Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

U nas niestety wczoraj na wieczór zaczął się kaszel u Amelki:Kiepsko:
dziś w dzień sporadycznie pokaszluje...ehh, no jutro jeszcze jej nie puszcze do p-kola, a tym bardziej że mrozisko u nas straszne, dziś w nocy padł póki co rekord -26 st. :Niespodzianka: a teraz spojrzałam na term. a tu już -20:Szok: ja pierdziele....

Magda jeszcze raz zdrówka dla Miśka!
Dobrze że trafiliście na fajną panią doktor...
a nie chcesz go jutro puścić do p-kola tylko na impreze? skoro nie gorączkuje już i ma się dobrze, to chyba by się nic nie stało, co? a i rodzice byli by szczęśliwi:Oczko:

Cafe
gratki za egzaminy i za same 5!:)
szkoda że K. musi wyjechać, ale co tam dla Ciebie, dasz sobie rade ze wszystkim:Oczko:
no i pisz jak tam na nowym mieszkaniu...jak się śpi? czy się zaklimatyzowałaś, jak dzieci? no i fogóle:Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka jeszcze raz zdrowka dla amelki
u nas ponad -20 od kilku dni
tez zostawiam olasa w domu
niby juz nie kaszle,ale nawet nie mam jak go odprowadzic czy po niego pojsc-jestem przez ten mroz uziemiona:Szok:

a mieszka sie super,ale tak jak juz mowilam przez to prawko,i egzaminy nie nacieszylam sie jeszcze tak naprawde
no i nie porobilismy wszsytkiego
ale ogolnie zmiana na wieeeelki plus
teraz myslimy co dalej
rok szybko zleci a my musimy podjac jakas decyzje

Ehhh musiałam jeszcze jechać do apteki odebrać czopki... Pierwszy czopek zamiast w tyłku wylądował w zlewie, po prostu był tak oleisty, że mi się rozpłynął, a Kuba mi zwiał... Boję się nocy.... 40 minut po antybiotyku znów zwymiotował:( ale doczytałam, że antybiotyk już po kilkunastu minutach powinien się wchłonąć, a więc po 40 minutach już powinien działać odpowiednio.... No zobaczymy jutro... Syf mam w chacie... Kuba cały czas na mnie wisi, nie mogę nic zrobić w domu, a jak daję trochę odsapnąć to piorę, powieszam pranie itp. Już nie mam gdzie tego wszystkiego suszyć:(

Witam Panie:)

Anielinka ale mrozy! Brrr... Zdrówka dla Amelki!
Co to t. to tak mi zależało, że się przemogłam:lol: Co narobił tego mu nie zapomnę, ale ma plusa, bo pomógł mi bardzo tym razem:)

Magda szkoda, że ominie go występ:/ Dobrze, że tym razem lekarka okazała się w porządku. Zdrówka dla Miśka, niech jak najszybciej dochodzi do siebie!
Pewnie masz rację z tymi witaminami... Muszę coś sobie kupić...

Cafe szczena mi opadła:Oczko: Reszta wyników pewnie też będzie taka ładna:super:
Ja też się cieszę, że miałam okazję pojeździć i cieszę się, że mogłam to zrobić tak po "cichu", że nikt mi nad głową nie siedział. Oswoiłam się trochę z autem ale i tak jak jechałam z Filipem to się bałam, chociaż młody stwierdził, że mu się podobało:D

Gosia zdrówka dla Kubuli!!! Nie przejmuj się tym antybiotykiem. Czasem trzeba i już. Lepiej, żeby mu na płuca nie zeszło... Zaproś t. na buziaka:Psoty:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Magda zdrówka dla Miśka!!!
Dobrze, że trafiliście na fajną lekarkę i nie dowaliła bez sensu antybiotyku. No i dobrze, że uszko az tak mocno nie dokucza.
Z dniem babci szkoda, ale nadrobi za rok. Stasiu w maluchach też wszystkie atrakcje opuszczał.

Gosia i dla Kubusia zdrówka!!! Bidulek. A te wymioty to od kaszlu?
Prania współczuje, ja przez 3 tygodnie spierałam kupska i rzygi, więc wiem co to za ból.

Mei ale musiała być desperacja, że po niego zadzwoniłaś:Oczko: Ale super, że pomóg.
A Ty się kuruj kochana. No i zaglądaj do nas częściej

Anielinka i dla Amelki zdrówka. ALe się chorobowo porobiło::(: A niby mrozy miały wymrozić całe dziadostwo...

Cafe jestes wielka:o_master:
W kompleksy można przy Tobie wpaść. Wielkie gratulacje!!!
A Olek juz zapisany do nowego p-kola, czy jeszcze go chcecie wozić do tego starego?

U nas ok, weekend milutki, ale i tak nie mogłam doczekac się poniedziałku. I dzieci też, nawet -17 nie było im straszne, żeby gnać do przedszkola.
Szofer się spisał, chociaż wyczuł spisek:lol: Babski wypad jak zwykle udany:)
A wczoraj byliśmy na sankach i na takich wylewkach poślizgać się, a jutro chcemy zabrać Stasia na lodowisko i zobaczyć jak mu pójdzie jazda na łyżwach:)

hej andzia

nooo wreszcie wszsyscy w przedszkolu-teraz do czerwca beda juz smigac bez przerwy
o impreze nawet nie pytalam,bo wiedzialam,ze bylo zajebiscie
a i w szofera wierzylam:oczko:

co do olkowego przedskzola to do nowego moze isc od marca
od srody pojdzie do starego jeszcze i mam nadzieje,ze do konca miesiaca pochodzi

Cafe u nas sa dyżury, ale widziałam na liście, że tylko garstka dzieci zapisana, więc im daruje. Tylko musze jakieś atrakcje na te 2 tygodnie wymyślić, bo ostatnie dni w domu były ciężkie, dzieciaki wynudzone do granic możliwości.

Miałam dzisiaj plany na sprzątanie, bo wszedzie syf jak nei wiem, ostatnio ogarniałam tylko po łebkach. A dopadł mnie taki leń, że siedze przed kompem i jakieś bzdury czytam:Kiepsko:

Witam w ten mroźny dzień...dziś rekord, o 8 spojrzałam na term. było -31 st.:Szok:teraz świeci słonko, więc teraz tylko -20...
Bosze jak ja zazdroszcze tym co nie musza palić w piecach i jak rano wstają to mają cieplutko :Zakręcony: w tym pokoju co śpimy to jest cieplejszy i zamknęłam drzwi na noc, więc nie było tak źle, ale jak wyszłam na przedpokój to było okropnie zimno, rozpaliłam w piecu i leżałyśmy pod kołdrami i czekałyśmy aż się w chacie nagrzeje:Szok:
Amelka chyrlała w nocy do tego strasznie chrapała :Padnięty: co chwile ją przekładałam, a to poduszke brałam wyżej i nic, dalej dawała jak stary :Szok:

Andzia no super że dzieci poszły już do p-kola!
z K. już się normalnie odzywasz?:)

Gosia zdrówka dla Kuby! jak nocka?
jak dziś się czuje?

Cafe daleko macie teraz do tego starego p-kola?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif