Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam:)

U mnie intenswny, ale calkiem sympatyczny dzionek.
Z mezem nadal nie rozmawiam, ale widze, ze nie tylko u mnie klotliwy weekend!!!

Po poludniu bylismy(czyt. ja z dziecmi) u mamy na kawce i roalach, bo ma dzis urodziny, a pozniej przvszly do mnie kolezanki, wiec przez 2 godziny czulam sie jakbym nie miala dzieci. Wszystko przy nich robily, a mnie wyonily pod prysznic:) Kochane moje baburki.
Spaerek tez zaliczony, nawet bez wielkich rykow.
Marysia miala tylko wieczorem 2 godziny placzu, cos ja chyba meczylo, ale juz zasypia...

Stasiu odzyskal dzis energie i szalal jak dzik, co doprowadzalo mnie do szalenstwa, bo im wiecej bieal, tym wieksze ile lecialy i berdziej kaszlal. No ale widac, ze czul sei lepiej. Antybiotyk zaczal dzialac.

Anet super, ze chrzciny udane. Czekamy na fotki!!!

Magda Michas budzi sie caly czas tak czesto w nocy?

Gosia dajesz ten Sab czesciej? Mialam pytac, dlaczeo masz podawac nutramien, przez kolki, czy przez alergie?

Prosiaczek
ja ostatnio pije tylko kawe:/

Veronica
nie weim o co chodzi z tym okresem, mi lekarz tlumaczyl, ze mam zaczac brac tabsy obojetnie kiedy, a okres powinnam dostac w czasie tej 7-dniowej przerwy. ALe ja czekam na okres, wole nie kombinowac.

Cafe juz na swoim???
Anielinka
wspolczuje. ALe chyba rzeczywiscie jak najszybciej sie za to zabrac, rok to kuuuuuuupe czasu.

Witam wieczorową porą:)
Andzia biorę nutramigen bo odkąd byliśmy na bebilonie mały stał się strasznie nerwowy, przynajmniej tak mi się wydaje, że to po mleku... pomimo, że zdarzały mu się jeszcze kolki to od karmienia do karmienia mi płakał... jak przyjechała położna i zobaczyła co się dzieje odrazu zadzwoniła do pediatry, stwierdzili, że być może bebilon nie jest dla małego wystarczająco sycący... albo poprosu źle mały na niego reaguje
Ilość sab zwiększyłam...dzisiaj kolki nie było...popłakał sobie ale nie przez kolkę...

Andzia dziewczyny bomba:)

Chyba sprobuje.
One tak ulewaja, ze sa kilka razy dziennie do przebrania. przescieradlo tez musze codziennie zmieniac.

Stachu ulewal do 8-go miesiaca. I nic nie pomagalo. Przeszlo samo-nagle-ot tak.
Najgorzej bylo jak zaczal juz jesc zupki, deserki itp. Jak mu sie zwrocilo troche jagod albo marchewki, to nie mozna bylo tego sprac:(

Widac taki nasz urok:)

Witajcie, widze ze jestem tu dzisiaj pierwsza.
Nocka mozna powiedziec ze ok, Amelka zasnela o 23, a do karmienia wstala o 4- niewiem co jej sie stalo ze tak dlugo wytrzymala, bałam się ze nie zaśnie, bo od jakiegos czasu to ona juz nie mogla spac, a dziś sukces, smacznie szybciutko zasnela i spala do 7.30. Wiec mozna powiedziec ze jestem dzis wyspana, zjadlam wlasnie sniadanko i popijak kawke.
A Amelka grzecznie lezy jeszcze w naszym łóżku, uśmiecha się i coś mruczy :36_3_9:

Jak mała skończyla miesiąc to przestałam karmić piersia, poprostu brak pokarmu ;( ciągle płacz, bo głodna, wiec przeszlam na bebilon, ale odpukac żadnych kolek niema.
Pozdrawiam

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

i ja popijam kawke
czesc anielinka

ja walcze o pokarm jak tylko moge,bardzo czesto przystawiam i mam wielka nadzieje,ze uda mi sie karmic jak najdluzej,bo bardzo,bardzo mi na tym zalezy ale dokarmiam-wieczorem olek dostaje butle...

andzia przeprowadzka za jakies 2 tygodnie-a twoje dziewczynki sliiiiiczne i sa identyczne!
dziewczyny,i ja nie dostalam macierzynskiego!jak do przyszlego tyg nie dostane to musze sama sie zorientowac co i jak

nie pada wiec jak tylko sie wyrobie to idziemy na spacer i przy okazji jak zwykle ostatnio pare spraw zalatwie
w ogole to na szczescie dla nas ladny pogodowo ten listopad,prawda?byle jak najdluzej-mozna pospacerowac bez problemu

czesc gosia

moj olek tez czasem jakos tak siusia ze przesiusia gdzies bokiem-nie wiem jak on to robi.....a czesto zdarzalo sie to jak zmienilam pieluchy na 3......chyba jakos zle mu zakladalam,za lekko czy co....ale juz doszlam do wprawy....choc np wczoraj zrobil taaaaaaaaaaaaka kupe i wiekszosc znalazla sie na ubranku.....co ja bym zrobila bez vanisha