Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Laski mają dzisiaj jakiegoś focha, dre pape non stop. Kupiły sobie Kubusie playe i się niemi nawzajem oblały. No myślałam, że pozabijam:Wściekły:
W dodatku jestem wściekła bo wypatruje codziennie tej trampoliny, dzwoniłam dzisiaj i okazało się, że wyślą dopiero w piątek, bo nie mieli takiej na magazynie i na sobote nie dojdzie:Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko:

a ja dopiero jem obiad :lup: no i trudno to obiadem nazwac, bo jem nalesniki od t. uratowaly mi dzisiaj zycie :) jak pojechalam po Michała po 14 takwrocilismy godzine temu.
zostalismy tam na osiedlu, kupilam mlodemu kapcie, a potem do P. na boisku.

w domu mlody kolacje zjadl w wannie i odlecial w minute. teraz ssak przy cycku i musze zabrac sie za jej kapiel.

andzia ale kicha z ta trampolina. chcialas, zeby byla na stasia urodziny, co?

ja czekolady unikam. wczesniej kupole walila caly dzien. teraz widze, ze jej sie zmienia i robi 1-2 dziennie, ale walczy orzez kilka godzin :(

magda no jak jakie zakupy
wode dwie butelki,zelki i paluszki-zeby poczestowac kolegow:oczko:
takie dyspozycje dostalam od syna,heheh

andziaale kicha z trampolina
a kolanka ogolnie nie sa zle i zobaczymy nast razem czy sie to poglebia czy nie
ortopeda nam mowil,zebysmy zwrocili uwage na buty-glownie papcie w przedszkolu,bo tam najdluzej w nich chodzi-zeby byly wyzsze i mialy usztywniana piete,ale nie musza to byc ortopedyczne

andzia
cafe82
wspolczuje bolu
antybiotyk nie dziala??

ja wzielam sie troche i ogarnelam obie sypialnie,lazienke
jeszcze salon i koniec
bawialnie zostawiam na zas

musialam zaczac od sprzatana bo w tym syfie w zyciu nie potrafilabym sie skupic na nauce

Szybko Ci poszło::):
Ja zaliczyłam dopiero łazienke.

szybko,bo tylko na szybko zgarnelam najwiekszy syf
a cale prasowanie -chyba ze 4 pralki wrzucilam na lozko:D
nie wiem kiedy to poprasuje i poskladam

Cześć laski!

Andzia współczuję strasznie bólu zęba:/ Ja też mam te durne ósemki i tylko czekam aż coś się zacznie dziać (tfu, tfu, żeby jednak nie:Oczko:).
Kurde szkoda z tą trampoliną:Rozgniewany: Jak to wkurza! Oczywiście nie poinformują Cię tyko sama musisz się upominać:Rozgniewany:

Magda właśnie o Michała najbardziej się boję i na pewno będę zwracała większą uwagę jak Filip będzie gdzieś blisko. Mimo wszystko mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze i tyle. Teraz znowu ma świetne dni i tylko wyje dużo i wymusza rykiem, ale to akurat mi wisi i go olewam:Psoty:
Hehe Ala waży mniej niż jak Filipo tuż po urodzeniu:D Młody miał 3850! Ale superowo przybiera i to najważniejsze:yes: Trzymam kciuki, żeby szybko zaakceptowała łóżeczko!
Super z kontraktem P. Jedna sprawa do martwienia mniej...

Cafe złap oddech! Naprawdę nie mogę się nadziwić, skąd Ty masz tyle energii i zapału na to wszystko, co?

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Hamulce już mam sprawne i portfel sporo lżejszy... Siedzę właśnie w pracy i z doskoku szybko zaglądam bo w domu kompa to już totalnie nie włączam::(: Filipo ma lepsze dni, tylko wszystko próbuje wymuszać płaczem, ale to pikuś. Zapisałam go na pierwszą wycieczkę! Tylko teraz się zastanawiam, czy dobrze zrobiłam, bo tam będzie trochę chodzenia a on do tego ma dwie lewe nogi:/ Ale może akurat jak mnie nie będzie to będzie ok? Zobaczymy. Trzeba spróbować. Nie chciałabym tylko, żeby źle to wspominał... No ale czas pokaże.
Pracy mam w cholerę i nie mam jak zaglądać, hehe ale za to czas leci mi sprintem::):

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Hej,
laski juz w łózach, a Stasiu pojechał jeszcze gdzieś z K., który dzisiaj wyjątkowo wcześnie wrócił. I młody przyniósł dzisiaj kolejne zaproszenie na urodziny, mówie Wam, imprezuje więcej niż starzy.
Całe popołudnie spędziliśmy na działce, udało mi się nawet skosić trawe, bo dzieciaki w miare zajęły się piaskownicą i zjeźdżalnią.
I hurrra trampolina dojdzie jutro::):
Co prawda nie wiem kiedy ją zmontujemy, bo ja wróce z pogrzebu dopiero popołudniu, ale coś wymyślę::):

Cafe u mnie takie hołdy do prasowania wciąż się walają, ale ja nie mam ich gdzie walnąc i kiszą sie w koszu. Pojęcia nie mam skąd tego prania wciąż tyle:Padnięty:

Mei dobrze, że hamulce już sprawne. A wydatku współczuje:Wściekły:
Fajnie z pierwsza wycieczką, Filippo na pewno da rade. Bez mamy dzieci zazwyczaj zachowują się zupełnie inaczej.
U nas ta pierwsza wycieczka z rodzicami i jak znam życie to Maryska będzie znowu największą sierotką imprezy:Padnięty:Zobaczymy, jedziemy w to samo miejsce gdzie Stachu był z maluchami, także fajnie

cafe82
mei filip na pewno da rade
wydatkow wspolczuje,ale wazne,ze zrobione

andziawidze ciotka,ze ty tez ciagle sobie dokladasz
czekam na przpisy
i zajebiscie z trampolina

Hehe, i kto to mówi:lol:
Ja póki co nie narzekam, jak dzieciaki sa w p-kolu to ze spokojem ze wszystkiem wyrabiam i popołudnia mam dla nich::):Szkoda tylko,że tego nie doceniają.
Od września będę prosiła o korepetycje z organizacji:Oczko:

andzia
cafe82
mei filip na pewno da rade
wydatkow wspolczuje,ale wazne,ze zrobione

andziawidze ciotka,ze ty tez ciagle sobie dokladasz
czekam na przpisy
i zajebiscie z trampolina

Hehe, i kto to mówi:lol:
Ja póki co nie narzekam, jak dzieciaki sa w p-kolu to ze spokojem ze wszystkiem wyrabiam i popołudnia mam dla nich::):Szkoda tylko,że tego nie doceniają.
Od września będę prosiła o korepetycje z organizacji:Oczko:

powiem ci,ze to co i jak ja robie to nadaje sie na scenariusz filmu:lol:

cafe82
jutro sa w przedszkolu
musze zdazyc ich odebrac a K jeszcze pojedzie do pracy
a w soboty jakos musimy dac rade z nimi
nie wiem jak ale damy
wiekszosc najgorszej roboty musimy zrobic jutro,sami

Podziwiam, naprawde podziwiam.
Ja jakbym miałam z 1,5 rocznymi zołzami malowac lokal to zrezygnowałabym w przedbiegach, serio