Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej
jestem
zagladalam rano i juz mialam pol posta napisanego, ale gadzina wstala i musielismy sie zbierac do mamy.
No i jak o 13 pojechalismy tak po 19 wrocilismy. P. do nas dojechal po 17. Teraz ma wychodne, ale na szczescie dzieciaki juz w lozkach.
Alce przebija sie kolejny zab i znowu masakra, dzisiaj to juz walila glowa gdzie popadnie. Noc pewnie bedzie zarabista jak wszystkie ostatnio :(

Cafe pewnie Cie nie pociesze, ale u nas dzisiaj pobudka byla o 4.30!!!! Niedlugo to juz w ogole nie bedzie sensu sie klasc :lup:
Duzo gosci pochorowanych? Szkoda! Ale taki to czas :(
Ty dzialasz swiatecznie. Jej, az mi wstyd, ze u nas wszystko w proszku.
Myslalam, ze J. juz sie unormowalo z ta kupa :( Bidok musi sie nacierpiec :( koniecznie idzcie do lekarza!

Dobry!

No nieogar mam totalny... Mam drugą nockę i miałam sobie pospać w ciągu dnia, bo Filipo miał być u P. no ale oczywiście szanowny tatuś miał standardowo wyjebane i nie przyszedł. O 12 nie udało mi się dodzwonić a jak oddzwonił w końcu to słychać było, że dopiero się obudził. Szkoda gadać. Tłumaczenie - on jest zmęczony bo jest po nocce:glass: Nic nowego.
Wigilia zapowiada się beznadziejnie. Ja w pracy, B. w pracy, Filip u P. a moja mama pójdzie pewnie do A. chociaż A. liczy na to, że przyjdzie do nas:Oczko:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Magda współczuję tych zęboli!!! Oby jak najszybciej wylazły i dały Wam już spokój... Dobrze, że u Ali idzie to szybciej niż u Miśka.
Pooglądałam filmiki:Podziw: Jestem w szoku, że Michu tak chętnie bawi się z Alą::): No a występ rewelka:D Pomijam, że nic nie kapowałam, ale samo zaangażowanie Micha było super! Wyobrażam sobie jaka musiałaś być dumna... Czy ten obok Micha to "słynny" Arturek?:Szok:

Andzia też złapałam to gówno... Filipo śpi ze mną, więc nie było siły, żeby mnie te dziady nie dopadły:Kiepsko: Nie było tego wiele ale mam teraz takie obrzydzenie... nie dość, że ciągła obsesja, to jeszcze wszędzie widzę zagrożenie:lup:
Brawo dla Stacha za pas! A laski są jak najbardziej normalne:D Po prostu czuły się jak u siebie:hahaha:

Cafe trzymam kciuki za plany mieszkaniowe! Pochwal się jak już będą jakieś konkrety!
Fajnie z choiną:yes: U nas jeszcze trochę poczekamy. Pokaż jakieś foty jak ustroiłaś!
Współczuję tych kupowych akcji. Ne wiem co poradzić... Zresztą już przecież wszystkiego naturalnego próbowaliście. Oby lekarz zaradził coś konkretnego...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Cafe jak sie impreza udala?
A siostra miala byc?
Widzialam chlopcow na FB - sa czaderscy!!! Szkoda, ze wiecej fotek nam nie pokazujesz.
Choina jak dla mnie sliczna. Tak ja pieknie ubralas, ze juz nie ma znaczenia, ze jest sztuczna :)

I nie czaje jak t. mogla tak sklamac w temacie Wigilii??? Nie mogla Wam po prostu powiedziec, ze chcialaby zebyscie byli? JA pierdziele, co za baba!
Andzia jak Zosia? Zadnych kup?
Jak udal sie bal?

Mei ja nie wiem jak Ty dajesz rade po tych nockach!!! A P. to skonczony gowniarz, ale to juz wiemy :((( Jak on tak moze? Filip na pewno czekal, co?
Dobrze dojrzalas Arturka kolo Michała. Ciagle go zaczepial :)
Kicha z wigilia :(

Hej,
trzeci raz próbuje pisac posta:Padnięty:
Zośka ok, w domu nie było żadnego kupola ani innej akcji, także Pani spanikowała.
Dzięki, że pytałyście:)
Z baliku oczywiście zadowoleni.
Wczoraj bylismy w Poznaniu, kupilam kozaki, koniec końców rude::):
Pokupilismy trochę prezentów, ale nie mamy nic do lasek i nawet żadnego pomysłu. Oglądaliśmy chyba z milion róznych rzeczy i pojęcia nie mam co te malpy mogłoby zainteresowac. Myslalam o laptopach, ale K. stwierdziła, że wszystkie gówniane. T. wymyslił, ze kupi im jakieś zestawy do malowania i to je na pewno ucieszy, a ja jestem w czarnej dupie:Kiepsko:

Cafe jak się udału urodzinki?
Widzialam tych twoich małych gigantów na FB-zajebiści sa. Pokaz więcej fotek!!!
T. przegięa kłamiąc, mogła prosto z mostu powiedzieć, ze chce żebyście przyjechali bez ściamniania:Kiepsko:
A choinka przepiękna!!! Ja bym bardzo chciała sztuczną, ale nie mogę K. namówić, a próbuje od kilku lat:oczko:

Magda strasznie Ci współczuje tych nocek i jęczenia:Kiepsko: No ale jak Alka w tym tempie pojdzie, to juz niedługo będziecie miec to za sobą:Całus:
A młoda juz raczkuje?
Mam nadzieje, że topór wojenny z P. juz zakopany?

Mei tal myślałam, ze złapiesz to gufno:Zakręcony:
Ja miałam kiedyś wszy, przywiozlam z obozu, wszystkie kolezanki tez zlapały i pamietam, że chyba 2 tygodnie byłam izolowana od świata:oczko:A miałam wtedy bardzo długie wlosy i mama mi wyczesywała je kilka godzin, serio:Histeria:
A P. pierdolniety, ale to już wiemy. Podziwiam Twoja cierpliwośc, wielce poszkodowany tatuś, a jak ma się spotkac to nie przyłazi:Niespodzianka:
Szkoda, że musisz pracowac w wigilię::(:

hej
Łeb mi zaraz peknie, a juz nie chche sie faszerowac tabletkami.
Topor przykopany, ale jeszcze nie zakopany :hahaha:

Młoda dzisiaj uraczyla nas przerwa nocna od 3 do 5 :( O 4 przyszedl do nas P. Siedzielismy z nia do 5, a potem spala na P. do 6. Maskara.

Andzia poka kozaki!!! Rude - musza byc piekne.
I u nas z prezentem dla Michała kicha. Niby powiedzial co chce, ale juz sama nie wiem. Czesc dostanie nie od nas, a my wlasnie tez myslelismy nad laptopem,bo bardzo chcial, ale tez mi sie wydaje, ze do jedno wielkie guuuufno.
On chce lecznice dla zwierzat, ale to kosztuje 200 zl, a w tym roku nie ma takiej opcji. Moze najdziemy gdzies jakis domek czy szkole do zbaawy, bo to by mu sie spodobalo.

Z czyms na glowe dla lasek to nie pomoge, jak rozdawali wyobraznie to nie stanelam w kolejce i teraz lipa :)

Magda nie mogę znaleźc tych butów, ale mniej więcej takie
Katalog: Ona / Lasocki / 305331

Nocki niezmiennie wspołczuje:Calus:
I podziwiam, ja bym nie dała rady, zostawilabym gadzine i tyle:Oczko:

a co do prezentów to widziałam takie fajne farmy z Wadera, nawet myślalam o tym, żeby kupić Zosce, a Maryśce domek dla lalek też z Wadera, ale K. stwierdził, że nie mam miejsca na dwa takie duże klunkry:Oczko:

Andzia dzieki. Wlasnie chcemy w srode jechac do Auchana i juz kupic. Alce to luz, cos sie wybierze.
No i od azu pokupujemy dla reszty, chcoiaz sama nie wiem co :( Znowu te badziewne zestawy kosmetykow??? Nie cierpie takich prezentow.

Aaaa, Ala nie raczkuje i wcale nie widac, zeby kiedykolwiek zamierzala. Leń mały. To samo bylo z Michałem, a mialam nadzieje, ze ona bedzie sprytniejsza :lup:

Buty pieeekne, takie klasyczne. I mi sie takie marza tylko, ze czarne, ale nie w tym roku :(

To moze cos takiego mu kupimy :))) Cena dobra, a bedzie mial co chce.
T. jak zwykle da mu kase i powiedzialam juz P., ze ma wziac te pieniadze od niej wczesniej i my cos kupimy, bo bez sensu, zeby dla 4-latka lezala koperta pod choinka. Wielka atrakcja :(

A na Mikołaja, teraz na 6., kupila mu znikopis :lup: Mial juz ze 3 jak bila 2 lata! Ale pewnie byla meeeega promocja.

magda_79

T. jak zwykle da mu kase i powiedzialam juz P., ze ma wziac te pieniadze od niej wczesniej i my cos kupimy, bo bez sensu, zeby dla 4-latka lezala koperta pod choinka. Wielka atrakcja :(

A na Mikołaja, teraz na 6., kupila mu znikopis :lup: Mial juz ze 3 jak bila 2 lata! Ale pewnie byla meeeega promocja.

Magda znikopis nie jest zły:Oczko: Moje laski są na etapie malowania, rysowania, wycinania itp, więc pewnie by się ucieszyły. Tez juz miały wcześniej, ale standardowo zniszczyły.
Na kase rzeczywiście za mały, Stasiu za to od jakiegoś czasu najbardziej cieszy się z kasy, bo może sobie kupić co chce. Ale bidok tą kase tylko od starych dostaje:Oczko:

andzia
magda_79

Magda znikopis nie jest zły:Oczko: Moje laski są na etapie malowania, rysowania, wycinania itp, więc pewnie by się ucieszyły. Tez juz miały wcześniej, ale standardowo zniszczyły.
Na kase rzeczywiście za mały, Stasiu za to od jakiegoś czasu najbardziej cieszy się z kasy, bo może sobie kupić co chce. Ale bidok tą kase tylko od starych dostaje:Oczko:

No, laski lubia malowac, rysowac itp. A Michał nie. Pomaze po tym znikopisie kilka razy o rzuci w kat. Ale po co sie spytac co on by chcial dostac? Nawet za 20 zl cos bym wymyslila.
A oni nie wiedza co on lubi, bo i skad.
Ala wczoraj na ich widok wyła, a ja z 10 razy powtorzylam, ze jak kogos nie zna, do obcych musi sie przekonac :))) No nie moglam sie powstrzymac.

I jeszcze widze, ze kombinuja cos ze Swietami i na razie nie wiem co. wrrr!

magda_79
andzia
magda_79

No, laski lubia malowac, rysowac itp. A Michał nie. Pomaze po tym znikopisie kilka razy o rzuci w kat. Ale po co sie spytac co on by chcial dostac? Nawet za 20 zl cos bym wymyslila.
A oni nie wiedza co on lubi, bo i skad.
Ala wczoraj na ich widok wyła, a ja z 10 razy powtorzylam, ze jak kogos nie zna, do obcych musi sie przekonac :))) No nie moglam sie powstrzymac.

I jeszcze widze, ze kombinuja cos ze Swietami i na razie nie wiem co. wrrr!

Tez bym się nie powstrzymała:oczko:
Napisze cos na boku