewcewj 2-2,5 h po obiadku domagaja sie butli. A dzisioaj spałaszowały kurczaka ze śliwkowym purre-wcinały, az sie uszy trzesły. Chuba jednak matka nie umie gotowac:(