Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie...

Ja cos rano miałam problemy z netem :/
pojechałam dziś do miasta, ale autobusem :D szczerze mówiąc myślałm że na drogach gorzej, ale bym spokojnie dała rade...
Zrobiłam troche zakupów spozywczych i wróciłam razem z moim tata i Amelką do domu, niedawno co usmażyłam placki ziemn. a teraz spijam kawke:) cos mnie głowa troche muli...
Zaszłam dzis do koleżanki do pracy, troche poplotkowałyśmy:) (napisze cos na boku)

Gosia
ale super że już ferie masz:great:
niezmiennie zdrówka dla Kubuli! szkkoda że antybiotyk nadal, ale cóż, jak trzeba, to trzeba:/

Andzia mniam, ale pyszności robisz...
super że wczorajszy dzień tak fajnie Wam minął....

Magda no to zaszalałaś z Tesco:Oczko:
a czemu Misiek w domu??? nie wiem czy cos przegapiłam...hmm

Cafe
Ty dobra żono:lol:
jakoś przezyjesz ten dzień:Oczko:

Rose a co Ci jest ze bierzesz aspiryne?
fajnie ze już po imprezach i teraz częściej będziesz z nami:))
jak Marcelini? zdrowy?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Magda obdaruj tą energią kogo się da i położ się w końcu na dupsku, bo jak nie to lańsko będzie:)
Fajne rozrywki macie z Michałem:lol:

Rose tak czułam, że u Ciebie intensywnie, skoro nie zaglądałaś. Obyś teraz trochę odsapnęła!!!

Gosia ja się mogę z Tobą napić, co proponujesz?

Anielinka jak AMelka w p-kolu?Zostaje bez płaczu?

Zwariowany dzień:Oczko:
Kupiłam samochód:36_1_21: Sama już nie wiedziałam co mam wybrać... Nie za bardzo miał mi kto pomóc. Mogłam liczyć tylko na siostrę a ona też nie na wszystkim się zna... I tak jestem jej cholernie wdzięczna, że tyle ze mną szukała i doradzała. Kupiłam Forda Fiestę i mam nadzieję, że nam posłuży. Wszystko wyjdzie w praniu.
Dzisiaj też byłam z Filipem u lekarza, bo zostaliśmy zaproszeni na badania ciśnienia krwi, wzrostu i wagi do jakichś tam statystyk. Młody waży 14,75 i ma 101,4 wzrostu. Tkanki tłuszczowej nie dał sobie zbadać bo się wystraszył, ale był mega grzeczny i wykonywał wszystkie polecenia. Ciśnienie też ma w normie. W nagrodę dzieci dostawały upominki - sztućce dziecięce z Gerlacha, bardzo fajne. Kiedyś chciałam je młodemu kupić ale były za drogie:D
No i Filipo został dzisiaj na noc u mojej siorki::): Za nic w świecie nie chciał iść. Uparł się i został. Ech... Ale luz! Aż człowiek nie wie co ma zrobić ze sobą:Oczko: Współczuję jej, bo ona lubi sobie pospać rano hehe:)

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Cafe ja gdyby nie ten zgryz to też bym nie szła do ortodonty i dentysty pewnie też... Nie widziałam ubytków i przy okazji tej wizyty to się potwierdziło. Ale ta wada mnie martwi bo boję się, że się pogłębi...
A zgryz krzyżowy wygląda między innymi tak:
http://www.krotex.pl/attachments/image/ortodent/o_zgryzkrzyzowy.jpg

i dokładnie tak to też wygląda u Filipa.
Nie panikuj:Oczko: Egzamin na pewno zaliczyłaś pięknie:yes: Trochę kiepsko, że tak późno wyniki ogłaszają:/

Andzia a może jednak watro zainwestować w taką ssawkę? To jest taki niby smoczek który przy niektórych niewielkich wadach pomaga je korygować... U nas by nie pomógł, ale chciałabym, żeby np. można było zastosować już u Filipa aparat ruchomy...

Madzia
jak tam kręgosłup po zakupowych szalynstwach?:oczko:
Fajnie z puzzlami:) Co teraz będziesz robiła? Czytała czy układała?:P
Co do ortodonty to właśnie już sama nic nie wiem, bo wyczytałam różne opinie. Jedne mówiły, że warto już zacząć leczenie w wieku od 4 do 7 lat a inne, że dopiero jak wyjdą szóstki a jeszcze inne przy stałych jedynkach i dwójkach:Szok: I weź tu odgadnij co jest właściwe:Szok:

Gosia odpoczywaj i korzystaj! Zdrówka dla Kubuli... Oby ten antybiotyk mu pomógł...
Ja próbkę łapałam na woreczek przez nakładkę na kibelek. Ta Filipowa (taka disneyowska) ma z tyłu taką "idealnie nadającą się do tego celu" dziurę:lol:

Rose jesteś wyczerpana ale szczęśliwa, co? Sił i zdrówka!

Anielinka
jak tam samopoczucie? Może głowa Cię muliła na zmianę ciśnienia? Jutro będzie lepiej:Całus:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

cafe82
mei no gratulacje!
ale ci zazdroszcze
i brawo dla dzielnego filipa

magda co tam w tesco kupiliscie?
uuuu puzelki od tesciow?:love:

anielinkahehe i jak sie autobusem jechalo?:D

goskajakie plany na ferie?

Kochana to ty nie słyszałaś o moich planach na ferie??? Są bardzo bogate:))) Punkt pierwszy i najważniejszy to sprzątanie szafy:smile_move: aaa i mój mąż planuje jakąś noc u teściów:36_11_1: jakoś to zniosę:36_11_13:

Mei ale wiadomośc, wow!!! Super!!!
Niech autko służy jak najdłużej-i tu tequila rassss:)

CO do zgryzu to ja mam krzyżowy. Serio. Nawet nie wiedziałam, że to się tak nazywa. Ale szkoda kasy na aparat, mam tak brzydkie zęby, że lepiej je wyrwać i wstawić nowe:Kiepsko:
O smoczku jakoś nie pomyślałam, musze podpytać dentystke.
I korzystaj z nocki bez dziecia:)