Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

witam z poranną kawusią!!
u nas nocka tez ok, mały jeszcze spi a ja jestem wyspana....
wczoraj wieczorem pierwszy raz wlozył sobie smoczek sam :36_3_19:dzisiaj też wklada sam ale bylam w szoku, że taki maluch wsadzi sam smoczek do buzi....
KasioleQ, Cafe fajnie macie z tymi chłopakami waszymi...ja z G. nie robię zakupow bo nie lubię, on jest niecierpliwy, nerwowy, zawsze się spieszy a ja tak nie lubię!!dlatego zakupy robię sama....ale nie narzekam bo G. sam mnie wygania na zakupy i zawsze jakąś kase daje tak bez pytania czy trzeba czy nie...no i sam tez duzo rzeczy mi kupuje i powiem, że zawsze trafia w mój gust....
Cafe a z tą praca to tak jest własnie, że jak jest kasa to nie ma czasu, bo trzeba zarabiać...my chyba głównie o to się kłócimy nestety...bo ja jestem i zawsze byłam towarzyska...zalatana...a teraz G. cały czas pracuje i pracuje a ja sama w domu nieraz wraca co dzień ok 23-24 i prawie wcale się nie widzimy...ale ktos musi pracowac a ze mnie zrzęda!!
o epidemii też słyszalam ale cieszę się, że mały zaszczepiony i oby nasze wszytskie dzieciaczki nie chorowały....
Andzia jak zdrówko??

dobry Babulce :)) sie Was naczytałam ... jak zawsze :D
prosieczek ale dofcipny ten Twój monsz z tymi pieluchammi :DD
Magda je tez mam kłopoty z pamiecia , jak to Cefe mówi kurczy sie nam mózg :D
kasioleq dużo zdrówka dla Kacperka zycze :))
Gosia gratuluje kolejnego kilograma podobno mozna zchusc do 4 kilo tyg ..co do blizniaków to ja siemodle zeby na mnie nie trafiło < wystraszona > :))
Andzia kuruj sie biedaku i opowiedz co sie tam narobiło !
Justynka Oluś fajoski :D niezłego masz lotnika :))a z basenem faktycznie bomba pomysł :)
Veronica ja jesli zdecyduje sie wogóle na kolejne dziecko tu tylko i wyłacznie cesarka !! jak juz mówiłam se od psychiatry swistek załatwie ze do naturalnego sie nie nadaje ...opowiedzała bym Wam mój poród ale Wam daruje :))
Cafe Julka raz na jakis czas sie przestawia i wtedy cały misterny plan dni bierze w łeb :)
Anielinka z tym spaniem malenstwa to nasz luxsusowo :) i 3 mam kcuki zeby z Twoim zdrówkiem było wszystko okki :))
rena duz aróznica wieku faktyczie nie jest za dobra , ale ja moge miec spaczone pojecie n aten temat bo mama zafundowała mi 2 braci na raz :DDD to był horror !!
Beata o kurcze nie zazdroszcze , zdrówka dla dziatwy i oby t o nie było nic powaznego i cierpliwosci kochana :)
aaa zapomniała Wam powiedziec ze pani doktor mówila ze moge juz Julce dawać obiadki i kaszki :)) i wczoraj wciągneła marfefke z ryzem ( taki w słoiczku ) a jak jej smakowało !!! Andzia ja po zdjeciach Twoich dziewczynek myslałam ze specjalnie je tak troche umorusałaś ale juz wiem ze tak poprostu wyglada karmienie !!!! wsio utytane :DD
ps . wstawiła zdjecia sukienki ze slubu :)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png