Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

witam niedzielnie

dzisiaj spalismy do 6.22:Niespodzianka:
pojechlismy na male zakupy kupilismy slodycze na jutro do przedszkola
olkowi ludziki z lego nijago,bo sobie zazyczyl:Szok:
pieluchy,chusteczki,mleko i inne duperele i zostawilismy prawie 5 stow:Niespodzianka:
mozna zwariowac z tymi cenami
teraz wszyscy spia nawe K sie polozyl
a po drzemce jedziemy na dzialke
cieplo sie zrobilo trzeba korzystac
grilla zrobimy,auto wysprzatam sobie przy okazji
wrocimy na kąpanko

I ja sie witam niedzielnie
od ran przy kompie pisze dokumentacje dla P. Nie cierpie tego. Najpierw pomagalam mamie, a teraz mezowi. hehe
No, ale mam juz wprawe i zrobie to szybciej. P. zabral Micha do pracy, a Alicja zasnela, wiec mam chwile.
JEstem tak cholernie spiaca, ze ledwo daje rade, a glowa mi peka. Zamiast teraz spac z maluda to mecze sie przy lapku :(((

Cafe łeeee, no rozpusta z tym spaniem :sofunny:
Super, naprawe sie ciesze, ze chlopcy sie ogarneli :)
Pls, wrzuc jakies ich fotki. nie rozpieszczasz nas ich zdjeciami, a sa tacy cudni.

JAkie adidaski kupilscie?
JA jestem zalamana, bo na wiosne kupowalismy Michałowi, a juz go obcieraja :( I chyba przed zima bedziemy musieli kupic kolejne. nie wiem jak on to zrobil, bo byly troche wieksze i na psokojnie mialy wystarczec na jesien. Ale bidok nie klamie, bo sama widze jak ma odcisniete na stopach :(

Cudownego leniuchowania na dzialce!

magdaale P ma z toba dobrze
skonczylas czy jeszcze cos zostalo??

na fb dzisiejsi chlopcy:)
zdjec teraz malo robimy
ale musze ogarnac i te z parku dinozaurow,i troche innych

a buty kupilam nike
a olek ma wlasnie z wiosny
obie pary sa ok
mysle,ze do zimy spokojnie wystarcza
za to nie mam pojecia jakie na zime
te ktore nam sie podobaja so wiazane a olas nie radzi sobie jeszcze ze sznurowadlami

Hej...
Nie wiem co się ze mną dzieje:Kiepsko: Nawet nie chodzi o brak czasu czy coś. Sama nie wiem o co mi chodzi. Najchętniej zniknęłabym chociaż na trochę. Kryzys jaki czy co? Kij z tym. Młody w końcu poszedł do p-kola! Starałam się go przygotować że idzie, ale on uparcie dalej twierdzi, że nie chce:Oczko: Dzisiaj otworzył oczy i mówię mu, że trzeba się ubierać a on na to: Idę na trening? Jak usłyszał, że do p-kola, to stwierdził, że idzie dalej spać:D Został na sali na szczęście bez płaczu. Był mega stremowany. Ech...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Magda kamień z serca mi spadł jak przeczytałam, że Aluni te zęby nie męczą tak okrutnie!!! Wielkie gratulacje za te zębole!
Fajnie, że Michu cieszy się z p-kola. Mam nadzieję, że Filip też kiedyś pójdzie chętnie.
Też mnie czeka zakup jakichś adidasów. Łudziłam się, że prześmiga w nich do zimy ale chyba raczej nie da rady, bo już od kilku dni mówi, że go bolą w nich palce:/ Szkoda.

Cafe oby chłopakom takie spanie już zostało::): Niezły szok dla organizmu jak nagle można pospać o godzinę dłużej, co? Zdjęcie jest boskie!!! Nie mogłam się na nich napatrzyć:Podziw:

Andzia wymiękłam jak poczytałam o akcjach na półkoloni:sofunny: Zarąbista organizacja:yes: A laski pewnie szybko się wkręcą w p-kole. Ciekawa jestem jak u nas będzie z leżakowaniem. Ustalimy to za tydzień na zebraniu dopiero. Wolałabym, żeby już nie spali.

Gosia trzymam kciuki za złożone postanowienia:yes: Ja w swoich jestem ostatnio obrzydliwie niesłowna:( Dobrze, że wyniki są dobre...
Oby Kuba szybko się oswoił z p-kolem, w zeszłym roku chyba nie było problemu i chętnie chodził, prawda?

witam
noc w standardzie. Alicje jeszcze chyba boli dziaselko, bo czesto sie budzila.
Młody juz w p-kolu. Pobiegl chetnie i baaaardzo mnie to cieszy.

Wczoraj do pozna siedzialam nad dokumentami P. i jeszcze dzisiaj mnie to czeka :lup:

O, maluda wstala. Musze dzisiaj wypelnic druk do zlobka, zrobili elektroniczna rekrutacje jak do przedszkoli.
No i zaraz lecimy Michałowi jakies portki kupic do p-kola, pewnie dresowe. Ze wszystkiego powyrastal i bida.

Cześć Magda.
Tak się martwiłaś tym p-kolem, hehe a tu taka miła niespodzianka! Ja też zaraz lecę na zakupy, ale chemiczno-spożywcze...
Znalazłam ostatnio na allegro spodenki dresowe za śmieszną cenę o takie:

spodnie dres proste na rower zabawa exclusive 104 (2558560550) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i ciekawa jestem jak z jakością i jak na żywo wyglądają. Ja muszę jakieś piżamy młodemu kupić bo już wszystko dużo za małe i sprane dokumentnie...

Witajcie!

Tak wiem, wiem....znowu zniknęłam :Nieśmiały:
Musze się choć troche wytłumaczyć:) po pierwsze brak czasu, po drugie brak weny na pisanie, po trzecie nie chciałam Wam ciągle mędzić o moich dołkach i problemach :Nieśmiały:
Ale teraz postaram się nie marudzić, chociaż wcale nie jest mi dobrze:(

U mnie jakoś leci, praca, dom, praca, dom i tak w kółko....Amelka ok, w lipcu chodziła do p-kola dyżurującego- strasznie to obie przeżyłyśmy, bo był codziennie płacz:(
w sierpniu moi rodzice się zlitowali i stwierdzili że jakoś wszyscy dadzą rade i zostaną z Amelką, żeby troche odsapnęła od tych p-koli....no i Amelka była mega happy jak dowiedziała się że ma wakacje:)
Ale niestety dziś wróciła szara rzeczywistość i dzień rozpoczęła od płaczu, bo nie chciała iść do p-kola, w p-kolu też histeria, jako jedyna ryczała jak bóbr:(( ehh, mam nadzieje że już jutro będzie lepiej....
Jesssu nie wiem co mam jeszcze pisać....właściwie to wpadłam na chwilke bo ide już spać, ale chociaż na sekundke musiałam zajrzeć, bo obiecałam to Cafe :Oczko:

Andzia tort jest meeeega piękny!!!!
Wszystkiego najlepszego dla Twoich laseczek!:Całus:
aaa no i widze że Twoje panienki też zaczęły się stroić, koraliki, torebki i te sprawy::): też to znam....heheh

Magda gratki za kolejnego zębolka!
jak przeczytałam o tym zębie, to aż mi szczena opadła, bo przecież niedawno co urodziłaś, a ty o zębach piszesz :Oczko: ale ten czas leci....
Alunia jest śliczniutka i wcale nie wygląda na taką małą jak piszesz....

Więcej nie napisze, bo tylko tak po krótce rzuciłam okiem, jak będe miała więcej czasu to chociaż troche Was poczytam....

Dobranoc
Buziole!!!:Całus:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

cafe82
andziaa dziewczynki jak w przedszkolu?
no i jak stachu??
mial juz dzisiaj lekcje?

Laski lusss, jak stare wygi:Oczko:
A ze Stachem byłam na mszy, na uroczystym rozpoczęciu i krótkim spotkaniu w klasach. Wyobraźcie sobie, że ma tą samą klase, która ja miałam w 1-3 i K. też.Ech...
A jutro nie pozwala się w ogóle odprowadzić, bo to siara...chce isć sam...

andzia
cafe82
no i jak stachu??
mial juz dzisiaj lekcje?

A ze Stachem byłam na mszy, na uroczystym rozpoczęciu i krótkim spotkaniu w klasach. Wyobraźcie sobie, że ma tą samą klase, która ja miałam w 1-3 i K. też.Ech...

suuper
a daleko ma?

cafe82
andzia
cafe82
no i jak stachu??
mial juz dzisiaj lekcje?

suuper
a daleko ma?

Bliziutko, dwa przejścia przez ulice, ale jutro chce go jeszcze odprowadzić, wróci sam z kluczem na szyi:Niewiniątko:

Rewelacyjne zdjęcie na FB. Chłopaki są zajebiści. I wszyscy bardzo do siebie podobni!!!
Kupiłas Olkowi Lego Ninjago?
Stachu tez to zbiera, małe gówna, a drogie jak cholera:Kiepsko: