Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

a z olka poziomem roznie
tak jak wam mowilam duuuuzo rysuje
puzzle czasem ale max opk 40 elem ulozy a rok temu ukladal wiecej
poza tym uwielbia ukladac wyrazy z literek
kupilam mu 2 komplety LITERKA DO LITERKI
i ukladamy
ale to naprawde w fromie zabawy
swoje imie
mama,tata itd zna po prostu i potrafi ulozyc

poza tym tylko potwory,ogien,roboty itd:Szok:

Dzięki dziewczyny za życzonka:Całus:
Heh... Szkoda, że muszę dzisiaj być w pracy...

Andzia naprawdę super że tak się zgrałyście i tak działacie:yes:
I nie ma za co mnie podziwiać. Musiałabyś, to też byś dała radę:Oczko: Teraz to i tak jest lajt. Jak sobie przypomnę nocki na CPN-ie to był dopiero hardcore... Tam często nawet przez 12h nie było kiedy zjeść czy pójść do kibla:Szok:
Nie wiem czy książki Ci się spodobają. Poczytaj sobie opisy. Ja mam dziwne gusta:Oczko:

Magda zdrówka dla Alci! A dla Ciebie sił kochana...

Cafe fajne są gry tej firmy::): Olas mega mądry:yes: A roboty, ogień... cóż, to chłopak w końcu::):

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

hej
u nas bez zmian. Ala wcaz goraczkuje co 4-5h. Dzisiaj trzecia doba, zobaczymy jutro czy to trzydniowka. Tak czy inaczej jutro ide jeszcze raz do lekarza.
Wczoraj zagladalam, ale nawet nie mialam jak popisac, bo Ala na rekach, a potem byl juz Mich i w ogole szał :(
W nocy takiego kupola zapodala, ze przescieradlo zmienialam, a rano po tych syropach i czopkach tak walnela, ze uwalila cala szafe, podloge, mnie i Michała ubranego juz do p-kola :lup:

cafe82
magdawczoraj zapomnialam
a michu co dostal za syropy?
na co?
tak pytam z ciekawosci

jak aluska?

ale ty jestes z bidna
jak P bedzie w domu to ty odespij sobie,bo dlugo tak nie ujedziesz:Całus:

Michał dostal Mucofluid na rozrzedzenie wydzieliny, kiedys juz mielismy, ale srednio skuteczny. No i jakis Fanipos.
Oba to zawiesiny do nosa.
Mial brac jeszcze w syropie Immunotrofine, ale przed wakacjami wypil juz cala butle i nie bede go znowu tym faszerowac.

Cafe fajnie, ze ciagle si cos dzieje. ja ostatnio tylko w domu i juz mi odbija. W sobote P. jak wyjdzie rano to wroci po 20, a ja znowu sama, bo mamy nie bedzie. buuuu :(

Fajnie, ze chlopaki tak super w zlobie! oni sa swietni :)

JA sie dzisiaj wkurzylam w p-kolu. Pojechalam po Michała w ramach uatrakcyjnienia dnia, bo P. wpadl na 1,5 h do domu i czekalam na niego, bo slyszalam, ze maja jeszcze tance. Schodzi i pytam sie jak bylo, a on mowi, ze mial francuski i angielski, ale na tancach nie byl. myslalam, ze klamie i poszlam do pani (akurat byla stazystka) i ona mi mowi, ze nie byl na pewno bo jeszcze z nim siedziala i robili jakas prace. Pan od tancow wszedl zawolal dzieci, poszly same, a Michu zostal. Albo nie doslyszal albo sam nie chcial wychodzic skoro pani nic nie powiedziala. kuzwa, on tak czekal na te tance. 2 tyg temu nie byl w p-kolu, bo mial bilans, tydzien temu bylo wolne i dzis nie mogl sie doczekac i nawet nie sprawdzila czy poszly dzieci, ktore powinny. wrrr!

magda_79
cafe82
haha a ja wam nie mowilam
we wtorek olek zrobic kupe w gacie w przedszkolu:sofunny:
i smieje sie dlatego,ze jeszcze dwoch jego kolegow to samo:sofunny:
bo nie chcieli odejsc od klockow,zeby reszta nie zabrala:sofunny:

ze im sie chcialo tak jednoczesnie :sofunny: dobre :)

wiesz jak sie wkurzylam
mowie kurde co jest
ale z pania pogadalam i sie uspokoilam
no chlopaki niemozliwi
pani mowila,ze latali do kibelka ale jak widac niepotrzebnie:)

magda_79
cafe82
magdaja nie rozumiem jak mozna nie zaprowadzic dziecka na tance:Szok:
mam nadzieje,ze alka juz wychodzi na prosta:Całus:

no wkurzylam sie. nie chodzi cala grupa, wiec powinna spawdzac czy poszly dzieci, ktore powinny.
co mnie obchodzi, ze pan wszedl i poprosil dzieci. Michal niedoslyszy i wystarczy, ze siedzial tylem.

no wcale sie nie dziwie,ze sie wkurzylas
te panie naprawde powinny miec troche wyobrazni
trzeba by bylo za kazdym razem halas zrobic

ufff
przerwa
ja pierdziele jak czlowiek tak chalupe zapusci to pozniej nie ma sie co dziwic,ze ledwo zipie
ale powoli powoli do przodu
jeszcze dzieciakow pokoje i sypialnia coprawda
ale mama dzwonila,ze odbierze olka i przyjdzie wiec wykorzystam i pozniej tez cos porobie

aaaa kurcze w poniedzialek jednak nie poszli do dentysty
w tygodniu koniecznie,bo piatka mu sie delikatnie ukruszyla
niby nie boli,ale wole zeby zobaczyl czy wszsytko w porzadku

hej
naprawde nie mialam chwili, zeby wlaczyc lapka :(
rano z alutka do lekarza, wszystko ok. glownie mi chodzilo, zeby osluchal. goraczka rano byla 38, ale juz 10 h od podania syropu, wiec ok. wydaje mi sie, ze na buzi ja obsypalo, ale zobaczymy potem.
poki co to masakra zebowa. jeszcze tak nie cierpiala :( jeczy, usta zacisniete :( no i na rekach.
jakos w miedzyczasie ogarnelam Micha pokoj. regal inaczej wykorzystany, wor zabawek na smieci.
a teraz z dzieciorami siedze i zyc nie daja :)