Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

zamowilam wczoran na allegro talerzyki,kubeczk i inne duperele na olasa urodziny
musze podjechac zarezerwowac salke
no i gosci zaprosic

i teraz pytanie

mianowicie olek chce zaprosic kilka osob ze swojej grupy
i nie wiem czy wreczyc zaproszenia(poprzez pania,ktora przekaze je rodzicom?)
nie znamy rodzicow i nie wiem ja(i czy w ogole )to zrobic,zeby wyszlo dobrze

co mowicie?

K jakos nie jest przekonany
i mowi,zeby nie kombinowac
a ja bym sprobowala
najwyzej rodzice odmowia

hej
Jej, kompletnie nie moge sie zorganizowac, zeby usiasc na spokojnie przy lapku. teraz tez juz mloda jeczy. Nie da popisac :( Macha zabawka i co chwila wali sie nia po glowie i placze :lup:

Wczorajszy wypad do Safari Zoo udany :) Gdyby bylo chociaz 5 stopni mniej to byloby idealnie. Ukrop okropny, ale nie zalujemy. Tym bardziej, ze tak super zgadalysmy sie z Gosia.
JAk dla mnie najfajniejszy przejazd wlasnie przez Safari samochodem. Osiolki, wielblady zagladaja do samochodow. Fajne wrazenie (pokaze potem fotki). Potem przeszlismy samo zoo i park rozrywki (szumnie tak nazwany, bo sprzet pewnie okolo 30-letni). JEdyny minus to muchy i osy, ktoruch bylo pelno, no ale przy zwierzetach tego sie nie uniknie.
My bylismy w szoku jak szybko tam dotarlismy. Niby 125 km, a zajelo nam troche ponad godzine :)

Alicja fajnie dała rade. Co prawda na rekach, ale nie mialabym nawet sumienia trzymanie jej w wozku glebokim przy tym upale. Zadowolona, zaciekawiona :)

Cafe mysle, ze najlepiej dac samemu zaproszenia wybranym dzieciom. Przynajmniej tak bylo u mojego chrzesniaka i tak jest u Michała w p-kolu. Albo wlozyc na ich polki w szatni.
Dobrze, ze pojdziecie zrobic wymac, ale pewnie wyjda te typowe "przedszkolne" bakterie.

MEi ale zajebiaszcze foty! Filip na treningu wymiata. Pokazalam P. i zachwycony :)
No i kociaki przeslodkie. Takie malutkie sa cudne :)
Nad woda faktycznie tłumy. Ale ja i tak lubie jeziora, wiec pewnie tez bym jechala. Niedaleko nas jest kapielisko i moze bysmy jezdzili pomimo tlumow. ale przyjezdza tam takie towarzystwo, ze czesto strach.

Aaaaa, dzisiaj owazylam sie wejsc na wage, pierwszy raz od 1,5 m-ca i szok. Schudlam 2,5 kg i waze tyle co przed zajsciem w ciaze :yuppi: Co prawda wtedy przytylam, wiec i tak musze jeszcze zrzucic ok. 2 kg, ale i tak jest super. Nawet nie wiem jak to sie stalo.
na poczatku nie uwierzylam i kazalam P. i Michałowi sie zwazyc, ale ich waga taka jak ma byc, wiec chyba dziala :)

dziewczyny zdjecia rewelacyjne

i mnie zachwycil filipo na orliku:love:

magdagratulacje chudzielcu
juz nie chce mowic a nie mowilam:lol:

ja kolejny raz biore sie za siebie
ale ciagle 15 kilo mam minimalnie do zrzucenia
ehhh
jakas masakra

a zaproszenia wlasnie myslalam,zeby dac dzieciom
ale tez poprosic pania,zeby przypilnowala i przekazala rodzicom
sama kurde nie wiem
K mnie zniecheca
bo nie znamy rodzicow,blebleble

Młody padł:Oczko: Właśnie zaczyna się błyskać i grzmieć... U nas było dzisiaj 35 w cieniu:Histeria:
Filipo pomaszerował na trening i bez problemu został sam:yupi: Później P. go odebrał i przyprowadził do domu. Przyszedł brudny i ledwo żywy, ale szczęśliwy:D Magda jeszcze raz wieeelkie dzięki za buciki!!!:o_master: Bardzo się przydają:yes:

Cafe daj znać jak będą wyniki z wymazu...
Zaproszenia chyba pozostawiałabym w szafkach z prośbą o potwierdzenie::): Jakie naczynka zamówiłaś? Olek ma jakieś ulubione postaci? U nas od niedawna króluje Spider-man:D

Magda zarąbiste foty!!! Masz takie śliczne dzieciaki!!! No i samo to Zoo wygląda bardzo fajnie:yes: Sama chętnie kiedyś bym się wybrała.
WIELKIE GRATKI za zrzucenie tych dodatkowych kg!!!:brawo:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Cafe u Stasia dzieciaki zostawiają sobie zaproszenia w szatni.W środku jest numer telefonu i prośba o potwierdzenie przybycia.
Ja bym się w ogóle nie martwiła tym,że nie znacie rodziców, dzieciaki będę jeszcze ze sobą chodzić, w końcu się poznacie:)
U Stasia wyprawianie urodzin zaczęło się w 5-6 latkach,ale jak macie taką możliwość,to czemu nie:)

Mei u nas nad jeziorem też taki tłok,dlatego w weekendy nie jeździmy,a w tygodniu tylko popołudniami.I też parking płatny:Kiepsko:
Fotki rewelacja!!! Mnie też zauroczył Filipna boisku, zajebiście wygląda taka chudzina w akcji. Super, że sam chętnie został na treningu::):NIe wiem czemu, ale jak go zobaczyłam,to od razu mi się przypomniało jak przyszedł do nas w Dziwnowie z samego rana z tymi wiszącymi rękawami:Oczko: i powiedział:Psysłem do wad, bo mama robi kupę:lol:

Magda mi tam mało fotek...widać, że super spędziliście dzień, świetne to miejsce. I jeszcze raz dziękuję za zdjęcie surykatki:lol:
I wielkie gratki za zrzucenie kg, nie wiem jak Wy to robicie, ale ja znowu mm dwa do przodu...:Kiepsko:
I nie martw się, moich lasek też nie będą zapraszać,ale pewnie z innego powodu niż Michała:Oczko:

andzia
Cafe u Stasia dzieciaki zostawiają sobie zaproszenia w szatni.W środku jest numer telefonu i prośba o potwierdzenie przybycia.
Ja bym się w ogóle nie martwiła tym,że nie znacie rodziców, dzieciaki będę jeszcze ze sobą chodzić, w końcu się poznacie:)
U Stasia wyprawianie urodzin zaczęło się w 5-6 latkach,ale jak macie taką możliwość,to czemu nie:)

no wlasnie K mi mowi,ze to za wczesnie
chyba zrezygnujemy i po problemie
nie wiem
jeszcze pomysle

porozwozilismy chlopcow
wrocilam jeszcze do domu po pare rzeczy,ale musze sie juz zbierac

i cezar zaczyna mowic
jego ulubione slowa to ''czesc'' i ''slyszysz''mowi to pieknie i wyraznie
szoook ,co?
dla mnie na pewno,bo olas pozno zaczal mowic
stad to nasze zaskoczenie i przezywanie

no i zaczynaja reagowac na siku
jeszcze troche i zrobimy podejscie do odpieluchowania
moze sie uda

hej
no i zaczelo sie :( P. od rana w pracy. a nam smutno, sniadanie juz nie te i Michu znudzony. buuuu!
no, ale zaraz klade Alke spac i jak wstanie to jedziemy do parku na lody - trzeba sobie humor poprawic.

andzia oj, wolalabym, zeby nie zapraszali Micha na urodziny, bo swiruje, a nie dlatego, ze nikt go nie zauwaza :(
ogladalismy wczoraj filmik z laskami, moge go z boku wrzucic? pekalismy ze smiechu z Zochy :hahaha:

cafe brawa dla Cezara!!!
dobrze rozumiem Wasz zachwyt nad mowieniem chlopcow. my znowu jestesmy w szoku rozwojem Alicji - tym ruchowym glownie. Ona juz nozki pod brzuch podciaga, w lozeczku w ciagu klka sekund zmienia polozenie, jest szybka i zwinna. Michał byl z tym bardzo do tylu.
ciekawi teraz jestesmy kiedy Ala zacznie mowic i czy podobnie jak Mich w wieku 9 m-cy :)

Hej dziewczyny:)

Melduję się w końcu:) My w biegu. W niedzielę safari:) Podobało nam się baaaardzo, tylko szkoda że tak gorąco. Najbardziej szkoda Ali, ale ona była baaaardzo dzielna... jak sobie pomyślę jakie Kuba alarmy podnosił jak mu było za gorąco... A Ala taaaaaka kochana:) objazdówka po safari suuuuper:) Trochę uchyliliśmy okna przy osiołkach, zebrach i konikach i zebra nam chciała uszczelkę poobgryzać;) hehe Na koniec też zrobiliśmy objazdówkę i dobrze bo wtedy Kuba bardziej zwracał uwagę na zwierzęta;) za pierwszym razem to ciągle dopytywał się: no gdzie ten Michałek, kiedy zobaczę Michałka itd:) No i okazało się, że mój Kuba to mały rajdowiec:) JAk mamę przewiózł samochodem to myślałam że zejdę na zawał;) hehe tylko krzyczał mama gazu!!! (bo sam nie mógł do pedała jeszcze dosięgnąć:))) Po zoo wróciliśmy do teściowej odpoczęliśmy i w dalszą drogę do domu:) a wczoraj cały dzień w Poznaniu. A dzisiaj trochę sprzątam... ogarniam... jutro rada, a w czwartek szpital:/

Magda super, że Alka już taka zwinna:) ehhh zazdroszczę ja już kompletnie nie pamiętam jak to było z takim maleństwem... na ręce bałabym się wziąć taką kruszynkę... aaa i gratki za zrzucone kilogramy:) ja wam kiedyś mówiłam, że rozmiar zgubiłam ale niestety wrócił spowrotem:/ zumba czeka! Muszę w końcu się wziąć za siebie, no i szukamy orbitreka, ale jakiegoś takiego większego, żeby P. też mógł poćwiczyć.
Cafe gratki dla Cezara za pierwsze słowa:)
Mei fotki rewelacja!

andzia
Mei u nas nad jeziorem też taki tłok,dlatego w weekendy nie jeździmy,a w tygodniu tylko popołudniami.I też parking płatny:Kiepsko:
Fotki rewelacja!!! Mnie też zauroczył Filipna boisku, zajebiście wygląda taka chudzina w akcji. Super, że sam chętnie został na treningu::):NIe wiem czemu, ale jak go zobaczyłam,to od razu mi się przypomniało jak przyszedł do nas w Dziwnowie z samego rana z tymi wiszącymi rękawami:Oczko: i powiedział:Psysłem do wad, bo mama robi kupę:lol:

:glass: Temu to czasem słoma z butów wystaje! :sofunny:

A swoją drogą kij z tą kupą, ale słabo mi na te jego psysłem:Kiepsko: Ile już się nagadałam że mówi się przyszedłem:wściekły: i dalej nie dociera:Histeria:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Gosia Wy to w takich rozjazdach ostatnio, ze nie nadazam :lup:

cafe no nie da sie uniknac porownywania dzieci.
Alka jest o wiele sprawniejsza, ale to nie ma dla mnie znaczenia. tylko tak dziwnie :)
Jedyne co bym chciala to, zeby byla bardziej odwazna, bo Michał jest tak niesmialy, ze łatwo mu nie bedzie :(
ale fajowo trojca Ci zasnela. rzadki spokoj w trakcie dnia, co?