Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wieczorkiem!

Ledwo już siedzę a jeszcze gdzie do rana:Histeria: Od jakiegoś czasu zastanawiałam się nad ortodontą dla Filipa i dzisiaj byłam z nim na wizycie. Niestety babka stwierdziła, że nic się w tym wieku jeszcze nie zrobi:Rozgniewany: I teraz nie wiem czy dalej szukać, czy czekać. Właśnie czytam sobie o tym. Filipo ma zgryz krzyżowy:/
Kupiłam babeczki z Barbie i młody piekł:D Ale się cieszył, hehe:) Anielinka z jakiej firmy były te babeczki co piekłaś? Nie mogłam takich znaleźć:Oczko:
Ciągle siedzę i czytam o różnych samochodach i już nie mogę na nie patrzeć::(: Sama nie wiem już na co się zdecydować:Szok:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Andzia pytanie nie do mnie ale wydaje mi się, że pasuje:yes:
Fajnie jest jak wieczorem człowiek dochodzi do wniosku, że miniony dzień był udany:) Oby jak najwięcej takich!

Magda obyś jak najczęściej wstawała w takim dobrym humorku:)
Michu rewelacyjny:D Fajnie, że P. wrócił szybciej i poszalał z młodym na sankach. Co tam gile, radocha najważniejsza:)

Cafe dobra jesteś z tym Allegro:yes: Ja najczęściej na buble trafiam:Histeria: Super trafiłaś! Nie dość, że cena ok to jeszcze na miejscu:yes:
No i jeszcze lepiej, że z okularkami dało się sprawę załatwić!

Gosia ale zazdroszczę:Nieśmiały: Zakwasy miną:Oczko:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

andzia
gosiammm
cafe82

to jest to z czerwona fasola i miechem mielonym?

Dajta jakiś przepis, bo nazwa brzmi interesująco...;)

Wułala:

Wielkie Ĺťarcie - Przepis - Prawdziwe Chili con carne
I wyraź opinie czy pasuje do tortilli?

Andzia smakowo na pewno pasuje, a nie będziesz musiała trochę zmienić jej konsystencji? Chodzi mi o to czy nie musiałoby być trochę gęstsze do tortilli... Przynajmniej wnioskuję to ze zdjęcia, a co ci tam wyjdzie to nie wiem;))

Mei a co to zgryz krzyżowy?
U mnie Zosia-poszkodowana we wszystkim-ma też krzywe ząbki, tzn. górne mocno wsytają i też nam dentystka powiedziała, że na razie się nic z tym nie robi i na ortodontę za wczęsnie.

Cafe kijowo, że jeszcze nie ma wyników, najgorsza taka niepewność. Ale ciotka Andzia Ci mówi, że zdałaś, także o poprawce nawet nie myśl.
Weekend pod znakiem parapetówy widze:lol: Co pichcisz z tej okazji?

10 dag szynki pokroić w kostke
10 dag sera żółtego zetrzeć na tarce
1 cebula
1 białko
2 łyżki kwaśnej śmietany
pietruszka
oregano

Wszystko wymieszać
Ciasto fr. rozwałkowac, ułożyć na całości farsz, zwinać ciasto w rulon i pokroić na plastry-wyjdą piękne ślimaczki. Każdego posmarować na wierzchu żółtkiem wymieszanym z łyżką śmietanki i piec ok 20-25 minut

hello
Ja od rana w ruchu :) Mam tyyyyyle energii, ze moglabym obdarowac jeszcze ze 2 osoby. Co tam, ze wieczorem bede wyc z bolu kregoslupa :lup:
Lodowa byla pusciutka, wiec wybralismy sie z Michem do sklepu. To taka nasza odskocznia od codziennosci :sofunny: A ze dawno nie jezdzilam autem, a uwielbiam to poejchalismy dalej, bo do Tesco :hahaha: Dopiero wrocilismy.

Przyszla przed chwila posciel dla młodej :yuppi:

Andzia tortilla z chili con carne bedzie zajebista, mmmmm! Uwielbiam te smaki :)
Super dzien za Wami!!!
U nas impreza dzieciakow byla jedna, wszystkie grupy razem.

Cafe hehe. Potwierdzam - super z Ciebie zonka :) JA im mnie widze t. to tym mniej mam do nich cierpliwosci. JAk slysze jak P. zn im irozmawia to juz mi cisnienie rosnie :(
Chociaz wczoraj zaplusowala - tesc przywiozl mi puzzle 1500 elem.

Gosia zazdraszzcam basenu! I super, ze Ci sie podoba :)

Mei wlasnie czytalam wczoraj, ze na ortodonte dla naszych maluchow to jeszcze za wczesnie, ale dentysta jak najbardziej.

Nie wiem jak wy ale ja dzisiaj piję!!!!!!!!!!!!!! Mam ferie:)))))))))))))))))
Cieszę się jak głupia:) Muszę się wziąć za pracę magisterską:)
Poza tym byliśmy na kontroli.... Do czwartku nie mam mowy o przedszkolu:/ Dostaliśmy receptę na dalszy antybiotyk:/ Bo już nam się kończy, a do niedzieli mamy brać:( Na sanki też mamy szlaban:(
I dostaliśmy skierowanie na badanie kału bo się boję, że mały ma owsiki.... Pytanie: jak to się robi???